Vrei un corp armonios si un bust frumos? Iata solutiile!

Majoritatea femeilor isi doresc un corp armonios si un bust frumos, nu-i asa? Ei bine, unele dintre doamne si domnisoare au ajutorul suprem de la mama natura, altele apeleaza la un medic plastician, iar celelalte sunt cele care au nevoie de putin ajutor pentru a ajunge la rezultatele dorite. Ajutor in sensul ca tin diete, folosesc creme sau iau suplimente alimentare care sa contribuie la bunastarea lor.

Stiti, multe reprezentante ale sexului frumos cad in depresie din cauza a tot ceea ce promoveaza mass media in zilele noastre. Nu inteleg ca orice sacrificiu ai face pentru a te simti bine in pielea ta, pentru a avea un corp si un bust frumos, trebuie mai intai sa fii si sanatos. Se gandesc doar la solutii rapide ca sa arate ca ”vedetele” de pe micile ecrane.

Iata cateva solutii pentru un corp armonios si un bust frumos

Se stie ca echilibrul hormonal are un rol decisiv in tot ceea ce tine de mentinerea sanatatii organismului si nu numai. Este un factor important si cand vorbim despre forma corporala, starile sufletesti si modul nostru de a gandi.

Iata cateva solutii care te pot ajuta sa te simti bine in pielea ta, fara sa iei masuri drastice:

1. In primul rand, trebuie sa fii sanatoasa si sa te gandesti ca masurile pe care le iei sa nu iti puna in pericol sanatatea!

2. Pentru un corp frumos trebuie sa faci in primul rand sport. Nu neaparat la sala. Sa mergi mult pe jos, sa lasi deoparte comoditatea. Iesi des in parc si mergi cat mai mult. Si treburile casnice ajuta, de ex: Sters praful, aspirat, sters geamuri etc, deoarece toate aceste miscari si activitati iti solicita musculatura corpului. Pune o muzica buna si apuca-te de treaba, imbini utilul cu placutul!

3. Una dintre cele mai rapide si simple solutii pentru un bust frumos este sutienul cu push-up, indiferent de varsta si de marimea sanilor. La aceeasi categorie intra si bluzele cu detalii in dreptul bustului, acestea dau un efect de marire.

4. Cea mai intalnita solutie la care apeleaza reprezentantele sexului frumos, sau cel putin asa ar trebui, sunt cremele. Atat pentru corp cat si pentru bust. Si aici se gaseste o gama variata, de la creme pentru tonifiere, hidratare, pana la cele pentru slabire, cu edera, ardei iute s.a.m.d. Sanii sunt printre cele mai delicate parti ale corpului unei femei, asa ca trebuie sa alegem o crema potrivita si sa ii masam dupa fiecare dus.

5. O dieta echilibrata, bogata in proteine si vitamine. Pentru un corp sanatos si frumos, consuma multe fructe si legume, salate, mancaruri gatite acasa si evita alimentele procesate si fast-food-ul.

6. O alta varianta sigura, fara reactii adverse este suplimentul alimentar Ayurvedic 100%natural, Feminine Touch de la Ayurmed . Acesta contine un amestec de plante medicinale indiene ale caror substante bioactive sunt menite sa mentina structura, elasticitatea si dimensiunea sanilor, in mod natural. Au efect regenerant si tonic asupra aparatului genital feminin sustinand echilibrul hormonal, mentinand echilibrul psihic al femeii si ajutand la desfasurarea normala a functiilor sexuale. Deasemenea, FEMININE TOUCH contribuie la o buna functionare a glandelor mamare pentru o lactatie corespunzatoare cantitativ si calitativ, ajuta la cresterea sanilor in mod natural, dar sprijina si desfasurarea normala a proceselor digestive si a celor responsabile de eliminarea apei din organism.

Noi, femeile, ne dorim un bust frumos, generos, bine definit si un corp armonios, dar marea majoritate trebuie sa facem eforturi pentru a le avea. Nu toate ne-am nascut cu forme perfect definite, insa le putem construi in timp, fara reactii adverse, apeland doar la mici trucuri sau la resursele pe care le avem la indemana. Nu trebuie sa ne suprasolicitam fizic sau sa tinem diete drastice, acestea ne fac mai mult rau, atat fizic cat si psihic.

Oricand si oriunde te-ai afla, poti face exercitii simple de tonifiere pentru un corp armonios, poti folosi o crema pentru tonifierea sanilor, iar cu o dieta echilibrata si un supliment alimentar 100%natural, vei avea cele mai bune rezultate.

Simte-te bine in pielea ta, zambeste femeie, esti frumoasa !

11 comentarii
1 like
Articolul anterior: Blogging- de la plictiseala la pasiuneArticolul următor: Materialele de constructie: Utilizari si caracteristici

Related posts

Comentarii

  • Bolean Daiana

    noiembrie 14, 2018 at 22:59
    Răspunde

    Cred ca este un produs bun. După naștere am rămas un pic dezamăgita de sani mei dar sunt bucuroasa ca am putut sa îmi […] Citește mai multCred ca este un produs bun. După naștere am rămas un pic dezamăgita de sani mei dar sunt bucuroasa ca am putut sa îmi alăpteaz copilul Read Less

  • ILIE TRICA

    noiembrie 12, 2018 at 21:54
    Răspunde

    Cu totii ne dorim un corp armonios.Produse de calitate

  • Georgiana Popa Vlas

    noiembrie 6, 2018 at 01:12
    Răspunde

    Eu ma simt bine in pielea mea si grasuta cum sunt! Enjoy! 😍

  • ELENA PETRISOR

    noiembrie 2, 2018 at 09:58
    Răspunde

    Chiar nu stiam de acest produs..daca este asa bun cum scrie in articol atunci e bine ca s-au gandit cei de la Ayurmed si la […] Citește mai multChiar nu stiam de acest produs..daca este asa bun cum scrie in articol atunci e bine ca s-au gandit cei de la Ayurmed si la noi femeile ca sa avem un bust frumos si fara probleme... Read Less

  • Rebecca mihaela Caragea

    noiembrie 2, 2018 at 08:48
    Răspunde

    Un produs excelent Chiar îmi trb

  • Naty Mihaela

    noiembrie 2, 2018 at 08:43
    Răspunde

    Da ,trebuie sa ajutam corpul prin suplimente si exercitii fizixe sau plimbari

  • Monea Simona

    noiembrie 2, 2018 at 00:19
    Răspunde

    Un articol minunat...un produs natural care promite multe... numai bun de încercat...mersi pentru recomandare

  • Iordache elena

    noiembrie 1, 2018 at 20:15
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare! E bine de stiut...

  • Marinescu Constantina Cristina

    noiembrie 1, 2018 at 18:12
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare! Nu am încercat până acum acest supliment!

  • Manuela

    noiembrie 1, 2018 at 16:08
    Răspunde

    Multumim pentru recomandare!🤗Nu am folosit astfel de suplimente pana acum insa pentru toate e si un inceput.

  • Valeria Chertes

    noiembrie 1, 2018 at 15:41
    Răspunde

    Multumesc pentru recomandare, cateodata trebuie sa ajutam corpul cu unele suplimente.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate