pressure down ayurmed

Pressure Down- Mentine tensiunea arteriala

Pressure Down este un supliment alimentar de la Ayurmed, care contine numai plante medicinale ayurvedice, un produs cat se poate de natural. Acesta contribuie la mentinerea unei tensiuni arteriale sanatoase, factor important in mentinerea sanatatii sistemului cardio-vascular si altor organe care la randul lor influenteaza tensiunea arteriala. Si stim bine ca multe persoane au aceasta problema in zilele noastre.

Trebuie sa stiti ca Pressure Down contribuie la mentinerea sanatatii si a functionarii normale a inimii prin cresterea puterii de contractie, a randamentului muschiului cardiac, normalizarea ritmului batailor inimii, asigurand astfel o tensiune normala.

Mentine-ti sanatatea cu Pressure Down !

Acest supliment alimentar contribuie la o circulatie sanatoasa si la o tensiune arteriala in limite normale prin mentinerea elasticitatii si structurii vaselor de sange. Sustine sanatatea vaselor sistemului circulator prin mentinerea nivelului si raportului normal al lipidelor din sange prin cresterea metabolizarii si eliberarea de energie. pressure down ayurmed

Fiind un supliment alimentar ayurmedic, 100%natural, din plante medicinale indiene, Pressure Down sustine eliminarea excesului de apa din organism ceea ce duce la normalizarea volumului plasmatic si a tensiunii arteriale. Acesta ajuta ma mentinerea capacitatii de adaptare a organismului la stres fizic si psihic la persoanele suprasolicitate si varstnici, reducand stresul psihic care poate declansa hipertensiune arteriala, insomnie, oboseala, imbatranirea prematura. Sustine sistemul imunitar si sistemul antioxidant endogen, crescand rezistenta si capacitatea organismul de adaptare la conditii de stres.

Pressure Down contribuie la:
– mentinerea valorilor tensiunii arteriale in limite normale;
– mentinerea starii de sanatate si functionarea normala a inimii si sustinerea circulatiei coronariene si sistemice;
– mentinerea tensiunii arteriale in limite normale prin mentinerea elasticitatii si structurii vaselor de sange. Sustine sanatatea vaselor sistemului circulator prin mentinerea nivelului si raportului normal al lipidelor din sange prin sustinerea cresterii metabolizarii lor;
– eliminarea excesului de apa din organism cu echilibrarea volumului plasmatic si a tensiunii arteriale.

 

Este bine de stiut ca exista un astfel de produs, mai ales ca este si 100%natural, merita incercat inainte de a incepe sa luati alte medicamente. Chiar si asa, pentru linistea voastra, cereti sfatul medicului inainte de a incepe sa utilizati Pressure Down.

4 comentarii publicate

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: