HandMade Artist Wanted by Rembrandt Art Centre

Cum ti se pare ideea ca produsele tale handmade sa fie cunoscute de multi, multi oameni? Stim ca este greu sa te promovezi in mediul online, dar si offline, de aceea Rembrandt Art Centre cauta artisti pentru lansarea unui proiect minunat: realizarea unei colectii de produse handmade disponibile in toata reteaua de magazine Rembrandt, dar si online. Fain, nu?

Ceea ce mi se pare super este ca ei iti dau toate materialele de pictura de care ai nevoie, tu doar sa iti dezlantui partea creativa. Si nu orice fel de materiale, stiu ca cei de la Rembrandt vand doar marci recunoscute in lumea intreaga de catre profesionisti: Derwent, Royal Talens, Pebeo, Faber-Castell, Bruynzeel, Letraset, PW, DTM, Ursus, Jofrika. Pentru ca lucrurile de calitate se creeaza si se mentin doar cu produse foarte bune, cei de la Rembrandt stiu ca este in joc si prestigiul lor.rembrandt

Rambrandt Art Centre

Daca esti talentat, non conformist si super creativ, te rugam sa le trimiti un email cu CV-ul tau si imagini cu ce ai mai lucrat la adresa fineartretail@gmail.com Cei de la Rembrandt garanteaza o mega distractie, o colaborare de durata si un rezultat care va fi apreciat de mii de clienti. Beneficiezi astfel de expunere media, dar si de o dezvoltare artistica.

Ce se cauta: pictori, graficieni, sticlari, ceramisti. Din colectie vor face parte obiecte textile handmade pictate manual (tricouri, sepci, esarfe, tenisi, fuste, genti), sticlarie si ceramica realizata si pictate manual, tablouri, panouri decorate prin diverse tehnici.

Mi se pare o super idee deoarece clientul final se poate bucura de un produs de calitate la care nu ar fi avut acces din varii motive (artistii nu isi permit o promovare pe toate canalele media sau sa isi achizitioneze materiale de pictura profesionale).

Voi ce parere aveti?

 

6 comentarii
3 like-uri
Articolul anterior: Un cadou ideal de sarbatori si nu numai: Set papioane familyArticolul următor: Am cele mai dragute globuri Handmade, sa vina Sarbatorile!

Related posts

Comentarii

  • Iordache elena

    noiembrie 6, 2018 at 19:54
    Răspunde

    Mi se pare o idee grozava... Un imbold pentru artistii necunoscuti

  • Marinescu Constantina Cristina

    noiembrie 6, 2018 at 19:53
    Răspunde

    Este un proiect interesant și mi-ar plăcea ca mulți oameni cu talent să se înscrie în acest proiect!

  • Monea Simona

    noiembrie 6, 2018 at 15:57
    Răspunde

    Foarte bine și de ajutor pentru cei ce au talwta...o inițiativă minunată

  • Rebecca mihaela Caragea

    noiembrie 6, 2018 at 15:19
    Răspunde

    Felicitări lor O idee super bn!

  • Valeria Chertes

    noiembrie 6, 2018 at 15:11
    Răspunde

    Mi se pare o idee foarte buna.

  • Manuela

    noiembrie 6, 2018 at 15:07
    Răspunde

    O initiativa frumoasa!❤Sper sa se inscrie cat mai multi😍

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate