Mobilier pentru baie noua- moft sau necesitate?

Nici baia nu mai e ce-a fost odata!

Ca tot m-am apucat de scris, asa-mi vine sa ma relaxez intr-o cada plina cu spuma, cu laptopul pe genunghi si cu un pahar cu vin in mana. Vise, taica, vise! :)) Viata bate filmul. Nu-mi doresc decat sa gasesc un mobilier pentru baie. Caci despre asta va scriu azi.

Stiu ca unii prefera o baie simpla, cu lavoar pe picior sau prins direct in perete, pe cand altii doresc mobilier in toate colturile. Eu as opta pentru un echilibru. Am avut lavoarul pe picior si m-am plictisit de el, am avut o singura polita pentru prosoape, insuficient pentru cati suntem in casa. M-am hotarat sa vanez oferte de mobilier pentru baie. Caut produse practice si dragute pentru organizarea eficienta a spatiului sanitar, sa se plieze perfect pe gusturile si nevoile noastre. Si nu suntem decat 5 :)) Grea alegere. Moft? NU! Doar necesitate.

mobilier pentru baie
sursa foto: fanbaie

Este necesar un mobilier pentru baie intr-o casa cu copii mici

Am in vedere faptul ca acest mobilier va fi montat in cel mai umed spatiu din casa-baia. Asa ca neaparat vreau ceva de calitate. Vreau ca toate piesele sa se completeze intr-un mod armonios si practic.

M-am gandit pentru inceput la un lavoar cu masca cu 2 usi. Cred ca voi alege o culoare cat mai deschisa. Pentru ca dispun de spatiu suplimentar, imi voi alege un mobilier pentru baie mai complex. Adaug si un dulap stativ cu o usa. L-as vrea cu mai multe rafturi, poate de sus pana jos, pentru a avea fiecare locul lui. Loc pentru produsele de ingrijire, cosmetice si prosoapele fiecaruia. Deja imi imaginez cum isi vor aranja copiii fiecare lucrusor in parte. Mai am un perete gol pe care ar sta bine doua suspendate, as aranja pe una prosoapele iar pe cealalta o floare si cateva lumanari, scoici- decoratiuni.

As vrea ca micul nostru loc de relaxare individuala sa contina un plus de eleganta si utilitate, sa fie un spatiu placut si functional.

sursa foto: fanbaie

Stiu ca la moda sunt acum fel si fel de piese de mobilier pentru baie, de la set mobilier suspendat, blat pentru chiuvete, masca lavoar cu sertare, dulapuri semi-coloana, suspendate pana la dulapuri stativ si polite. Gasesti orice ai nevoie pe FanBaie. Toate sub diferite modele si culori, cu iluminare sau fara, lucioase sau mate. Grea decizie ai de luat cand vezi atatea produse superbe intr-un singur loc.

Tu cum ti-ai amenajat baia, cu mobilier sau fara?

 

 

 

 

 

7 comentarii publicate

  1. Cu mobilier clar, si eu am multe prosoape pufoase pe care nu am niciodata spatiu sa le pun in baie! La vara este in plan sa o renovam si noi!! Asa ca vanez si eu oferte !! 😍😍

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: