Combate oboseala picioarelor cu Cedraflon

Dragilor, astazi vreau sa vorbim despre noul produs pentru picioare usoare, crema Cedraflon care ne indeamna sa redescoperim la pas frumusetile oraselor in care locuim sau pe care le vizitam.

Ce este drept, chiar aveam nevoie sa incerc si altceva vara asta, mai ales ca pitica mea a inceput sa mearga singurica si nu imi este chiar usor sa tin pasul cu 3 prichindei care au bateriile incarcate de dimineata pana seara tarziu, iar picioarele mele resimt oboseala.

Crema pentru picioare usoare cu efect imediat- Cedraflon

Avand grija de sanatatea si frumusetea picioarelor, prima crema premium a Servier , vine cu o actiune tripla, rapida si eficienta: Hidratare intensa, Racorire instantanee si o senzatie de Prospetime de durata , fix ceea ce avem nevoie dupa o zi lunga .

Crema Cedraflon a fost creata pe baza combinatiei unice a expertizei in domeniul medical a Servier si a traditiei cosmeticelor frantuzesti de lux, astfel ne putem bucura astazi de o solutie inovatoare, eficienta pentru combaterea senzatiei de picioare grele si obosite.cedraflon

Ingredientul de baza al aceste creme este extractul de lamaie de Corsica (Cedra), care este recunoscuta drept bijuteria Mediteranei franceze, si este apreciata de sute de ani pentru proprietatile sale antioxidante, de revitalizare si tonifiere. Florile albe si parfumate ale lamaiului produc fructe mari, ovale, cu coaja groasa si striata,care sunt culese intre lunile septembrie si noiembrie, chiar inainte de a se coace, cand inca au culoare verde stralucitor.

Ca si proprietati ale cremei pentru picioare usoare Cedraflon se gasesc: Textura onctuoasa si placuta, se intinde foarte usor si intra repede in piele, zona ramanand instantaneu hidratata si placut parfumata. Efectul de racorire este imediat, aproape ca nici nu imi vine sa cred. Se aplica prin masaj usor, cu miscari ascendente, de la glezne pana la jumatatea coapsei, seara sau in orice moment al zilei, pana la 4 aplicari pe zi, când va simtiti picioarele grele si obosite. Reda pe loc senzatia de confort si fiti fara grija caci nu pateaza, asta datorita formulei non-aderente.

Cedraflon este singura crema de pana acum, si credeti-ma ca am folosit fara numar, care chiar face ceea ce promite. Mai am putin si o termin si tot nu imi vine sa cred cat de repede poate sa actioneze, cat de repede imi simt picioarele mult mai usoare, iar mirosul este divin, il ador.

Cautati-o si voi si va veti convinge de efectele ei imediate!

 

2 comentarii
5 like-uri
Articolul anterior: Produse bune, preturi si mai buneArticolul următor: O carte de parenting mult asteptata:„Asculta-ti copilul”

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate