Mobilier pentru baie noua- moft sau necesitate?

Nici baia nu mai e ce-a fost odata!

Ca tot m-am apucat de scris, asa-mi vine sa ma relaxez intr-o cada plina cu spuma, cu laptopul pe genunghi si cu un pahar cu vin in mana. Vise, taica, vise! :)) Viata bate filmul. Nu-mi doresc decat sa gasesc un mobilier pentru baie. Caci despre asta va scriu azi.

Stiu ca unii prefera o baie simpla, cu lavoar pe picior sau prins direct in perete, pe cand altii doresc mobilier in toate colturile. Eu as opta pentru un echilibru. Am avut lavoarul pe picior si m-am plictisit de el, am avut o singura polita pentru prosoape, insuficient pentru cati suntem in casa. M-am hotarat sa vanez oferte de mobilier pentru baie. Caut produse practice si dragute pentru organizarea eficienta a spatiului sanitar, sa se plieze perfect pe gusturile si nevoile noastre. Si nu suntem decat 5 :)) Grea alegere. Moft? NU! Doar necesitate.

mobilier pentru baie

sursa foto: fanbaie

Este necesar un mobilier pentru baie intr-o casa cu copii mici

Am in vedere faptul ca acest mobilier va fi montat in cel mai umed spatiu din casa-baia. Asa ca neaparat vreau ceva de calitate. Vreau ca toate piesele sa se completeze intr-un mod armonios si practic.

M-am gandit pentru inceput la un lavoar cu masca cu 2 usi. Cred ca voi alege o culoare cat mai deschisa. Pentru ca dispun de spatiu suplimentar, imi voi alege un mobilier pentru baie mai complex. Adaug si un dulap stativ cu o usa. L-as vrea cu mai multe rafturi, poate de sus pana jos, pentru a avea fiecare locul lui. Loc pentru produsele de ingrijire, cosmetice si prosoapele fiecaruia. Deja imi imaginez cum isi vor aranja copiii fiecare lucrusor in parte. Mai am un perete gol pe care ar sta bine doua suspendate, as aranja pe una prosoapele iar pe cealalta o floare si cateva lumanari, scoici- decoratiuni.

As vrea ca micul nostru loc de relaxare individuala sa contina un plus de eleganta si utilitate, sa fie un spatiu placut si functional.

sursa foto: fanbaie

Stiu ca la moda sunt acum fel si fel de piese de mobilier pentru baie, de la set mobilier suspendat, blat pentru chiuvete, masca lavoar cu sertare, dulapuri semi-coloana, suspendate pana la dulapuri stativ si polite. Gasesti orice ai nevoie pe site-urile si magazinele de specialitate. Toate sub diferite modele si culori, cu iluminare sau fara, lucioase sau mate. Grea decizie ai de luat cand vezi atatea produse superbe intr-un singur loc.

Tu cum ti-ai amenajat baia, cu mobilier sau fara?

 

 

 

 

 

10 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Castiga o bijuterie personalizata „Familie”- ChicBijouxArticolul următor: Gustari sanatoase si ideale la scoala/gradi

Comentarii

 • vranciuc alexandra

  octombrie 25, 2018 at 14:38
  Răspunde

  foarte interesant imi pac ideile

 • Comanescu Cristina

  octombrie 25, 2018 at 14:34
  Răspunde

  Clar mobilierul este o necesitate iar recomandarile tale sunt de un.real folos

 • VERONICA ACHIM

  octombrie 21, 2018 at 17:33
  Răspunde

  Chiar i-mi place am sa tin cont pt renovarea bai

 • Manuela

  octombrie 14, 2018 at 21:11
  Răspunde

  Multumim pentru articol..utile informatiile. 🤗😘

 • Naty Mihaela

  octombrie 13, 2018 at 09:47
  Răspunde

  Imi plac mobilierele pentru baie,acele seturi frumoase ;mi-ar placea sa prind oferte bune !

 • Iordache elena

  octombrie 13, 2018 at 08:07
  Răspunde

  Am baia amenajata cu mobilier, fără nici nu se poate.

 • Georgiana Popa Vlas

  octombrie 12, 2018 at 19:46
  Răspunde

  Cu mobilier clar, si eu am multe prosoape pufoase pe care nu am niciodata spatiu sa le pun in baie! La vara este in plan […] Citește mai multCu mobilier clar, si eu am multe prosoape pufoase pe care nu am niciodata spatiu sa le pun in baie! La vara este in plan sa o renovam si noi!! Asa ca vanez si eu oferte !! 😍😍 Read Less

 • Marinescu Constantina Cristina

  octombrie 12, 2018 at 18:01
  Răspunde

  Mi-aș pune un dulap cu oglindă,l suspendat pe perete, un lavoar cu picior și un dulap cu mai multe compartimente

 • Rebecca mihaela Caragea

  octombrie 12, 2018 at 17:29
  Răspunde

  Total de acord Cu adevărat informații utile

 • Valeria Chertes

  octombrie 12, 2018 at 17:25
  Răspunde

  Noi chiar am terminat de amenajat baia de la etaj, am pus mobilier deoarece deoarece niciodata nu aveam loc loc la detergenti si solutiile de […] Citește mai multNoi chiar am terminat de amenajat baia de la etaj, am pus mobilier deoarece deoarece niciodata nu aveam loc loc la detergenti si solutiile de curatenie, la prosoape. Read Less

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate