Noutati de la Editura Casa-carti pentru copii

Dupa cum ati mai observat si in alte articole, piticii mei sunt mari iubitori de carti. Astazi vreau sa va prezint ultimele trei care au intrat in colectia lor si care i-au fascinat inca de la prima vedere, pipaire si mutare de pagina. Este vorba despre seria ”Lumea vehiculelor„ de la Editura casa, care cuprinde cartile ”La drum cu trenul„ si ”La drum cu avionul„, dar si ”Cauta si gaseste:Unde traiesc animalele” pe care o puteti gasi la pachet cu celelalte doua. Aceasta a devenit rapid preferata fetitei de doar 1 an si 1 luna, care a invatat deja sa reproduca sunetele animalelor pe care le regasim in carte.
pachet carti ilustrate

Cele 3 carti sunt traduse din limba germana si reproduc imagini si intamplari din viata de zi cu zi

Editura Casa este una dintre editurile noastre preferate pentru ca are o multime de variante de carti pentru copii, prezentate intr-o maniera aparte, facute pe intelesul celor mici, astfel inteleg si descopera mult mai repede si mai usor lumea.

Cartile din seria ”Lumea vehiculelor„ ii fascineaza zi de zi, nu se plictisesc de ele. Au descoperit ca au acasa avioane si trenulete fix ca imaginile din interior si sunt curiosi sa descopere si sa invete cat mai multe lucruri despre aceste doua cele mai fascinante vehicule.

Calatoria cu trenul i-a fascinat intotdeauna, chiar in urma cu o luna am facut o scurta plimbare de dragul lor, iar acum ca au carticica ”La drum cu trenul„ isi manifesta din ce in ce mai des dorinta de a face astfel de plimbari. Ba chiar si-ar dori sa vada si sa mearga cu toate trenuletele, asimileaza fiecare informatie din carte pentru a fi pregatiti de drum.
carti editura casa

Si in cartea ”La drum cu avionul” au descoperit multe lucruri deosebite si, spre surprinderea mea, au invatat toate informatiile cu referire la primul zbor, inca de la ghiseul la care se prezinta biletele, pana la aterizare. Bineinteles ca vor sa facem o plimbare, cu un anumit model de avion pe care  il au si ei intre jucarii.carti editura casaStimulând copiii cu astfel de carticlele am observat ca imaginatia lor nu are limite, iar asta ma bucura enorm .

In cartea ”Cauta si gaseste:Unde traiesc animalele„ copiii fac cunostinta cu multe animale si pasari , surprinse in diferite locuri, la ferma, pe pajiste, pe lac, la munte, la mare sau la zoo. Aceasta este cea mai fascinanta pentru copiii de +1 an, pitica mea umbla peste tot cu carticica dupa ea.

carti copii

Ne plac mult de tot aceste carti pentru ca sunt cartonate, foarte rezistente, cu colturile rotunjite, pline cu ilustratii viu colorate si editate intr-un mod atractiv pentru cei mici , iar povestioarele sunt usor de inteles, astfel ei inteleg si asimileaza  foarte repede fiecare informatie.editura casa

Voua va plac aceste carti pentru copii? Ce alte carticele mai citesc piticii vostri?

 

 

2 comentarii
1 like
Articolul anterior: O carte de parenting mult asteptata:„Asculta-ti copilul”Articolul următor: Api-cosmetice pentru un ten sanatos

Comentarii

  • Toma Tantica

    august 22, 2018 at 01:11
    Răspunde

    da, sunt minunate..am zis ca poate o să-mi fac și eu un pic de timp să fac comanda pt nepoțica mea!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate