Un cadou deosebit? Biscuitii personalizati sunt solutia!

Daca tot este perioada cu goana dupa cadouri, vreau sa va scriu astazi cateva cuvinte despre un cadou deosebit pe care i l-am facut sotului asta vara, la împlinirea varstei de 30 de ani. Nu stiam ce sa aleg, timpul era limitat, am avut o perioada foarte incarcata si nu am avut efectiv cand sa merg sa ii cumpar ceva. Noroc cu facebook-ul! Asa am descoperit-o pe Inna impreuna cu creeatiile ei : Biscuitii personalizati.

Curiosi despre ce cadou deosebit este vorba?

Pentru inceput vreau sa va spun ca Inna este din Ucraina. S-a indragostit de Romania dupa o vizita in timpul scolii si mai apoi, impreuna cu sotul ei s-au stabilit aici, mai exact in Navodari. Este si mamica unui baietel minunat, iar tot timpul liber si-l dedica biscuitilor personalizati si celorlalte deserturi pe care le mai face. Aceasta pasiune a ei a inceput dupa o vizita la o prietena care facea asa ceva, i-a placut foarte mult si neavand o ocupatie la vremea aceea, s-a apucat si ea. A inceput sa investeasca foarte mult in cursuri pe care le cumpara din Ucraina si Rusia, caci acolo majoritatea doamnelor au aceasta indeletnicire de a personaliza diferite deserturi.

Nu i-a fost usor sa inceapa, in zona noastra lumea era reticienta si initial ii era rusine, credea ca lucrarile ei nu sunt frumoase si de aceea nu sunt cautate. Dar iata ca odata cu deschiderea paginii de Facebook Biscuiti personalizati Constanta/Navodari comenzile au inceput sa curga, oamenii au inceput sa ofere celor dragi un cadou deosebit. Avand foarte mult de munca a capatat experienta, a invatat diferite tehnici si inca invata .

Biscuitii sunt de fapt din turta dulce dupa o reteta Ucraineana, decorati cu glazura de zahar, ou si diferiti coloranti alimentari.

Inna creeaza biscuiti personalizati cu dragoste, pentru orice eveniment dupa orice cerinta, nu are limite!

Eu când am vorbit cu ea pentru cadoul sotului meu, nu i-am spus decat ca implineste varsta de 30 de ani si ca avem 3 copii impreuna. Aceasta mi-a cerut si 3 cuvinte, urari, si de restul s-a ocupat ea. Am vrut doar sa fim surprinsi. Si am fost!  Sotul a fost impresionat, i-a placut enorm, nu se astepta si se pare ca a fost cu adevarat un cadou deosebit si mult mai apreciat decat daca i-as fi cumparat orice altceva. Pot sa spun ca nu ne-a lasat sa ne atingem de biscuiti, i-a pus la pastrare in lada, a zis ca sunt un cadou de nepretuit.

Biscuitii personalizati de Inna pot prinde cele mai frumoase forme si detalii, pentru a fi oferiti cadou sau pentru diferite ocazii si evenimente Pot deveni decoratiuni la nunti, botezuri, sarbatori de iarna pentru masa sau podoabe pentru brad. Toti sunt comestibili, da! Au un gust deosebit cu arome de miere, ghimbir, scortisoara, nucsoara, anis etc.

Imbracati de petrecere, biscuitii personalizati pot face deliciul unui eveniment important din viata voastra. Folositi la un candy bar, pe platou sau pe bat, cu snur sau fundite, ba chiar transformati in marturii, invitatii cu siguranta  vor aprecia. Datorita produselornaturale  folosite pentru crearea acestora, pot fi serviti chiar si de copilasi.cadou deosebit marturii personalizate

Noi am fost extraordinar de incantati de ceea ce a iesit din mainile Innei de aceea va spun ca daca doriti sa faceti cuiva un cadou deosebit, indiferent de eveniment, oricat de pretentioasa ar fi acea persoana, nu veti da gres cu acesti biscuiti personalizati !

 

 

 

 

10 comentarii
18 like-uri
Articolul anterior: Aranjamente „dulci” -noile atentii in trend pentru aceste sarbatoriArticolul următor: Bijuterii tematice de Craciun- cea mai buna alegere in materie de cadouri

Comentarii

  • Broasca Bianca

    mai 13, 2019 at 13:16
    Răspunde

    O idee geniala abia aștept să vină soțul să il surprind 😍😍😍

  • Claudia Hossu

    decembrie 11, 2018 at 10:18
    Răspunde

    biscuitii sint o incintare

  • VIORICA TRICA

    decembrie 3, 2018 at 21:39
    Răspunde

    Arata foarte bine.

  • Diana Baciu

    decembrie 3, 2018 at 21:08
    Răspunde

    Ce frumosi sunt, un adevarat talent!

  • ILIE TRICA

    decembrie 2, 2018 at 01:26
    Răspunde

    Superbi-si cred ca si deliciosi!

  • Manuela

    noiembrie 30, 2018 at 22:27
    Răspunde

    Sunt cei mai frumosi biscuiti pe care i-am vazut vreodata❤Felicitari Innei!🤗

  • Monea Simona

    noiembrie 30, 2018 at 22:21
    Răspunde

    Cred că sunt cei mai frumoși biscuiți pe care i-am văzut în viața mea... felicitări doamnei este foarte talentata...am rămas total impresionată...

  • Valeria Chertes

    noiembrie 30, 2018 at 17:25
    Răspunde

    Foarte frumos cadou, imi place.

  • Marinescu Constantina Cristina

    noiembrie 30, 2018 at 16:16
    Răspunde

    Chiar sunt foarte frumoși acești biscuiți, felicitări Innei pentru tot ceea ce face, are niște mâini de aur!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate