Un cadou special- bijuterii din argint cu cristale Swarovski

Ce iubesc femeile cel mai mult si cel mai mult si isi doresc sa primeasca cu fiecare ocazie? Bijuterii, normal! Niciodata nu avem suficiente, fie ca sunt simple, din aur, argint, cu pietre pretioase sau perle. Pur si simplu sunt cele mai bune prietene ale reprezentantelor sexului frumos. Cu o bijuterie nu dai niciodata gres, de aceea sunt considerate cele mai speciale si de efect cadouri pe care domnii le pot oferi oricand. Mai ales acum, in prag de sarbatori.

Ei bine, astazi vreau sa va scriu cateva randuri despre un set dragut de bijuterii din argint cu cristale Swarovski, confectionat de o mamica care iubeste sa faca handmade in timp ce sta acasa cu cei mici.

Bijuterii de argint-cadoul ideal pentru Craciun

De curand am descoperit-o pe Madalina, mama a doi copii, fetita si baiat, care mestereste de aproape 4 ani bijuterii de argint. A inceput in perioada concedului de maternitate, perioada in care realiza accesorii pentru ea si fiica ei, apoi a continuat sa realizeze cadouri pentru cei dragi, iar mai apoi sa le si vanda. O gasiti pe pagina ei, Accesorii de argint #Elmi’s charms , unde puteti vedea o parte din ceea ce mestereste ea cu migala si pasiune.

Eu mi-am ales un set format din cercei si pandantiv din argint 925 si cristale Swarovski. Modelul acesta de cercei imi placea de foarte mult timp, insa nu il gaseam niciodata in aceeasi combinatie cu nuanta pietrei de Swarovski care imi place atat de mult. Aceste bijuterii sunt delicate, pot fi purtate atat in viata de zi cu zi cat si la evenimente mai sofisticate.

Madalina face si bratari cu diferite charmuri din argint, dar si o multime de alte modele de cercei, pandantive si bratari din argint si pietre Swarovski, care sunt deosebit de frumoase. Cu siguranta, purtandu-le, veti iesi in evidenta de fiecare data.

Stiati ca aceasta categorie de bijuterii din metale pretioase, in cazul de fata argintul, asigura echilibrul nervos? Astfel imbinam utilul cu placutul, avem un argument puternic si bine fondat atunci cand ne dorim sa avem din ce in ce mai multe accesorii din argint. Scuza perfecta!:)) Pentru crearea cerceilor si a medalioanelor foloseste baze de argint 925, iar pietrele Swarovski sunt comandate numai de pe site-uri autorizate.

Si daca tot se apropie Craciunul si doriti sa oferiti cu drag mici atentii celor dragi, sau cautati cadoul perfect pentru femeile din viata voastra, va recomand cu caldura sa apelati la Madalina. Bijuteriile create de ea sunt perfecte pentru a fi daruite in cea mai magica noapte a anului!

4 comentarii
3 like-uri
Articolul anterior: October Bloggers Meeting la ConstantaArticolul următor: Haul October Bloggers Meeting 2018

Related posts

Comentarii

  • Doina Racoti

    noiembrie 22, 2018 at 11:13
    Răspunde

    Eu iubesc argintul. Aur nu am deloc. Cerceii cu lantisor lung ii am si eu, cu piatra alba.

  • Marinescu Constantina Cristina

    noiembrie 19, 2018 at 00:26
    Răspunde

    Îmi place foarte mult setul tău, să-l porți sănătoasă 😊 😘

  • Valeria Chertes

    noiembrie 16, 2018 at 16:01
    Răspunde

    Sunt foarte frumoase,sa le porți cu drag.

  • Manuela

    noiembrie 15, 2018 at 15:43
    Răspunde

    Sa-l porti cu drag! E foarte frumos!😍

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate