Cadou personalizat, personificat, cu Bodor gravat!

In ultima vreme, atunci cand dorim sa oferim cuiva drag o atentie, optam pentru un cadou personalizat. Nu de putine ori ati comandat pentru cei dragi bratari, coliere, portofele sau portcarduri gravate cu text etc, toate facute special pentru persoana careia ii ofereati darul respectiv, nu? Astfel mergeati la sigur. Stiu cum este, am prins gustul personalizarii si de aici pana la un nou hobby nu a mai fost decat un pas.

Un cadou personalizat este intotdeauna apreciat si devine un obiect de suflet. De aceea m-am gandit sa duc aceasta pasiune la un alt nivel, o mica afacere in care gravatoarele Bodor vor avea un rol important.

arhiva personala

Daca deti un gravator cu laser Bodor, ai pe loc un cadou personalizat

Pasionata fiind de handmade, imi doream de mult sa imi deschid o afacere pe acest drum. Nu stiam cum, de unde si cu ce sa incep. Primul pas a fost sa testez piata, sa vad ce se cauta, ce se cere, din ce se pot scoate bani mai rapid, cu investitii minime. Cand eram in plin proces de cercetare, am primit un cadou personalizat de la o foarte buna prietena care mi-a povestit despre gravatoarele cu laser Bodor de la Colop Romania. M-a fascinat. Din acea clipa am stiut ca trebuie sa ma ocup de gravare, marcare, cu ajutorul unui astfel de produs.

Mi-a fost dificil sa aleg un model caci sunt destul de multe gravatoare care ne permit sa gravam cu laser pe aproape orice material si in diverse scopuri. Cu gandul la cate un cadou personalizat pentru fiecare membru al familiei, la diferite ocazii, am ales un marcator de tip fiber laser pentru metale, modelul BML-FC. Acesta este compact, poate fi asezat cu usurinta pe orice birou sau masa de lucru si poate fi utilizat pe o gama larga de materiale, mai putin pe sticla.

gravare cadou personalizat

sursa foto: bodorlaser

Dupa ce am intrat in posesia micului meu prieten, nu m-am mai putut opri din personalizat cadouri pentru cei dragi, mai ales ca marcatorul meu are capul de gravat SCANLAB, ceea ce inseamna ca permite scrierea a pana la 800 de caractere pe secunda. Poate grava direct, la o viteza foarte mare pe: aur, argint, otel inoxidabil, alama, aluminiu, otel, fier etc. Pe langa metale, acesta poate grava si materiale nemetalice precum: ABS, PVC, Nylon etc.

Pe langa cele de mai sus, gravatorul laser ales de mine are conexiune USB, geam de protectie si include pedala de control pentru serii mari.

Am gravat pana acum pe banuti de argint si inox, portofele si portcarduri, diferite medalioane si accesorii pentru mamici si tatici, totul a iesit impecabil. Vreau sa trec la urmatorul pas, inele si verighete, pentru care sa i se poate atasa marcatorului un suport rotativ. Insa nu ma voi opri aici, am atatea optiuni si materiale pe care ma pot juca ca ar fi si pacat sa nu incerc tot ce imi trece prin cap.

arhiva personala

De la ideea unui cadou personalizat am pornit o mica afacere. Pasiunea pentru handmade m-a facut sa imi doresc mai mult, sa incerc mai mult si sa reusesc mai mult.

Produsele Bodor duc pasiunea la rang de arta, mesajele marcate pe diferite obiecte aduc emotie si zambete de fericire. Acestea devin amintiri nepretuite.

Ce parere ai despre aceste produse? Obisnuiesti sa oferi celor dragi cate un cadou personalizat, macar la ocazii speciale?

 

*Articol scris in cadrul competitiei SuperBlog2018, proba 8.

 

 

 

 

 

 

6 comentarii
2 like-uri
Articolul anterior: BMW-ul visurilor mele intretinut cu piese originale Exclusiv OEMArticolul următor: Din frumoasa noastra copilarie. Va mai aduceti aminte aceste vorbe?

Comentarii

  • ELENA PETRISOR

    octombrie 31, 2018 at 09:39
    Răspunde

    FOARTE TARE,NU STIAM DE ACEST APARAT,SI EU IUBESC CADOURILE GRAVATE PENTRU CA RAMAN AMINTIRE PENTRU TOATA VIATA...

  • […] Cadou personalizat, personificat, cu Bodor gravat! […]

  • Mona

    octombrie 24, 2018 at 09:59
    Răspunde

    Mult succes, Elena! 😘

  • Manuela

    octombrie 24, 2018 at 06:41
    Răspunde

    Interesant aparat😊. Imi place sa daruiesc cadouri personalizate si chiar ar fi util un astfel de aparat.😘Succes in concurs!

  • Marinescu Constantina Cristina

    octombrie 23, 2018 at 23:24
    Răspunde

    Da, obișnuiesc să fac cadouri personalizate!

  • Valeria Chertes

    octombrie 23, 2018 at 23:19
    Răspunde

    Îmi plac foarte mult cadourile personalizate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate