Dureri menstruale si dezechilibru hormonal?Nu si cu Shecure!

Dureri menstruale? Infectii urinare? Nivel hormonal ridicat in premenopauza si dupa? De azi uitati de ele, am gasit solutia!

Suntem femei inainte de toate si trebuie sa avem grija de noi, sa nu ne mai ascundem sau sa ne jenam cand avem o problema a sistemului reproductiv, ci sa o tratam sau chiar prevenii. Stim bine ca afectiunile uro-genitale apar oricand indiferent de varsta si pot cauza probleme din adolescenta pana la varsta a treia. Indiferent de afectiune, acestea ajung sa ne strice starea de spirit, sa ne aduca intr-o stare de disconfort fizic si psihic. De aceeau vrea sa va prezint astazi doua produse  100%naturale care ajuta la mentinerea echilibrului hormonal feminin. Acestea vin sub forma de sirop si  capsule, fac parte din gama de suplimente alimentare care contine plante ayurvedice de la Ayurmed si se numesc Shecure.echilibru hormonal

De multe ori nu luam in serios aceste probleme, nu le consideram atat de  grave sau importante ca pe celelalte sau ajungem sa le consideram ceva normal. In perioada premenstruala de cate ori ati simtit dureri in zona pelvina si ati avut stari de nervozitate, irascibilitate? Sau ca ciclul menstrual sa vina ca o povara, cu un flux menstrual mult prea mare, poate chiar cu hemoragii? Sau ati descoperit ca aveti din nou cistita pentru care nu mai stiti ce tratament sa luati? Credeti ca asa trebuie sa fie in aceasta perioada, nu? Stiu, cunosc perfect aceste stari.

Ei bine, aici apare in joc Shecure care sustine starea de sanatate si functionarea normala a aparatului uro-genital feminin, ajuta la sustinerea normala a ciclului menstrual si elimina starile de disconfort din perioada premenstruala si menstruala. Acum avem solutia.

Siropul este un tonic si protestor urogenital feminin iar tabletele mentin echilibrul hormonal feminin, sustin fertilitatea si libidoul, avand aceleasi proprietati ca si siropul. Aceste produse naturale confera femeii o stare de bine prin inducerea calmului si relaxarii, ajuta la mentinerea capacitatii de adaptare a organismului feminin la stres, suprasolicitari si oboseala. echilibru hormonal

Menopauza este un subiect tabu pentru multe femei, atunci apar dereglari hormonale care se vad atat fizic cat si psihic. Datorita suplimentelor alimentare Shecure, atat in perioada de premenopauza cat si dupa instalarea menopauzei, se vad efectele benefice in echilibrul fizic si psiho-emotional al femeilor, practic nu mai exista starea de spirit negativa care perturba echilibrul hormonal.

Shecure Sirop sustine activitatea secretorie a glandelor mamare si ajuta digestia si functionarea normala a tranzitului intestinal. Trebuie sa va mai spun si ca Shecure tablete contribuie la prevenirea diminuarii densitatii osoase asociata tulburarilor hormonale datorita aportului nutritional de vitamine si minerale, dar si la intarirea rezistentei organismului prin sustinerea digestiei, metabolismului, eliminarea toxinelor si excesului de apa din organism intarziind procesul natural de imbatranire.

Siropul Shecure este recomanda persoanelor de peste 14 ani iar tabletele sunt recomandate doar femeilor . Acestea nu se administreaza in timpul menstruatiei.

Asadar, daca va regasiti in una din problemele de mai sus, acum stiti solutia. Fara disconfort si dureri menstruale, fara infectii uro-genitale si fara dezechilibru hormonal in perioada premenopauza.

 

10 comentarii publicate

  1. Din fericire nu am avut pana acum astfel de probleme dar am o prietena care sufera de fiecare data cand este la menstruatie. Multumim de recomandare!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: