1deceniu de SuperBlog!

Hei, ati aflat noutatile? SuperBlog 2018-editie aniversara sta sa inceapa, asa ca dupa ce timp de 5 ani(de cand am aflat eu de ei) am stat si m-am uitam cu drag la ceilalti participanti, le citeam articolele si ii admiram din umbra, am zis ca este momentul sa ma inscriu si eu. Da, da, stiu, poate va intrebati daca stiu in ce ma bag, ca aici e vorba de timp, de scris sub stres, contra cronometru, cu deadline-uri care imi vor manca ficatii, mai ales in aceasta perioada cand incep si piticii gradinita… dar nu asta este frumusetea?

SuperBlog- 1deceniu pe capul bloggerilorsuperblog 2018

Pai la ceas aniversar sa nu le fac eu asa cadou? Cu surle, cu trambite si cu ce se mai poate, imi anunt inscriere!!! Pam-pam!!! La multi ani !

O sa am nevoie de sustinerea voastra, de orice fel, pentru mine este important fiecare comentariu, asa voi stii in ce directie merg. Am emotii !

Sper sa ma pot tine tare si sa trag de mine pana la ultima proba, sa nu ma pierd pe drum. Sunt constienta ca o sa fie greu, o perioada super aglomerata, dar promit sa dau tot ce am mai bun, ma rog, sa scriu cat de bine pot :))

Nu visez la nici un loc pe clasamentul SuperBlog, dar nu pot sa mint, cateva premii sigur imi vor face cu ochiul :)) Nici nu stiu daca o sa le placa juratilor stilul meu, am multe framantari. Imi doresc ca totul sa fie bine si sa imi demontrez mie in primul rand, ca pot! O competitie este o competitie!

Acestea fiind spuse, de la 1 octombrie incep probele SuperBlog 2018, asa ca stati aproape, o sa va bombardez cu articole funny, sper! :))

Succes tuturor!

Pupici :*

5 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Accesorii smart pentru masinaArticolul următor: Cum a devenit Anamaria o mamica antreprenor

Related posts

Comentarii

  • Naty Mihaela

    octombrie 7, 2018 at 13:34
    Răspunde

    Felicitari! tot mai sus si mult succes in continuare!

  • Echipa SuperBlog

    septembrie 30, 2018 at 16:24
    Răspunde

    Bine ai venit in SuperBlog, editia aniversara de 10 ani, Elena! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima […] Citește mai multBine ai venit in SuperBlog, editia aniversara de 10 ani, Elena! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin! Read Less

  • Toma Tantica

    septembrie 2, 2018 at 12:01
    Răspunde

    O să câștigi...știu ca poți .mie îmi plave nespus de mult articolele tale

  • Marinescu Constantina Cristina

    septembrie 2, 2018 at 08:39
    Răspunde

    Felicitări!! Mult succes, cât mai multă inspirație și eu de ce nu să te vedem în top😘😘

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate