Top 4 produse apicole folosite pentru cresterea imunitatii celor mici

Gata, iarna si-a intrat in drepturi, poate mult mai devreme decat cam sperat. Mai peste tot in tara a nins deja, a fost ger, acum sunt ploi… In aceasta perioada, organismul are cel mai mult de suferit. Mai ales cand vorbim despre copii. Ma gandesc cu groaza in fiecare dimineata daca sa ii duc sau nu la gradinita, pentru ca s-a facut brusc trecerea de la hainute subtirele la geci groase, caciuli si alte cele.

Pana acum vad ca sunt in „perfecta stare de functionare” ca sa zic asa, nu le curge nasul, nu tusesc, sunt ok, ba chiar au tot iesit afara si zilele trecute cand a nins. Chiar si duminica, desi era ger, au fost la biciclit, moment in care am auzit de vreo 5 ori ca „ sunt nebuna” de las copiii afara pe vremea aia fara fular si manusi :)) Bineinteles, cateva mamaici au sarit cu gura pe mine. Dar ele nu stiu ca eu lucrez intens la cresterea imunitatii celor mici oferindu-le zilnic produse apicole :))

Iata cele 4 produse apicole care fac minuni pentru cresterea imunitatii copiilor

1. Esenta de propolis despre care v-am mai vorbit, un produs 100%natural, fara pic de alcool. Este un produs ideal pentru prevenirea afectiunilor de sezon, atat la copii cat si la adulti. Aceasta sustine si intareste sistemul imunitar, trateaza racelile si durerile in gat.

2. Polenul, fie crud sau uscat. Il ofer copiilor in iaurt, salata de fructe si smoothie. Pe langa faptul ca ajuta la cresterea sistemului imunitar, este recomandat si impotriva anemiei, ulcerului, diabetului, afectiuni ale prostatei, lipsa poftei de mancare . Este ideal atat pentru copii cat si pentru adulti si mai ales batrani.

3. Miere poliflora si miere de salcam, sortimente ecologice, di Melio, de la Apidava.

4. Fagure cu miere, este considerat un desert pentru cei mici, iar cand simt nevoia de ceva dulce, isi iau singuri din frigider. Ca si toate celelalte produse apicole de mai sus, sustine si intareste sistemul imunitar.

Mierea romaneasca, in general, este perceputa ca fiind un produs natural, sanatos, de foarte buna calitate, cu numeroase beneficii aduse organismului. Este un energizant natural si un ajutor pentru o digestie usoara. Noi folosim foarte multa miere, insa in ultima vreme ne-am delectat cu savoarea mierii romanesti ecologice, poliflora si de salcam, din gama di Melio de la  Apidava.

Mierea naturala are o multime de proprietati cum nu are nici un alt aliment, de aceea este considerata si aliment si tratament. Este folosita atat in alimentatie. in medicamente si suplimente alimentare, cat si in cosmetice. Mierea bio nu este diferita de cea normala, unii cred ca nu ar mai avea acelasi gust sau poate ca ar fi procesata diferit, insa nu este adevarat. Are fix acelasi gust, insa stiind ca vine din culturi Bio, o consumi mai linistit si esti sigur ca este un produs 100%natural.

In ultima vreme am folosit-o ca si aliat impotriva sezonului rece, in special pentru cresterea imunitatii copiilor, iar rezultatele se vad. Este sfarsit de noiembrie si inca stam bine, nici cea mai mica raceala nu s-a prins de noi, sper sa o tinem tot asa si in iarna.

Produsele apicole au fost intodeauna in topul ajutoarelor mele de nadejde atat pentru copii, pentru intarirea sistemului imunitar, cat si pentru mine si sot, pentru tratarea sau ameliorarea unor afectiuni. Dar nu numai, caci prefer sa imi fac anumite cosmetice si tratamente/masti pentru fata si par cu miere de albine Bio.

Asa ca pentru un stil de viata sanatos, din toate punctele de vedere, aleg produsele apicole, fruntasa fiind miere Bio.

Voi ce fel de miere de albine consumati?

 

4 comentarii
2 like-uri
Articolul anterior: Se cauta expozant la Targul de Craciun Rembrandt Christmas Fair- Din cauza unor situatii administrative, evenimentul este anulat de organizatori.Articolul următor: Remodelare corporala la tine acasa cu cremele de la Glemis

Related posts

Comentarii

  • TILEA ELENA

    decembrie 26, 2018 at 00:07
    Răspunde

    Este bine de stiut ca , creste imunitatea copiilor ,asta ca am un nepotel cu astm care are nevoie in fiecare sezon rece de imunitate […] Citește mai multEste bine de stiut ca , creste imunitatea copiilor ,asta ca am un nepotel cu astm care are nevoie in fiecare sezon rece de imunitate mare ! Read Less

  • Rafay Sigismund

    decembrie 3, 2018 at 09:18
    Răspunde

    Miere poliflora

  • rafay violeta daniela

    decembrie 3, 2018 at 09:15
    Răspunde

    Miere poliflora ,tei,salcam

  • coco

    noiembrie 29, 2018 at 11:53
    Răspunde

    o sa tin cont de aceste sfaturi, avem si noi nevoie, desi avem mereu miere in casa si o consumam cu drag!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate