Se cauta expozant la Targul de Craciun Rembrandt Christmas Fair- Din cauza unor situatii administrative, evenimentul este anulat de organizatori.

Din cauza unor situatii administrative, evenimentul este anulat de organizatori.

 

In perioada 1 – 26 decembrie 2018 In curtea Hanului cu Tei de pe Str. Lipscani, nr 63-65, se va organiza Targul de Craciun Rembrandt Christmas Fair singurul targ din Centrul Vechi al Bucurestiului dedicat iubitorilor de produse handmade. De vazut, de urmarit, de vizitat! Dar mai au cateva casute libere pentru ca totul sa iasa perfect.

Obiecte de artizanat, cadouri, expozitii in aer liber, ateliere arts&craft, colindele creative, delicii culinare traditionale, decoratiuni handmade, totul garanteaza un adevarat paradis de lumini si culori.targul

Targul de Craciun Rembrandt Christmas Fair

De 1 decembrie vor sarbatori Marea Unire in curtea Hanului cu Tei prin deschiderea oficiala a Targului de Craciun, cu evenimente culturale realizate In parteneriat cu Universitatea Nationala de Arte Bucuresti si Liceul de Arte Nicolae Tonitza, expozitii, demonstratii de pictura/ateliere creative, cantece autentice romanesti.

26 de zile de sarbatoare In care Hanul cu Tei isi va intampina vizitatorii intr-o atmosfera festiva, plina de lumini si culoare. Esti pregatit sa faci parte dintr-o poveste magica?

Daca vrei sa te inscrii, gasesti formularul aici: http://www.artistique.ro/targul-de-craciun-rembrandt-christmas-fair

 

0 comentarii
1 like
Articolul anterior: Haul October Bloggers Meeting 2018Articolul următor: Top 4 produse apicole folosite pentru cresterea imunitatii celor mici

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate