Accesorii smart pentru masina

Am inceput sa conduc din ce in ce mai des si mi-am dat seama ca am nevoie de cateva accesorii smart pentru masina, astfel totul ar deveni mai simplu pentru mine. Cum telefonul a devenit parte din viata noastra, atat pentru comunicarea prin voce, cat si cea online, nu poate lipsi de la nici o plimbare, asa ca dupa ce am aruncat un ochi pe AlfaMobility.ro, am pus ochii pe doua accesorii smart pe care nu am cum sa nu le achizitionez in viitorul apropiat. Sunt obiecte de care am cu adevarat nevoie la drum si sunt sigura ca marea majoritate dintre voi le folositi deja in masina.

Curiosi, nu?

Iata ce accesorii smart pentru masina vreau de pe AlfaMobility.ro

AlfaMobility.ro este un bazar cu accesorii necesare la drum, cand sunteti in miscare, aici este locul in care gasiti mereu produse noi si inovative, care trec de testul calitatii si al fiabilitatii.

Eu am vazut multe lucruri interesante pe site, insa ma opresc astazi la doua care imi sunt necesare in perioada imediat urmatoare.

Sunt in cautarea unui suport telefon pentru auto cu o ventuza puternica si fixaj facil, practic, universal si care sa se regleze atat pe verticala cat si pe orizontala. Am gasit mai multe modele, acum imi este greu sa aleg, toate imi par de calitate, cred insa ca ma voi opri la modelul din poza alaturata. Voi ce spuneti?accesorii smartAlte accesorii smart pe care le folositi majoritatea in masina, la drum lung si nu numai, sunt incarcatoare auto pentru telefon si tableta. De unul as avea si eu nevoie, tot timpul raman fara baterie la telefon, astfel as scapa de-o grija. Am pus deja ochii pe unul cu functie de anuntare de urgenta, are un senzor G care detecteaza socurile si in caz de accident anunta imediat numerele de telefon inserate de posesor, prin aplicatia gratuita dedicata. Tare, nu?accesorii smart auto

Practic, pe AlfaMobility.ro gasiti produse care va faciliteaza mobilitatea, indiferent de situatie, de la accesorii pentru masina si telefon pana la genti multifunctionale, cam tot ce aveti nevoie in materie de accesorii smart atunci cand plecati la plimbare si nu numai.

3 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Cadoul ideal-bijuterie personalizata Chic BijouxArticolul următor: 1deceniu de SuperBlog!

Related posts

Comentarii

  • Toma Tantica

    septembrie 2, 2018 at 12:03
    Răspunde

    Interesant...chiar sunt ft utile aceste accesorii

  • Costia Anamaria

    septembrie 1, 2018 at 21:21
    Răspunde

    Un încărcător de masina îmi trebuie , tot timpul eu nam baterie la tel.

  • Marinescu Constantina Cristina

    septembrie 1, 2018 at 17:09
    Răspunde

    Ce interesant este încărcătorul, nu știam de acesta cu funcție de urgență

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate