BMW-ul visurilor mele intretinut cu piese originale Exclusiv OEM

Visez mult chiar daca dorm putin. Si-asa se face ca de la dorinta subconstientul meu a inceput sa lucreze. O sa va spun povestea BMW-ului pe care mi l-am cumparat dupa ce am lucrat la un proiect important. Si nu era orice model ci un Seria 5 Sedan modern din clasa business. Bineinteles ca o astfel de masina are nevoie si de intretinere corespunzatoare pentru a putea functiona cum trebuie, fara probleme, cat mai mult timp. Oare ma pricep sa aleg piesele si consumabilele potrivite?

bmw

sursa foto; bmw proleasing

In BMW de m-as urca, l-as intretine fix asa

Atunci cand visam la BMW-ul perfect pentru mine, ma gandeam la cum l-as intretine si ce asteptari as avea de la el. Seria 5 este unul dintre modelele compacte cel mai des intalnite pe strazile patriei. Este o masina frumoasa din toate punctele de vedere, mai ales daca este si ingrijita.

Pentru ca un autoturism marca BMW sa functioneze asa cum imi doresc, am luat decizia de a fi foarte atenta la tot ceea ce tine de: consumabile, filtre, revizii,ulei original BMW, placute discuri, placute de frana, bascule, bucsi, brate etc . De aceea am ales doar piese BMW originale OEM in defavoarea celor mai ieftine. Asta pentru ca imi doresc sa am mai multa siguranta, nu vreau sa schimb piesele mai des ca in final sa rezulte si o cheltuiala mai mare.

De ce aleg piese originale? Simplu. Deoarece piesele  exclusiv OEM  sunt de o calitate net superioara fata de cele mai ieftine sau SH. In plus, componenta materialelor verificate care corespund standardelor de calitate au intotdeauna stanta BMW.

Masina trebuie sa ofere siguranta!

Sunt mama a 3 copii si niciodata nu plec la drum fara ei, asa ca prefer siguranta inainte de toate. Doresc ca autoturismul meu sa fie mai mult decat o masina in care ne urcam si sa plecam la drum, sa ajungem la destinatie si apoi ne intoarcem inapoi acasa. Nu! Vreau sa faca parte din familie, sa o ingrijesc cum se cuvine, de aceea am ales sa ii fac reviziile la 15000km pentru ca folosesc doar piese de BMW de la exclusiv OEM si nu este nevoie sa o duc in service mult mai des cum as face daca as folosi, de exemplu, piese mai ieftine sau SH cu gandul ca as face econimie. Gresit. Economie prin adaptare nu e ok pentru masina si nici pentru noi .

Ca sa va dau si un exemplu, daca ii pun BMW-ului meu placute de frana originale BMW  in detrimentul celor putin mai ieftine, diferentele se vad. Randament mai bun, timp de viata mai mare, automat totul este in avantajul meu ca si posesor al acestui automobil. Inca un lucru pe care il iau ca si litera de lege: montajul! Este foarte important ca piesele sa se monteze la un service autorizat de RAR, astfel se evita deteriorarea mai rapida a acestora.

Nu sunt eu genul care sa iasa in evidenta prea mult, insa am aruncat un ochi si la piesele pentru Tuning. Ma tenteaza sa adaug ceva la partea electrica, mai exact lumini ambientale. Suna bine, nu? Sa stiti ca cei de la exclusivOEM pot aduce pe comanda orice doriti legat de Tuning 😉

Piesele BMW seria 5 si nu numai, au garantii variabile, spre exemplu: revizii si consumabile au garantie de la producator de la 6luni la 12+, in functie de produse.

Mergand zilnic cu cei mici in masina, am grija sa schimb des filtrul de polen. Apoi sunt axata pe curatenie, imi place ca tapiteria sa fie curata si aerul placut mirositor. Referitor la asta, am descoperit la accesorii BMW seria 5 un mirositor foarte tare. Un kit starter care contine un aparat si un baton parfumat. Mirositorul se prinde in grila de aerisire si astfel ai in permanenta un aer foarte pacut in masina, deloc deranjant. Ulterior se pot cumpara separat pachete de 3rezerve(batoane), pe care le gasiti cu diferite mirosuri, in functie de gusturile fiecaruia.

Sa nu uit, de la accesorii originale BMW urmeaza sa imi achizitionez un spray si un pen pentru corectarea vopselei in caz de zgarieturi, sa le am la mine in caz de nevoie. Niciodata nu se stie ce oameni draguti isi ascut cheia pe portiera mea 🙂

V-am scris despre cum imi intretit masina visurilor mele, de la tuning la revizii, de la mirositor la vizual, pentru toate folosind piese originale BMW , acum este cazul sa adorm la loc sa nu cumva sa ma trezesc din frumosul meu vis.

sursa foto: proleasing

 

*Articol scris in cadrul competitiei SuperBlog2018, proba 7.

 

16 comentarii
3 like-uri
Articolul anterior: Salata de icre de macrou facuta in casa,simplu,rapid si fara sa se taieArticolul următor: Cadou personalizat, personificat, cu Bodor gravat!

Comentarii

  • ELENA PETRISOR

    octombrie 31, 2018 at 09:53
    Răspunde

    da este marca mea preferata de masini,insa nu cred ca mi-o pot permite momentan,acum prioritatea sunt fetele dar nu se stie niciodata poate vor reusii […] Citește mai multda este marca mea preferata de masini,insa nu cred ca mi-o pot permite momentan,acum prioritatea sunt fetele dar nu se stie niciodata poate vor reusii ele ce nu pot eu...iti doresc succes si sper sa-ti implinesti visul!!! Read Less

  • Alexandra Vranciuc

    octombrie 25, 2018 at 14:47
    Răspunde

    foarte frumoasa masina pt cine o poate intretine

  • Comanescu Cristina

    octombrie 25, 2018 at 14:43
    Răspunde

    Un.articol.de nota 10 Felicitari

  • Andutu Alex

    octombrie 23, 2018 at 19:28
    Răspunde

    Mult succes in concurs

  • […] BMW-ul visurilor mele intretinut cu piese originale Exclusiv OEM […]

  • Iordache elena

    octombrie 22, 2018 at 07:48
    Răspunde

    Frumoasa masina dar cu petrentii... Iti doresc ca visul tau sa devina realitate.

  • Rebecca mihaela Caragea

    octombrie 22, 2018 at 07:12
    Răspunde

    Felicitări Îmi place foarte mult Mult succes !

  • Manuela

    octombrie 22, 2018 at 06:42
    Răspunde

    Frumos articol! Si sotului meu i-ar placea o astfel de masina...😍Succes in concurs!

  • Naty Mihaela

    octombrie 22, 2018 at 05:07
    Răspunde

    Mult success in concurs ;cred ca multe dintre noi visam la BMW :)))

  • Georgiana Popa Vlas

    octombrie 22, 2018 at 01:06
    Răspunde

    Pfoaa... Si eu visez la un BMW seria 5! 😍 Cea mai tare masina! Ce i-as mai da talpa! 😁 Pana una alta,ma culc si […] Citește mai multPfoaa... Si eu visez la un BMW seria 5! 😍 Cea mai tare masina! Ce i-as mai da talpa! 😁 Pana una alta,ma culc si eu ! Noapte buna si succes! 😘🔝 Read Less

  • Marinescu Constantina Cristina

    octombrie 22, 2018 at 00:27
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare 😘 mult succes în concurs 😘

  • Valeria Chertes

    octombrie 22, 2018 at 00:03
    Răspunde

    Iti doresc mult succes in concurs, un articol frumos.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate