superblog2018

1deceniu de SuperBlog!

Hei, ati aflat noutatile? SuperBlog 2018-editie aniversara sta sa inceapa, asa ca dupa ce timp de 5 ani(de cand am aflat eu de ei) am stat si m-am uitam cu drag la ceilalti participanti, le citeam articolele si ii admiram din umbra, am zis ca este momentul sa ma inscriu si eu. Da, da, stiu, poate va intrebati daca stiu in ce ma bag, ca aici e vorba de timp, de scris sub stres, contra cronometru, cu deadline-uri care imi vor manca ficatii, mai ales in aceasta perioada cand incep si piticii gradinita… dar nu asta este frumusetea?

SuperBlog- 1deceniu pe capul bloggerilorsuperblog 2018

Pai la ceas aniversar sa nu le fac eu asa cadou? Cu surle, cu trambite si cu ce se mai poate, imi anunt inscriere!!! Pam-pam!!! La multi ani !

O sa am nevoie de sustinerea voastra, de orice fel, pentru mine este important fiecare comentariu, asa voi stii in ce directie merg. Am emotii !

Sper sa ma pot tine tare si sa trag de mine pana la ultima proba, sa nu ma pierd pe drum. Sunt constienta ca o sa fie greu, o perioada super aglomerata, dar promit sa dau tot ce am mai bun, ma rog, sa scriu cat de bine pot :))

Nu visez la nici un loc pe clasamentul SuperBlog, dar nu pot sa mint, cateva premii sigur imi vor face cu ochiul :)) Nici nu stiu daca o sa le placa juratilor stilul meu, am multe framantari. Imi doresc ca totul sa fie bine si sa imi demontrez mie in primul rand, ca pot! O competitie este o competitie!

Acestea fiind spuse, de la 1 octombrie incep probele SuperBlog 2018, asa ca stati aproape, o sa va bombardez cu articole funny, sper! :))

Succes tuturor!

Pupici :*

3 comentarii publicate

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: