De ce sa alegi un aparat de aerosoli pentru copii?

A venit sezonul rece si automat suntem ingrijorate, ca si mame, pentru cei mici. Este sezonul racelilor, este perioada cand cei mici, proaspat intrat in colectivitate(si nu numai), fac cunostinta cu virozele. In ultima vreme, mamicile au inceput sa gasesca solutii alternative in tratarea celor mici, evitand pe cat se poate antibioticele. Cea mai simpla solutie vine tot din batrani. Aerosoli. Tin minte ca atunci cand eram mica, mergeam cu ai mei pe faleza din Techirghiol, cu noaptea in cap, indiferent de anotimp, pentru a inspira acel aer sarat. Lucru pe care il pun in practica si acum cu piticii mei. Imi mai amintesc si de perioadele cand raceam ingrozitor de tare, mami ma punea sa stau aplecata deasupra unui ibric cu apa fiarta cu musetel sau alte plante, cu un prosop pe cap, ca sa inhalez acei aburi. Ce daca nu mai puteam, ma ardea fata, simteam ca ma sufoc, dar trebuia sa rezist, astfel eram ca noua. Ei bine, si astazi se folosesc acesti aburi, dar nu asa. Acum au aparut aparate aerosoli, mult mai practice, utile si inofensive :))

De ce sa folosim un aparat de aerosoli ?

Pentru ca, in primul rand, medicamentele nu se mai administreaza pe cale bucala ci direct in caile bronsice, astfel se absorb mai repede si mai bine, indiferent de varsta. Se poate utiliza si doar cu ser fiziologic, la recomandare doctorului. Nebulizatorul transforma medicamentele din forma lichida intr-o suspensie(un abur) care este inhalata in plamani cu ajutorul unei masti, facilitand astfel eliminarea secretiilor.

Terapia cu aerosoli a inceput sa fie din ce in ce mai folosita in ultimii ani de catre medicii romani, pentru tratarea infectiilor cailor respiratorii superioare, in special in cazul copiilor de la cateva luni, pana la adolescenti si chiar adulti. Prin aceasta metoda se foloseste o doza mai mica de substante medicamentoase, decat prin administrare orala, rezultatele apar mult mai repede iar efectele adverse sunt mult mai reduse.

Parintii aleg nebulizatorul ca si aparat preferat de aerosoli pentru ca: permite folosirea unor doze mari de medicamente,  chiar si paralel cu oxigenul; copilul poate respira normal in timpul inhalarii, ba mai mult, poate fi folosit si in timpul somnului.aparat aerosoli

De exemplu, daca ati alege acest  aparat de aerosoli Midineb KIdscaretrebuie sa stiti ca este foarte usor de folosit, ideal pentru tratamentul facut acasa. Poate fi utilizat atat pentru copii cat si pentru adulti, avand 2masti de marimi diferite. Este indicat pentru tratarea afectiunilor respiratorii precum: traheita, bronsita, sinuzita, alergii, tulburari pulmonare si raceli. In acest aparat poate fi nebulizat orice tip de medicament, inclusiv cele uleioase care sunt folosite de regula in pediatrie, acesta cotinand, pe langa masti, furtun, cupa nebulizare de mare capacitate, piesa bucala si pentru nas, si 3 filtre de aer. Produsul este certificat in conformitate cu Directiva 93/42/CEE pentru „dispozitiv medical”, un aspect pe care trebuie sa il luati in calcul cand alegeti un aparat de aerosoli.

Am vazut la cei de la KidsCare nebulizatoare portabile, numai bune de pus in geanta de voiaj, in rucsac sau chiar poseta. Astfel ii poti face tramanetul copilului oriunde, nu numai acasa. Puteti pleca linistiti in concedii, aparatul este mic, silentios si foarte eficient. Functioneaza pe baza de acumulator. 

Personal am ales de mult sa folosesc un aparat de aerosoli in detrimentul pastilelor, atat la copii cat si pentru noi. Consider ca este mult mai eficient si mai sanatos pentru cei mici. Nu mai inghit pastilute si siropele, nu a fost nevoie pana acum sa le dau antibiotice, pentru ca am actionat din timp, astfel sunt convinsa ca le este mult mai bine.

Voi ati ales sa folositi un nebulizator in tratarea racelilor?

 

13 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Cum sa alegi tipul de manichiura care ti se potriveste cel mai bine?Articolul următor: October Bloggers Meeting la Constanta

Related posts

Comentarii

  • Asaftei Simona

    iunie 10, 2020 at 08:48
    Răspunde

    Foarte bun acest aparat și util ! Este bine să-l avem in casă !

  • Madalina Georgiana Carp

    ianuarie 16, 2020 at 16:28
    Răspunde

    Avem si noi unul,dar l-am folosit putin pt ca face zgomot cam tare si cel mic nu prea are rabdare sa stea.

  • Filiz Mustafa

    decembrie 3, 2018 at 15:19
    Răspunde

    Este foarte util si de ajutor pentru orice membru al familiei.

  • Lucica Agache

    decembrie 3, 2018 at 10:58
    Răspunde

    Un produs foarte util,nu ocupa loc mult,este bine sa fie la indemana tuturor,sanatatea este pe primul loc

  • Naty Mihaela

    noiembrie 15, 2018 at 15:49
    Răspunde

    Este foarte eficient ;din fericire noi am avut in casa atunci cand a fost necesar

  • Bolean Daiana

    noiembrie 14, 2018 at 23:09
    Răspunde

    Nu avem dar este foarte bun in curand cred ca o sa achiziționez unul deoarece baietelul meu este primul an de grădiniță

  • Marinescu Constantina Cristina

    noiembrie 14, 2018 at 19:10
    Răspunde

    Nu am folosit până acum un astfel de aparat, dar dacă ar fi cazul as apela la el

  • Georgiana Popa Vlas

    noiembrie 14, 2018 at 17:07
    Răspunde

    Nu am folosit niciodata un asemenea aparat,dar as fi tentata sa vad cat este de eficient!

  • Rebecca mihaela Caragea

    noiembrie 14, 2018 at 15:42
    Răspunde

    Un aparat foarte bn Mereu sa il avem în casă Foarte multe beneficii

  • Valeria Chertes

    noiembrie 14, 2018 at 15:31
    Răspunde

    Pe noi ne-a salvat de multe ori aparatul de aerosoli, nu a rebuit sa mai luam medicamente, este foarte bun.

  • Monea Simona

    noiembrie 14, 2018 at 15:20
    Răspunde

    Am apelat o singură dată la unul când era bebe mai mic... l-am luat împrumut...am fost foarte mulțumită...nu am avut posibilitatea să cumpărăm unul ....dar […] Citește mai multAm apelat o singură dată la unul când era bebe mai mic... l-am luat împrumut...am fost foarte mulțumită...nu am avut posibilitatea să cumpărăm unul ....dar cred că este foarte util in casă... Este trecut pe listă... Read Less

  • Manuela

    noiembrie 14, 2018 at 15:19
    Răspunde

    Este foarte util si de ajutor pentru orice membru al familiei. La noi nu a fost cazul sa-l folosim.

  • Iordache elena

    noiembrie 14, 2018 at 15:09
    Răspunde

    Foarte util articolul... Am auzit dar nu i am dat importanta, acum vazut ce beneficii are, un real ajutor pentru mamici... Chiar as vrea sa […] Citește mai multFoarte util articolul... Am auzit dar nu i am dat importanta, acum vazut ce beneficii are, un real ajutor pentru mamici... Chiar as vrea sa achiziționez unul... Read Less

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate