Haul October Bloggers Meeting 2018

Intr-un articol anterior va povesteam cum a fost la evenimentul dedicat bloggerilor constanteni, October Bloggers Meeting 2018, la care am fost prezenta si eu. La sfarsitul articolului am scris si ca am primit o multime de cadouri, asa ca astazi vreau sa va si arat ce aveam in pungutele pe care le-am primit la plecare.

Bunatati de la October Bloggers Meeting 2018

Multe pungi, pungulite si cutiute…Iata ce ascundeau :

  • A thousand Wiches

Este pentru prima data cand primesc produse marca Bath and Body Works si pot sa spun ca nu am mai avut rabdare si le-am pus la treaba inca din prima zi. Gelul de curatare a mainilor mi-a fost confiscat de catre pitici, le place la nebunie asa ca il folosim in familie. In schimb, gelul de maini antibacterian mi-a devenit prieten bun, il port cu mine peste tot, nu imi lipseste din geanta.

  • Cupio

De la Cupio am primit un produs pe care chiar mi-l doream de ceva timp, un iluminator lichid perlat pentru fata si corp. Skin Glow poate fi folosit singur sau amestecat cu alte produse, este picatura de glam de care are nevoie un machiaj reusit.

  • Wella

Am primit de la Wella Professional un sampon si un conditioner pentru parul vopsit, de care sunt super incantata, dar si un portofel tare simpatic.

  • Inglot

Ador produsele Inglot si am fost tare fericita cand am vazut ca ne-au oferit cateva bunatati precum: toner, un blush, un fard JF si cateva mostre diverse.

  • Yves Rocher

La fiecare intalnire a bloggerilor constanteni, Gabi ne este alaturi oferindu-ne de fiecare data, cadouri. De aceasta data am primit 3 mini produse din gama „Pomme Rouge”, care miros divin, un mini tratament de regenerare dar si o mostra din parfumul Mon Evidence.

  • Green Lab

Chiar imi doream sa testez produse Green Lab despre care am tot citit lucruri misto, asa ca acum pot scrie si eu acelasi lucru. Folosesc de zile bune crema de zi si laptele demachiant si imi plac foarte mult.

  • Pellamar

Este pentru prima data cand aud despre aceasta marca, spre rusinea mea. Am primit de la acestia: o masca de fata pe care o voi testa zilele acestea, o crema de corp care miroase tare dragut si imi place mult, dar si o pasta de dinti pe care o folosesc de cateva zile bune si pot spune ca imi curata foarte bine dintii si are si un gust tare placut.

  • Mascara Med si Femino Help

Am primit de la Mascara Med un rimel pe care pusesem ochii de ceva timp, negru intens care este ca un tratament, hraneste genele. De la Femino Help am descoperit un ser concentrat pentru regenerarea unghiilor si cuticulelor.

  • Secom

Ce de la Secom ne-au oferit o 2 produse marca Andalou Naturals : o crema de zi hidratanta, un gel-crema de curatare si o masca pentru fermitate. Recunosc ca si aceste produse sunt noi pentru mine, insa imi plac super mult, de la miros pana la textura, chiar le folosesc cu mare placere.

  • Elemis

Cunosc de ceva timp produsele Elemis si chiar m-am bucurat cand am vazut ca ne-au oferit si ei cate un mic cadou, o crema de dus si doua mostre.

  • 7th Heaven

De la 7th Heaven am primit o caseta cu 4 masti de fata pe care eu le cunosc deja si pe care le ador. Folosesc de cativa ani produsele lor si imi plac la nebunie.

  • Techir si R”SPA Beauty Center

De la Techir am primit un sapun dobrogean, cu namol si lapte de capra, iar de la R”Spa avem un voucher cadou pentru un diagnostic corporal si un masaj de relaxare.

Acestea au fost cadourile primite in cadrul evenimentului October Bloggers Meeting 2018, pentru care le multumesc sponsorilor :  Clubul Yves Rocher ConstantaGreen Lab CosmeticsPellamarFeminohelpCupioAndalou NaturalsInglotBath & Body WorksElemisTechirR’SPA Beauty Center7th Heaven, Londa

Multumiri merg si catre fetele care au organizat evenimentul, AdinaIulia si Adela

Daca vreti sa va scriu mai in detaliu despre anumite produse, lasa-ti un comentariu si ma supun. In proportie de 90% am testat cam tot ce am primit, asa ca va pot spune punctul meu de vedere despre fiecare in parte.

Pupici :*

 

3 comentarii
2 like-uri
Articolul anterior: Un cadou special- bijuterii din argint cu cristale SwarovskiArticolul următor: Se cauta expozant la Targul de Craciun Rembrandt Christmas Fair- Din cauza unor situatii administrative, evenimentul este anulat de organizatori.

Related posts

Comentarii

  • Valeria Chertes

    decembrie 3, 2018 at 20:51
    Răspunde

    Produse minunate, sa le folosesti cu drag.

  • Monea Simona

    decembrie 3, 2018 at 19:32
    Răspunde

    Chiar ai primit o sumedenie de lucruri...sa le folosești cu drag 😘

  • Marinescu Constantina Cristina

    decembrie 3, 2018 at 18:01
    Răspunde

    Numai bunătăți ai primit acolo, despre iluminator aș vrea să știu mai multe!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate