Am cele mai dragute globuri Handmade, sa vina Sarbatorile!

Sarbatorile vin, sarbatorile vin… Si chiar vin, repede-repede, zboara timpul de nici nu ne dam seama.  Pai nu v-am zis ca incep sa pregatesc cu o luna inainte tot ce tine de accesorii, decoratiuni si toate cele pentru Craciun? Atazi este despre globulete. Si nu orice fel, ci globuri handmade. Facute cu mult drag, pasiune si pricepere, astfel incat sa dea un plus de valoare frumusetii bradului.

Si pentru ca ador si sustin obiectele lucrate manual, intentionez ca de anul acesta sa imi impodobesc bradul doar cu astfel de decoratiuni. Am intrat deja in posesia primul set de 6 globuri deosebite, sunteti curiosi sa le vedeti?

Iata primul set de globuri handmade din lemn

In primul rand vreau sa va spun de unde am primit decoratiunile, sa va prezint persoana care le da viata. Este vorba despre Irina pe care o gasiti pe pagina Celestia Handmade cu Praf de stele, acolo unde ajuta oamenii sa ofere surprize deosebite, din suflet, celor dragi. Aceasta realizeaza produse personalizate cu amintiri, decorate prin tehnica decoupage(pe care o foloseste de mai bine de 2ani) si transfer foto, aplicate pe diverse obiecte cu rol practic si decorativ.

Ca si o paranteza, mi se pare foarte dragut numele paginii si am aflat ca aceasta ii poarta numele pisicutei ei, Celestia. 

Asadar, sa revenim la globurile noastre. Acestea sunt realizate din lemn de plop, personalizate cu tehnica transferului de imagine, iar pe margine sunt date cu pasta de zapada marca pentart. Pot sa va spun ca arata mult mai bine decat in poze. Sunt de-a dreptul frumoase si copiilor le plac tare mult, au zis ca ei vor sa le agate in brad, asa ca eu raman cu admiratul. Imaginile m-au dus cu gandul la copilarie, atunci cand parca totul era mai simplu, pur si frumos, atunci cand stiam sa ne bucuram cu adevarat de orice lucru marunt si cunosteam insemnatatea Craciunului.

Vreau sa va mai spun ca pe pagina Irinei, Celestia Handmade, gasiti o multime de variante de cadouri pentru cei dragi. Poate realiza la comanda foarte multe cadouri practice, precum globuri personalizate cu poze, scris sau orice altceva doriti, cutii pentru servetele(colorate, simpatice si utile), cutii pentru bijuterii, decoratiuni cu litera 3D, cufar pentru dar, cutie pentru ceai, suport pentru chei, fel si fel de decoratiuni pentru Craciun si nu numai. Toate personalizate dupa dorinta clientului.


Daca nu stiti ce cadouri sa mai oferiti anul acesta de Sarbatori, sau poate va doriti voi niste decoratiuni mai deosebite, luati in calcul si produsele handmade. Acestea intotdeauna sunt de efect, mai ales daca sunt si personalizate pentru fiecare persoana in parte.

11 comentarii
31 like-uri
Articolul anterior: HandMade Artist Wanted by Rembrandt Art CentreArticolul următor: Cum sa alegi tipul de manichiura care ti se potriveste cel mai bine?

Related posts

Comentarii

  • Bolean Daiana

    noiembrie 14, 2018 at 23:05
    Răspunde

    Sunt foarte frumoase și unice. Au o frumusețe aparte

  • Georgiana Popa Vlas

    noiembrie 14, 2018 at 17:11
    Răspunde

    Sunt foarte frumoase! Imi plac mult decoratiunile cu poveste!

  • ILIE TRICA

    noiembrie 12, 2018 at 21:59
    Răspunde

    Superbe! imi plac foarte mult produsele handmade.

  • Marinescu Constantina Cristina

    noiembrie 10, 2018 at 08:50
    Răspunde

    Sunt foarte frumoase toate, însă mi-au atras atenția cutiuțe, sunt de-a dreptul superbe!

  • Monea Simona

    noiembrie 9, 2018 at 17:25
    Răspunde

    Sunt foarte frumoase... mi-ar placea sa împodobesc brăduțul cu astfel de ornamente...

  • Naty Mihaela

    noiembrie 9, 2018 at 12:02
    Răspunde

    Imi plac mult mai mult produsele handmade pentru ca este pus si o bucatica de suflet pentru fiecare produs in parte si multa migala . […] Citește mai multImi plac mult mai mult produsele handmade pentru ca este pus si o bucatica de suflet pentru fiecare produs in parte si multa migala . In plus nici nu se sparg atat de usor . Incepand de acum doi ani si noi am avut bradul impodobit cu produse hand-made. Read Less

  • AnaMaria

    noiembrie 7, 2018 at 18:42
    Răspunde

    Ce frumoase sunt

  • Iordache elena

    noiembrie 7, 2018 at 18:25
    Răspunde

    Cat sunt de frumoase.... Hihi cutiiile le ador, mi ar plăcea asemenea cadou.

  • Valeria Chertes

    noiembrie 7, 2018 at 18:23
    Răspunde

    Toate sunt foarte drăguțe,îmi plac foarte mult.

  • Rebecca mihaela Caragea

    noiembrie 7, 2018 at 18:18
    Răspunde

    Foarte drăguțe Sărbători fericite😊

  • Manuela

    noiembrie 7, 2018 at 18:16
    Răspunde

    Cu asa globulete si cadouri...atunci sa tot vina sarbatorile❤😍

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate