Cum sa alegi tipul de manichiura care ti se potriveste cel mai bine?

Permanenta, clasica, unghii migdalate, simpla sau cu gel? Este important sa stii ce tip de manichiura ti se potriveste cel mai bine, in functie de stilul personal, forma unghiei, modul de intretinere, etc. Orice femeie isi doreste unghii imaculate si o manichiura perfecta, care sa reflecte propriile gusturi si sa reziste cat mai bine. Iar datorita programului foarte incarcat, uneori iti este aproape imposibil sa iti faci timp pentru lungile sesiuni de infrumusetare, iar programarile la salon reprezinta ceva pentru care iti este tot mai greu sa te dedici.

Mai departe, vei descoperi cateva dintre cele mai populare tehnici de manichiura, pentru a-ti da seama care ti se potriveste cel mai bine.

Manichiura semipermanenta

Oja semipermanenta se aplica exact la fel de usor ca si oja normala, insa rezistenta ei in timp este cu mult mai mare, iar calitativ, este in topul produselor de infrumusetare. Aceasta se usuca intr-un timp mai scurt, are un luciu mai puternic decat cea obisnuita si rezista pana la trei saptamani, in functie de brand si calitate. Poti incerca si singura, acasa,  comandand aceste kituri pentru manichiura, din magazinul online Baff, la preturi extrem de avantajoase.  Un mare avantaj al acestui tip de manichiura este faptul ca poate fi aplicata cu usurinta, fara sa fie nevoie sa faci o vizita la salon, ori de cate ori simti nevoia sa o reimprospatezi. In cazul acesta, este indicat sa achizitionezi si o lampa cu raze UV, care sa accelereze uscarea si sa te ajute in procesul de estetica.


Manichiura cu gel
Cu ajutorul gelului, poti corecta unghia, indiferent de forma acesteia. Multe femei apeleaza la manichiura acrilica sau cea cu gel, datorita faptului ca se poate realiza o constructie usoara a unghiilor, poti opta pentru orice lungime doresti si este foarte rezistenta in timp. Este, totodata, foarte eficienta pentru persoanele care au obiceiul de a-si rupe sau de a roade unghiile, fiind dintr-un material puternic, care le protejeaza pe cele naturale si, astfel, le lasa sa creasca. Femeile care sunt mult prea ocupate pentru a face saptamanal cate o vizita la salon, sau cele care isi expun mainile si unghiile la conditii mai putin prielnice unei manichiuri impecabile, aleg tehnica in gel sau acril, care poate sa reziste pana la patru sau cinci saptamani, pana la urmatoarea intretinere. Poti aplica modele , peste care se va adauga o baza ce va intari rezistenta, in asa fel incat manichiura sa nu fie deloc afectata de factorii din jur. Poti sa vezi toate produsele pe site, unde vei gasi o multime de accesorii interesante, pentru o manichiura cu stil.
Manichiura clasica
Daca esti o persoana schimbatoare, care se plictiseste foarte repede de aceeasi culoare pe unghii, atunci poti alege manichiura clasica, care iti da posibilitatea sa faci mai mult schimbari, intr-un timp scurt. Avantajele ei pot fi multiple, insa unul dintre cele mai importante lucruri este faptul ca nu iti afecteaza unghia sau pielea din jurul acestora. Daca mainile tale sunt mai sensibile, iar unghiile dau semne de degradare, este indicat sa te rezumi la manichiura clasica si sa iti hidratezi pielea si unghiile, pana cand acestea vor fi pregatite si pentru alte tehnici. Este important ca intotdeauna sa aplici pe unghii o baza, peste care sa vii cu oja normala, in doua straturi. Chiar daca nu ai cand sa aloci mai mult timp acestui moment de infrumusetare, evita sa pui pe unghie un singur strat mai gros. Risti ca acesta sa se usuce foarte greu, sau sa obtii efectul de coaja de portocala, mai ales daca unghiile vor fi expuse la caldura.

Indiferent de tipul de manichiura pe care il alegi, nu uita cat de importanta este pregatirea unghiilor, inainte de aplicarea ojei. Este recomandat sa folosesti o pila cu abrazivitate medie sau scazuta, iar unghiile sa fie bine curatate si ingrijite. Astfel, ai sanse foarte mari sa obtii o manichiura perfecta, chiar si acasa!

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Am cele mai dragute globuri Handmade, sa vina Sarbatorile!Articolul următor: De ce sa alegi un aparat de aerosoli pentru copii?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate