Remodelare corporala la tine acasa cu cremele de la Glemis

O sa spuneti ca am luat-o pe aratura pentru ca vorbesc despre remodelare corporala la sfarsit de toamna. Nu! Este un subiect fix pentru aceasta perioada deoarece nu doar vara trebuie sa ne ingrijim sau sa aratam bine, dar mai ales nu trebuie sa lasam totul pe ultima suta de metri, fie ca vorbim despre sezonul estival sau despre revelion. Majoritatea doamnelor si domnisoarelor au probleme cu bau-bau-ul ce poarta denumirea de CELULITA , vergeturile sau cu burtica ramasa dupa o sarcina (si nu numai).

Ei bine, astazi vreau sa va prezint doua produse pe care am inceput sa le folosesc de doua saptamani si de care sunt foarte incantata. Remodelarea corporala a inceput la sfarsitul toamnei si au aparut rezultate mai mult decat vizibile dupa o perioada scurta de timp, numai bine pentru sarbatori si revelion!produse profesionale pentru slabit

Iata ritualul meu de acasa pentru remodelare corporala

Celulita, burtica ramasa dupa 3 sarcini, vergeturi, nici un secret pentru mine, toate imi apartin :)) Dar ma bucur nespus ca am descoperit doua produse cu adevarat eficiente care nu doar promit, ci si actioneaza de la prima utilizare.

Mi-am inceput ritualul de remodelare corporala cu Crema termo-activa anti celulitica profesionala – Remary. Acest tratament este bazat pe ingrediente de ultima generatie, este alcatuit dintr-un cocktail extrem de concentrat ce are la baza cele mai eficiente plante care actioneaza cu eficienta imediata si precizie, avand rezultate dovedite impotriva celulitei.

Daca este folosita zilnic, asa cum se recomanda, crema termo-activa anti celulitica actioneaza in 3 etape:

  1. Datorita tehnologiei Thermo Slim se produce o actiune mai agresiva, in sensul ca incalzeste tare pielea, simti o infierbanteala in locurile in care ai aplicat-o, semn ca a inceput transportul substantelor active in structurile interne ale pielii. Astfel se intensifica arderea celulelor grase si de aici incepe remodelarea zonelor unde a fost aplicata.
  2. Drenajul. Aceasta etapa este despre eliminarea toxinelor si a apei din organism, reducand edemele si umflaturile din tesuturile adipoase. Rezultatele acestea incep sa se vada dupa doar cateva utilizari.
  3. Ultima etapa pregateste celulele sanatoase pentru a absorbi toti nutrientii esentiali in redarea elasticitatii pielii.

Pana acum am folosit zilnic acest tratament  si pot sa spun ca rezultatele se vad putin cate putin, de la o zi la alta. Evident ca nu o sa-mi dispara celulita peste noapte, insa chiar mi-a dat sperante, mai ales ca se vad schimbari majore. Se absoarbe rapid in piele, iar  aceasta a capatat un aspect mai tonifiat, se simte mai fina si catifelata. Produsul are un miros foarte placut, mentolat. 
Mi-am continuat ritualul de remodelare corporala cu Crema profesionala pentru slabit cu alge – Remary pentru ca abdomenul si soldurile mele au nevoie de putin ajutor. Dupa 3 nasteri, dupa ce am luat de 3 ori cate 30 de kg, pielea nu mai arata cum arata inainte, este si normal. Insa nu pot sta fara sa iau masuri, asa ca am apelat la crema cu alge si uleiuri esentiale pentru slabit, care contine ingrediente naturale si combinata cu crema termo-activa anti celulitica, sper la rezultate frumoase, iar acestea vad ca nu se las aprea mult asteptate, apar chiar si peste noapte. Aceasta se absoarbe rapid in piele si miroase absolut delicios, a scortisoara.

Crema profesionala pentru slabit cu alge contribuie la: Diminuarea semnificativa a celulitei, reducerea circumferintei corporale, stimuleaza circulatia sangvina si cea limfatica, reduce retentia de lichid, mentine elasticitatea si fermitatea pielii. Aceasta din urma devine revitalizata, hidratata si elastica, aspectul de coaja de portocala disparand.

De cand am inceput sa folosesc si crema pentru slabit cu alge am observat ca aspectul pielii s-a imbunatatit considerabil, aceasta fiind acum mult mai fina si neteda, mai ferma, tonifiata si hidratata.

Cred ca aceste produse sunt, fara doar si poate, cele mai bune dintre tot ce am folosit pana acum pentru aceste probleme. Pielea mea a capatat un alt aspect, fapt pentru care ma simt mult mai bine fizic si psihic, am capatat incredere ca rezultatele frumoase apar, asa ca daca o voi tine pe drumul acesta, cu o dieta echilibrate si cu produse profesionale, voi avea rezultatele dorite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii
5 like-uri
Articolul anterior: Top 4 produse apicole folosite pentru cresterea imunitatii celor miciArticolul următor: Aranjamente „dulci” -noile atentii in trend pentru aceste sarbatori

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate