In premiera noua mascara Scandalash! -de la Melkior

Nu mai este nici o noutate ca ador produsele Melkior, si asta nu de ieri de azi, ci de ani de zile. Cel mai mult si cel mai mult imi plac rimelurile si luciurile mate, am unul rosu demential care nu-mi lipseste niciodata din poseta. Asta nu inseamna ca nu ador si celelalte produse, dar am asa un top al preferintelor, stiti cum este.

Ei bine, pe 2iulie 2018 la 10:00 se lanseaza noua mascara de la Melkior si eu am bucuria de a o testa in premiera, asa ca nu pot sa ma abtin, trebuie sa va fac cunostinta cu Scandalash!, mai ales ca din prima zi i-am facut proba, ca sa zic asa :))scandalash melkior

Iata cum arata si ce cred eu despre noua mascara pe care urmeaza sa o lanseze cei de la Melkior

De 2 ani folosesc un super rimel de la aceeasi firma, iar acum când am primit coletul, am avut o mega surpriza, m-au nimerit la fix. Asa cum ii este si numele, #Scandalash! este o mascara scandalos de buna, din toate punctele de vedere. Recipientul este unul clasic, practic, frumos imprimat, cu o culoare placuta. Periuta face toata treaba, este foarte practica, nu rateaza nici un fir de par.mascara scandalash

Eu am o alergie la ochi, iar din cauza sensibilitatii, nu pot folosi orice rimel. Cu cele de la Melkior nu am avut niciodata probleme, la fel ca si cu acesta care nu contine alcool, nu lacrimez, nu ma jeneaza. Din contra, se aplica usor, nu incarca, ofera volum si alungire genelor, si este foarte pigmentat, dupa cum se poate observa in poza de mai sus.

Este si foarte rezistent, ieri l-am aplicat de la 11 si seara când am ajuns acasa, dupa 21, era la fel, nu a curs nu m-a deranjat absolut deloc. M-am demachiat cu apa micelara si s-a curatat foarte repede si usor.

Asadar, imi place mult de tot, curbeaza genele intr-un mare fel, a devenit foarte repede preferatul meu!

Daca va place si ati vrea sa il aveti, nu ratati lansarea unica in Romania, fiti printre primele care poarta noul produs creat de Melkior!

Stocul este limitat, asa ca nu uitati, pe 2iulie de la 10:00, online si in magazinele fizice, marea lansare #Scandalash!

Pupici si sa aveti un week-end cu soare, macar in suflete :*

3 comentarii
1 like
Articolul anterior: Spuma de Zmeura-desert de sezonArticolul următor: Haideti sa citim!Flashmob- Poarta-ma in poveste

Related posts

Comentarii

  • Andreea Ioana

    iulie 15, 2018 at 22:09
    Răspunde

    Vreau sa incerc !

  • Naty Mihaela

    iulie 14, 2018 at 14:41
    Răspunde

    Da;in sfarsit am procurat-o si eu ! Acum face parte din ,,arsenalul,, meu de mascara :))) .Imi place efectul final

  • Toma Tantica

    iunie 30, 2018 at 20:40
    Răspunde

    Iti sta minunat,am auzit de el ..poate pe viitor il voi cumpara

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate