Haideti sa citim!Flashmob- Poarta-ma in poveste

De când ma stiu, mi-a placut sa citesc. Si am citit de-a lungul anilor foarte multe carti, insa de când am devenit mamica pentru a treia oara, nu mi-am mai gasit timp pentru asta. Viata mea este o poveste, dar cu toate acestea am o sete nebuna de lectura, de aceea mi-am si propus ca din aceasta vara sa citesc macar o carte pe luna. Si am inceput deja, prima carte este aproape gata, va voi scrie si despre ea un articol.

Astazi vreau sa va invit la lectura. La citit. De când nu ati mai citit? Nu conteaza, important este sa va doriti sa cititi. Daca sunteti din Bucuresti, sau in trecere in perioada imediat urmatoare, nu trebuie sa ratati evenimentul de poveste despre care va voi scrie aici.

Asociatia WAHM, grup din care fac si eu parte(pe Facebook) si de care sigur ati auzit deja, impreuna cu centrul educational Ludotech, va lanseaza o super invitatie la lectura in spatiul public.poarta-ma in poveste

Hai si tu la Flashmob-ul – „Poarta-ma in poveste ”

Ce inseamna Flashmob? Simplu, cred ca ati mai vazut clipuri pe Facebook sau youtube, unde o multime de oameni se strang intr-un loc public unde cu totii efectueaza o anumita actiune neobisnuita pentru o perioada scurta de timp, dupa care toti isi vad de treaba, ca si pana in acel moment. E ceva foarte dragut . In cazul de fata, actiunea consta in citit. Ceva foarte rar in zilele noastre, nu? :))

Desi nu sunt din Bucuresti si nici nu voi putea ajunge, mi-a placut tare mult ideea de Flashmob de lectura, asa ca trebuie neaparat sa faceti parte din poveste daca sunteti prin preajma.

„Ne așteptăm să creăm un cerc mare de cititori, pasionați și împătimiți, gata să descoperim comori literare pentru mici și mari!
Venim cu poftă de lectură, împărtășind valori și pasiuni, alături de edituri, dar și creatori de accesorii!”

Când, unde si cum?

Pe 1 iulie la ora 10:00, in Bucuresti, iar locatia exacta va fi comunicata in privat doar persoanelor implicate.

Vrei sa iei parte la acest eveniment si doresti sa te implici? Iata cum o poti face:

*avem 30 de pachete constând în: cărți, semne de carte, traiste cu fabule, inele de citit (conținutul poate diferi)
*Te poți înscrie în calitate de cititor pe contact@wahm.ro și noi te indrumam cum poți intra în posesia kitului tău cu care vei participa la flashmob. Tot pe mail vei primi și detaliile organizatorice.

*dacă sunt actori/actrițe dornici/dornice să ne sprijine, avem nevoie de experiența lor din punct de vedere al prezenței scenice. Vă invităm să ne contactați pe mail: contact@wahm.ro

*vom împărți cărți după acțiunea de lectură împreună. Avem peste 100 de cărți de împărțit, dacă simți să ne ajuți, hai pe mail!

*dacă ești reprezentant al unei edituri și vrei să ni te alături, îți stăm la dispoziție pe adresa menționată.

*prin promovarea înainte și după acțiune

*poți veni să citești și din cartea ta preferată, ne-ar bucura enorm! Doar să ne scrii pe mail să putem centraliza câți vom fi și să ne coordonăm.

Sunteti asteptati cu mare bucurie alaturi de partenerii implicati:

Alina Diaconescu, fotograf
Hippo Atelier Creativ, Claudia Groza Lazăr – scriitoare, Oaia Primordială., Cristina Andone – scriitoare, Editura Creanga Fermecata, Cristina Guraliuc – scriitoare, Raisa’s Books, Editura Frontiera, W By Wood – inele de carte, Mihaela Cosescu – scriitoare, Patricia Lidia – scriitoare, Ghidul pozneţ de culturăValentina Bacu, redactor sef.
Multumim si: imagine people pentru grafica, Dascalu Stefania pentru materiale printate, Florentina Marilena Baloș coordonare actiune, Sarah Key, actrita, Razvan Valentin Ropotan, actor.

Hai si tu la flashmob, cu siguranta o sa iti doresti mai apoi ca astfel de evenimente sa se organizeze cat mai des. Traim intr-o era a tehnologiei in care nu putini sunt cei care nu au mai pus de ani de zile mana pe o carte, acum este momentul!

 

2 comentarii
1 like
Articolul anterior: In premiera noua mascara Scandalash! -de la MelkiorArticolul următor: Rasfat Api cosmetic de la Apidava- crema de maini si sapun

Related posts

Comentarii

  • Andreea Iuliana

    iulie 15, 2018 at 22:12
    Răspunde

    Imi place foarte mult sa citesc !

  • Toma Tantica

    iunie 30, 2018 at 20:32
    Răspunde

    Eu stau ft departe dar mi-ar plăcea sa citesc ,imi place ft mult sâ citesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate