Insecticide sano

Sano imi curata gospodaria de orice insecta taratoare

De ani de zile folosesc in casa produse Sano, chiar multe. Insa cele despre care va voi scrie astazi doar ce au intrat in colectia mea, in sensul ca nu le-am mai folosit niciodata, sunt noutati si sunt perfecte pentru orice casa/curte. Stiti cum este, a venit vara, au aparut gandaci fel de fel, pureci, capuse, iar cum stau la curte si am 3 copii mici, ma sperie toate insectele, vad in ele un real pericol pentru cei mici .

Ei bine, eu am gasit un ajutor de nadejde in produsele Sano, folosesc cu spor Floor Plus si K2000, produse despre care sunt sigura ca doriti sa aflati mai multe, pentru ca se pot folosi atat in locuinte cat si in curti si gradini, dar si in gradinite si restaurante.

Inamicul târâtoarelor – insecticidele Sano

Stau la curte si am animale multe. Ma rog, nu chiar atat de multe, dar arhi-suficiente as zice eu :)) Pe langa cele 100pasari mai am  4 caini si 4 pisici, plus pisicii din vecini care se autoinvita la masa… Ale mele patrupede sunt tot timpul cu deparazitarea la zi, nu au pureci sau capuse, dar ce sa ma fac cu cele care ne viziteaza? Copiii au fost deja ciuruiti…sa nu mai zic de fel si fel de gandaci care din zbor se aseaza in dreptul becurilor de afara si de acolo pe copii. Stau cu teama sa nu intre si in casa. Ma rog, stateam cu teama. Acum folosesc produsele de la Sano si sunt mult mai linistita.sano floor

Floor Plus 2 in 1 este un detergent lichid cu parfum de lamaie cu efect dublu, curata toate tipurile de pardoseli si indeparteaza gandacii . Nu contine pesticide si este aprobat de Comisia Nationala de Biocide.

Eu il folosesc in toata casa fara teama, in special in camera copiilor si bucatarie, pentru ca are un parfum special care indeparteaza gandacii si in acelasi timp emana un parfum placut de lamaie. Nu este toxic pentru copii, spal pe jos cu ei in camera, in special dimineata când acestia dorm.Insecticide sano

K2000 este un insecticid micro-capsular care distruge gandacii de bucatarie, puricii, capusele precum si alte insecte taratoare,este recomandat pentru uzul in locuinte, curti, gradini, depozite, camerele copiilor, gradinite, bucatarii, restaurante etc. Substanta activa este incapsulata in corpusculi, pentru o eliberare graduala pe suprafata tratata, efectul fiind valabil pentru cateva luni bune.

Dupa aspirare, am pulverizat pe toate covoarele si canapelele, sa fiu sigura ca purecii nu se vor pripasi pe ele :)) Nu pateaza covoarele si tapiseria. Am dat de jur împrejurul casei si prin toate locurile pe unde isi faceau de obicei aparitia fel si fel de taratoare, de jur împrejurul trotuarelor unde mereu apareau furnici si tot soiul de gandaci negri, mai mici sau mai mari. Acum sunt linistita si nu mai stau cu grija ca piticii sunt vanati de fel si fel de insecte. A ramas doar problema tantarilor pe care sper sa o rezolv cat de curând :)))

Aceste fiind spuse, toate bune despre Sano, din nou s-a dovedit a-mi fi un prieten devotat si de mare ajutor.

Voi cu ce produse tineti târâtoarele la distanta?

 

4 comentarii publicate

  1. Util Sano..chiar e foarte eficient și curăța foarte bine iar mirosul e unul exotic.fresh..
    în prezent la mn nu se găsește sano trebuie să mă duc în oraș să iau.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: