Produsul care mi-a salvat tenul- apa termala VICHY

Apa termala mineralizata de la Vichy a aparut in viata mea intr-un moment in care eram disperata si nu stiam ce sa folosesc pentru a-mi alina durerile si mancarimile de pe fata. Va voi povesti intr-un alt articol, cand imi voi face curaj, despre un moment de cumpana din viata mea. Nu va spun decat ca este ingrozitor sa faci Rujeola complicata si pneumonie acuta in acelasi timp, sa nu ai nici un cm curat pe piele si sa stai 8zile internat la infectioase. Toate astea la 28 de ani cu 3 copii acasa…

Sa revenim. Aveam nevoie ca de aer de ceva. Orice numai sa ma scape de ceea ce aveam pe fata, nu ma puteam privi in oghinda, eram ca un mic monstrulet. Pe langa faptul ca eram super umflata la fata, eram plina de bube mari si rosii care ma dureau si ma mancau ingrozitor. Am rugat-o pe doamna doctor sa-mi recomande ceva, un produs pe care l-ar folosi si dansa daca ar fi in situatia mea pentru ca efectiv nu mai puteam. Mi-a zis ca nimic nu imi face mai bine decat apa simpla, sau as putea incerca apa termala de la Vichy care nu are efecte adverse.apa termala vichy

Apa termala mineralizata Vichy mi-a redat zambetul pe fata

De cum am terminat de vorbit cu doamna doctor mi-am sunat sotul si l-am rugat sa mearga in cea mai mare viteza sa-mi ia acest. L-a gasit foarte greu, la toate farmaciile avea altceva. A fost 37de lei, daca va intereseaza si pretul.

Doamne, este o minune ! Dupa prima utilizare am zis ca nu e adevarat. Imi pare rau ca nu am stiu de aceasta apa termala inca din prima zi. Am simtit cum imi curata fata, nu mai simteam mancarimi si nici durere. Ma dadeam de multe, multe, multe ori pe zi. Ori de cate ori simteam ca incepe sa ma manance, pulverizam din belsug. De dimineata pana seara s-a vazut schimbarea, inclusiv sotul meu s-a mirat. Dupa 2 zile buboaiele s-au retras si nu ma refer la petele de rujeola, ci la cele care erau cu complicatii si erau adevarate buboaie sub piele, umblate si tari. Am trecut prin clipe ingrozitoare. Vreau sa-mi aduc aminte doar de acest produs care dupa 2 zile a facut minuni cu tenul meu. L-a curatat extraordinar de bine, toate cele se uscau de la o ora la alta. Nici acum nu imi vine sa cred.

Ce este de fapt acest produs? 

Apa termala mineralizata Vichy este bogata in 15 minerale, iar aici este o mica si draguta povestioara pe care trebuie sa o stiti. Aceasta apa izvoraste din inima regiunii vulcanice franceze si in cursul calatoriei sale milenare ajunge la adancimi de pana la 4000de metri, absorbind 15minerale active care ii confera puterile unice. Izvoraste dintr-o sursa recunoscuta oficial inca din anul 1861.

Este un produs extraordinar care fortifica pielea impotriva agresiunilor externe si o calmeaza, oferindu-i un aspect vizibil mai sanatos.

Fiind hipoalergenica, apa termala mineralizata Vichy este potrivita pentru pielea sensibila. Poate fi folosita in orice moment al zilei, chiar si seara.

Pentru mine a devenit produsul de care nu ma mai despart niciodata, il port in permanenta in poseta, am unul si acasa. Asadar, vi-l recomand cu mare drag si incredere.

4 comentarii
4 like-uri
Articolul anterior: Materialele de constructie: Utilizari si caracteristiciArticolul următor: Un cadou ideal de sarbatori si nu numai: Set papioane family

Related posts

Comentarii

  • Monea Simona

    noiembrie 2, 2018 at 22:47
    Răspunde

    Produsele Vichy sunt foarte bune...nu am incercat niciodată apa termală însă am incercat un fond de ten la pliculeț și îți spun din suflet că […] Citește mai multProdusele Vichy sunt foarte bune...nu am incercat niciodată apa termală însă am incercat un fond de ten la pliculeț și îți spun din suflet că este cel mai bun din lume.... pentru mine...sau cel putpu din ce am avut eu ocazia sa incerc...nu am reușit să mi-l iau în varianta full size pentru că este un pic cam scump...dar intenționez sa strâng bani ...mersi pentru frumoasa istorie a apei termale...chiar pare un produs necesar... Read Less

  • Marinescu Constantina Cristina

    noiembrie 2, 2018 at 20:24
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare 😘 încă nu am încercat acest produs!

  • Manuela

    noiembrie 2, 2018 at 17:40
    Răspunde

    Ma bucur ca ti-a fost de ajutor. Eu inca nu am folosit-o dar am sa o am in vedere la viitoarele cumparaturi.

  • Rebecca mihaela Caragea

    noiembrie 2, 2018 at 17:38
    Răspunde

    Un produs bn Mă bucur k ti a fost d ajutor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate