LUDOTECH – Educatie in familie

Dragilor, vreau sa va spun ca de curând am descoperit ceva ce consider eu ca este necesar sa gasim in fiecare oras. Si aici vorbesc fix de LUDOTECH, un centru educational unde se intampla lucruri interesante, despre care as vrea sa va scriu mai multe in articolul de astazi. Pe scurt, ludoteca, evenimente educative, magazin de jucarii si carti, toate in acelasi loc.

Ce este mai exact Ludotech? Un start-up educational creat pentru a oferi intregii familii, atat copiilor cat si parintilor, oportunitatea de a explora concepte si tehnologii noi. Cu siguranta este un loc in care veti dori sa reveniti cu drag .centru educational Ludotech

Iata cateva detalii din incinta centrului educational LUDOTECH

Inca de la RECEPTIE sunteti intampinati cu voie buna, iar apa, cafeaua sau ceaiul sunt din partea casei.

Daca doriti un cadou de neuitat, din zona de MAGAZIN puteti achizitiona o parte dintre produsele aflate in centru la explorat.

La Ludotech camerele pentru activitati sunt impartite pe grupe de varsta:

Camera 1-5 ani. Aici, jucariile care vin in intampinarea micutilor cercetatori pentru a le stimula imaginatia sunt datent selectionate, din lemn, vopsite non toxic si din materiale cat mai prietenoase cu mediul inconjurator. Este un adevarat univers al jucariilor educative, gasiti cam tot ce ii intereseaza pe copilasi la aceasta varstam puzzle, lego, carti, forme de construit, placi magnetice, robotelul Cubetto, numaratoare si multe altele.

Camera 6ani+ este dedicata copiilor cu varsta de peste 6 ani, este locul unde pot descoperi tainele realitatii augmentate, proiectând forme de relief si invatand prin joaca. De asemenea, micutii exploratori pot invata tainele cusutului sau ale cartilor, ori isi pot realiza singuri propriile circuite sau tresee cu bile. De asemenea, nu lipseste microscopul, ajutorul de nadejde al celor mici care descopera, prin joaca, flori si muschi.

Stiu ca multi parinti isi doresc sa testeze si jucariile producatorilor romani, asa ca Ludotech este cea mai buna alegere.Ludotech

Pentru ca am zis la începutul articolului ca este un loc pentru toata familia, ei bine, daca doriti un moment de relaxare, aici gasiti tot ce este nevoie pentru o reconectare. In salonul destinat parintilor, aveti de unde alege, in functie de preferinte, placa motrica, magneti, jocul de strategie Trip sau mecanismul pentru iluzii optice.

HUB: Daca sunteti in cautarea unui loc in care sa lucrati in liniste in timp ce copiii sunt dornici de activitati, aici gasiti si o zona de lucru. La fel de valabil si in cazul in care sunteti in cautarea unui loc destinat întâlnirilor, atelierelor sau cursurilor pentru parinti si copiii, la Ludotech gasiti spatiul potrivit, cu wi-fi gratuit! 😉

Trebuie sa stiti ca in cadrul centrului nu se ofera alimente, insa exista o zona special amenajata pentru a servi o gustare, pe care o puteti aduce in pachetel pentru cei mici.   ludotech

PETRECERI SAU EVENIMENTE PRIVATE

Daca doriti sa organizati  aici  o petrecere sau un eveniment special, ii puteti contacta prin e-mail la contact@ludotech.ro pentru a stabili detaliile unei petreceri-Ludo perfecta!

 

Program si tarife:

Program:

  • Luni-Vineri : 10:00 – 15:30 / 17:00 – 20:00
  • Sambata si Duminica : 10:00- 20:00

Tarife:

-Copii:

  • 20lei/ora/copil
  • 15lei/ora pentru doi sau mai multi copii

-Adulti:

  • 10lei/ora Abonamente de doua ore
  • 25lei/copil
  • 15lei/adult

-Abonamente de o zi:

  • 35lei/copil
  • 15lei/adult

-Abonament lunar:

  • 200lei/10 vizite a cate doua ore pentru un adult si un copil

Sunteti asteptati cu drag, de la mic la mare, la LUDOTECH!

 

 

 

 

 

1 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Ai vrea sa ai memorie de elefant, nu? Incearca Memo On!Articolul următor: Ti-ai cumparat o casa intr-o zona periferica?Afla metode prin care poti duce o viata linistita!

Related posts

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate