Mama de 3, bucatarie de 10

Din vasta mea bucatarie, o mireasma dulce imbie…

sursa foto: somproduct

Se spune ca omul cat traieste pe acest pamant este dator cu trei lucruri: sa faca o casa, sa planteze un pom si sa faca un copil. Copaci am plantat multi la viata mea, copii am facut 3 (sa fie :)) ), iar la casa inca lucram. Incet-incet, pe rand, am renovat dormitoarele, baia, sufrageria, holurile si acum este randul locului meu special din toata casa, acolo unde imi petrec eu cel mai mult timp. Despre bucatarie este vorba, evident.

Fiind mama de 3 strengari sunt intr-o continua miscare, gatesc de cel putin doua ori pe zi, plus ceva gustarele. Cei mici adora sa manance si eu ma bucur ca le place tot ceea ce fac, mai ales ca am adoptat un stil de viata cat se poate de sanatos, fara alimente procesate, sucuri sau alte bazaconii din comert.

Sunt mama de 3 dar am de nevoie de o bucatarie cat pentru 10

Gatitul este „sportul” meu preferat, este pasiunea mea de cand ma stiu. Gatesc mult. Orice. Asa ca daca tot suntem la capitolul amenajat, imi voi face bucataria visurilor mele. Fiind un loc spatios, imi permit sa o redecorez cu produse de poveste, de la mobilier pana la ustensile. Sa fie un loc primitor, sa ma incante fiecare detaliu.

Incep cu mobila pe care o vreau uni, de culoare crem, iar blatul sa fie „vanilie”. Am ales deja electrocasnicele, chiuveta cu baterie cap de dus. Incerc in general sa fac alegeri practice. Avem nevoie de o masa extensibila deoarece suntem deja 5 persoane iar atunci cand vom avea musafiri este important sa fie loc pentru toata lumea. Atat masa cat si scaunele sa fie Edward White/Honey Oak. Ca locul sa fie mai placut voi alege fete de masa, prosoape de bucatarie si ornamente in culori vii.

sursa foto: somproduct

Acum lucrurile pe care le voi folosi intens, le vreau cat mai colorate, sa imi fie drag sa lucrez cu ele ori de cate ori gatesc. Imi doresc ca toate piesele sa formeze un set complet, sa para din aceeasi poveste, fie ca vorbim de ustensile de bucatarie, cutite, tacamuri, cani, farfurii, boluri sau vesela copii. Nazdravanilor mei le place sa petreaca cat mai mult timp alaturi de mine si de cele mai multe ori atunci cand gatesc ei sunt ajutoarele mele de nadejde asa ca au propriile ustensile.

ustensile bucatarie

sursa foto: somproduct

Imi mai lipseste un set de tocatoare, as vrea sa fie zdravene, cu greutate, sa faca fata oricarei situatii, caci este un element forte in bucataria mea. Imi voi lua un set de recipiente pentru condimente, unul cu multe piese, un suport pentru servetele si neaparat un suport pentru cartile de retete. 

La capitolul vase pentru gatit( cratite, oale) am ales un set de mai multe piese pe mai multe dimensiuni, un set practic si util pentru a-mi fi mai usor sa gatesc concomitent mai multe feluri de mancare. Tigaile sa fie in numar de trei: una cu pereti inalti, una pentru clatite si una tip wok. Noi nu obisnuim sa mancam prajeli asa ca gatesc mai mult la cuptor si de aceea mi-am luat si cateva tavi pentru paine, fripturi, prajituri etc.

sursa foto: somproduct

Ultimul obiect pe care mi-l doresc in bucatarie este un covor Ethnic. Imi place mult modelul si mi-ar fi util. Nu suport papucii de casa si cred ca este cea mai buna alegere mai ales ca se pot intampla „accidente” pe gresie. Arata si bine, nu?

covor bucatarie

sursa foto: somproduct

Toate aceste lucruri le-am gasit intr-un singur loc, la SomProduct. Astfel am scapat de cutreierat ore intregi prin magazine cu picii dupa mine si timpul economisit il petrecem facand alte activitati mai distractive.

Asa arata bucataria mea de nota 10. Vreau sa fie un loc in care sa ne dasfasuram in voie, cu mic cu mare si cu zambetul pe buze. Aceasta este reteta perfecta pentru a crea amintiri placute si preparate gustoase.

arhiva personala

*Articol scris in cadrul competitiei Super Blog2018, proba3.

**Sursa foto imagine reprezentativa: SomProduct

 

 

 

26 comentarii
2 like-uri
Articolul anterior: City Break in Madrid-orasul meu de sufletArticolul următor: Pareri despre magazine online- niciodata nu comand fara sa citesc cateva

Related posts

Comentarii

  • Pusa Raisa

    decembrie 1, 2018 at 09:23
    Răspunde

    Chiar esti o mama de nota 10 Te admir mult si iti multumesc pentru toate articolele tale, unul mai interesant ca altul .Te urmaresc […] Citește mai multChiar esti o mama de nota 10 Te admir mult si iti multumesc pentru toate articolele tale, unul mai interesant ca altul .Te urmaresc cu drsg si-ti doresc sa ai parte de toate bucuriile vieti . Read Less

  • Floricau Ramona Stefania

    decembrie 1, 2018 at 09:09
    Răspunde

    Interesant articolul.Nu am auzit de cei de la SomProduct. De rețetă ce sa mai zic?Citeam și salivam!😁 Sper să îți faci o bucătărie pe gustul […] Citește mai multInteresant articolul.Nu am auzit de cei de la SomProduct. De rețetă ce sa mai zic?Citeam și salivam!😁 Sper să îți faci o bucătărie pe gustul tau.Succes la Super Blog 2018 Read Less

  • Alexandra Vranciuc

    octombrie 25, 2018 at 14:49
    Răspunde

    foarte interesant dulceata arata foarte bine

  • vranciuc alexandra

    octombrie 25, 2018 at 14:36
    Răspunde

    bravo felicitari foarte frumoasa bucataria

  • Comanescu Cristina

    octombrie 25, 2018 at 14:31
    Răspunde

    Ma regasesc in.acest articol tot mamica de 3 fiind si eu

  • vranciuc alexandra

    octombrie 25, 2018 at 14:30
    Răspunde

    foarte frumos felicitari

  • vranciuc alexandra

    octombrie 25, 2018 at 14:29
    Răspunde

    ma bucur enorm ca mai sunt si altfel de subiecte pt noi mamicile

  • Andutu Alex

    octombrie 23, 2018 at 19:38
    Răspunde

    Mult succes

  • VERONICA ACHIM

    octombrie 21, 2018 at 17:30
    Răspunde

    Sa ai succes sa fie Îmi place foarte mult e a ieșit

  • Fit

    octombrie 18, 2018 at 10:20
    Răspunde

    Super ok recomand

  • […] Mama de 3, bucatarie de 10 […]

  • Manuela

    octombrie 14, 2018 at 21:05
    Răspunde

    Frumos articol iar dulcele arata foarte bine!😍

  • Naty Mihaela

    octombrie 13, 2018 at 09:45
    Răspunde

    In aceasta vara am renovat si eu in sfarsit mica mea bucatarie ;e simpla dar ma bucur ca pot pregati acolo mancarurile pentru cei dragi.

  • Iordache elena

    octombrie 13, 2018 at 07:59
    Răspunde

    Îmi place bucătăria ta de 10!ador setul de oale...

  • Iamandi ştefania

    octombrie 12, 2018 at 13:45
    Răspunde

    Interesant articol mult succes pupicii

  • Rebecca mihaela Caragea

    octombrie 12, 2018 at 12:15
    Răspunde

    Cu succes sa fie Îmi place foarte mult c a ieșit

  • Marinescu Constantina Cristina

    octombrie 12, 2018 at 12:14
    Răspunde

    Îmi place foarte mult cum te-ai gândit să amenajezi bucătăria, deja m-ai făcut curioasă de produsele celor de la SomProduct, voi arunca și eu o […] Citește mai multÎmi place foarte mult cum te-ai gândit să amenajezi bucătăria, deja m-ai făcut curioasă de produsele celor de la SomProduct, voi arunca și eu o privire pe site-ul lor Read Less

  • Georgiana Popa Vlas

    octombrie 12, 2018 at 11:42
    Răspunde

    Cu reteta m-ai dat gata!😋 Deja salivez!! Iti doresc sa ai parte d bucataria la care visezi si mult succes la Super Blog2018! Pupicii

  • Toma Tantica

    octombrie 12, 2018 at 02:11
    Răspunde

    Super ..imi place ceea ce gandesti si ceea ce ai ales ,voi trage si eu un ochi pe acest site..

  • Valeria Chertes

    octombrie 11, 2018 at 23:54
    Răspunde

    Foarte dragut articol, succes in concurs.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate