Ai nevoie de ajutor in traduceri?PUBLITRAD este solutia!

In zilele noastre mai tot omul are nevoie uneori de o firma de traduceri. Fie ca vorbim de persoane fizice sau juridice, cu totii apelam la astfel de servicii. Indiferent de textul care trebuie tradus, important este sa apeleze la un specialist in adevaratul sens al cuvantului. Acesta trebuie sa fie stapan, in primul rand, pe limba materna, apoi pe gramatica, ortografie, punctuatie etc. Orice virgula in plus sau in minus schimba total sensul propozitiilor si de aici pot aparea foarte multe probleme.

sursa foto: publitrad

Iata unde gasesti o firma de traduceri serioasa

Daca ai nevoie sa traduci urgent cateva acte si din neatentie, greseala sau necunoastere, cei la care ai apelat fac o greseala, te poate costa scump. Poti avea necazuri mari. De exemplu, poti fi acuzat de fals in acte. Am intalnit aceasta situatie. O prietena a fost la o firma oarecare, a tradus cateva acte importante pe care a fost pusa si Apostila de la HAGA si cand a ajuns in tara in care trebuiau depuse acestea s-a trezit luata la intrebari si i s-a explicat ca este o situatie grava. Ma rog, a rezolvat-o cumva, cu zeci de telefoane, cu drumuri si timp pierdut, alti bani cheltuiti… O adevarata incurcatura!

Tocmai de aceea este important sa apelam doar la profesionisti si la o firma de traduceri precum PUBLITRAD, unde totul este luat in serios. Fiecare text tradus este atent verificat astfel incat sa nu existe nici cea mai mica si inofensiva greseala.

Motto-ul dupa care se ghideaza acestia este: „Gestionam, traducem, editam, corectam, revizuim, verificam, testam… Ne ocupam noi de toate! ”

sursa foto: publitrad

PUBLITRAD se ocupa de traduceri inca din anul 2009 si tot de atunci ofera clientilor servicii de inalta calitate. Se recomanda: FURNIZOR DE SERVICII LINGVISTICE. Acestia sunt mai mult decat o companie, practic s-au transformat in partenerii clientilor, ocupandu-se in aceeasi masura de revizuiri(editare, corectare), interpretari, traducere engleza sau orice alte servicii are nevoie clientul.

Trebuie sa mai stiti ca Publitrad are specialisti pentru o gama variata de domenii precum: It&c, medicina, marketing, constructii, agricultura, games, inginerie electrica,electrotehnica si electronica, industria hidraulica, petro-chimie, industria maritima si navala etc. Asa ca daca ai nevoie de orice traducere, din orice domeniu, pentru orice document, stii unde sa cauti.

Datorita profesionalismului, Publitrad este recomandat de catre toti fostii si actualii clienti. Ii caracterizeaza, pe langa profesionalism, calitatea lucrarilor si seriozitatea cu care este tratat fiecare text in parte, respectul si confidentialitatea cu care sunt tratati clientii.

Daca sunteti in cautarea unei firme de traduceri si nu stiti la ce costuri ar ajunge traducerea documentelor/proiectelor voastre, puteti cere un pret traducere gratuit, pus la dispozitie de PUBLITRAD.  Nu trebuie sa ai la indemana decat fisierul textului care urmeaza sa fie tradus si limba sursa plus cea de destinatie. Numic mai mult. Fara nici un fel de cost.  Cu Publitrad totul este mult mai simplu si rapid datorita traducerilor urgente, la care se adauga si celelalte servicii tratate cu aceeasi seriozitate de fiecare data.

Acum stii la cine sa apelezi, nu mai este nevoie sa calci pragul mai multor firme de traduceri pana o gasesti pe cea potrivita. Alege intelept din prima!

13 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Am nevoie de-o aventura in viata meaArticolul următor: Blogging- de la plictiseala la pasiune

Comentarii

 • Bolean Daiana

  noiembrie 14, 2018 at 22:53
  Răspunde

  Nu stiam despre ei dar niciodată nu este prea târziu. Multumim frumos

 • ILIE TRICA

  noiembrie 12, 2018 at 21:51
  Răspunde

  Super-interesant.Multumim de articol si recomandare!

 • Georgiana Popa Vlas

  noiembrie 6, 2018 at 01:08
  Răspunde

  Foarte de ajutor articolul tau,mult succes in competitie!

 • Marinescu Constantina Cristina

  noiembrie 1, 2018 at 00:56
  Răspunde

  Mulțumim pentru recomandare 😘 nu știam până acum de Publitrad!

 • Pusa Raisa

  octombrie 31, 2018 at 16:11
  Răspunde

  Nu stiam de aceste firme ,multumim ☺

 • Naty Mihaela

  octombrie 31, 2018 at 14:43
  Răspunde

  Da ;chiar avem nevoie de firme serioase in domeniul traducerilor

 • Monea Simona

  octombrie 31, 2018 at 13:37
  Răspunde

  Mersi pentru recomandare...și eu am apelat tot la persoanele autorizate atunci când am avut nevoie

 • Valeria Chertes

  octombrie 31, 2018 at 13:20
  Răspunde

  Multumesc pentru recomandare, nu stiam de aceste firme.

 • Iordache elena

  octombrie 31, 2018 at 11:36
  Răspunde

  Zi de zi invatam ceva nou,mulțumesc pentru informare.

 • ELENA PETRISOR

  octombrie 31, 2018 at 09:32
  Răspunde

  Multumim,un articol chiar plin de informatii utile cu care s-ar putea sa ne intalnim in viata,nu stiam de aceasta firma insa daca voi avea nevoie,voi […] Citește mai multMultumim,un articol chiar plin de informatii utile cu care s-ar putea sa ne intalnim in viata,nu stiam de aceasta firma insa daca voi avea nevoie,voi apela.... Read Less

 • Deaconu daniela

  octombrie 31, 2018 at 09:09
  Răspunde

  Avem nevoie de astfel de firme Multumim de recomandare

 • Rebecca mihaela Caragea

  octombrie 31, 2018 at 09:04
  Răspunde

  Multu Acum am aflat de ei

 • Manuela

  octombrie 31, 2018 at 08:58
  Răspunde

  Multumim pentru recomandare! Chiar nu stiam de Publitrad🤗😘

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate