Jucarii crosetate- cadouri inedite pentru cei mici

Pentru ca mos Nicolae era aproape, am intrebat copiii ce isi doresc sa primeasca. Raspunsul lor a fost: „Cadouri”. Am insistat si mi-au zis: -Parca nu ai stii ca Mos Nicolae nu aduce decat fructe si dulciurele, iar daca copiii sunt foarte cuminti, primesc si carticele, ceea ce ne dorim si noi.

Ok, mosul s-a conformat, insa parca de drag le-ar fi adus si o jucarioara. Ei bine, asa a ajuns batranelul sa aleaga ceva inedit, cate jucarioara crosetata sub forma personajelor preferate.

Iata ce cadouri crosetate au primit in ghetute

Nu de mult am cunoscut-o pe Cristina, o mamica talentata care croseteaza jucarii. Aceasta are trei baieti, cel mare 5,5 ani, mijlociu 4 ani si piticul de cateva luni. Pasiunea ei pentru crosetat a inceput in urma cu  2 ani si  jumatate, pe vremea cand mergea la terapie cu baiatul cel mare. Stand si asteptand cate 3/4 ore pe zi intr-un singur loc, a cautat sa faca ceva care sa ii ocupe timpul cu folos, dar care sa o si relaxeze.  Pana atunci nu pusese niciodata mana pe croseta, insa ambitioasa din fire, a invatat foarte repede iar azi nu mai poate sta nici o zi fara sa croseteze.

Jucariile sunt facute cu simt de raspundere pentru bebelusi si copilasi mai mari, foarte safe, crosetate din bumbac mercerizat, cu umplutura hipo-alergenica si cu ochi de siguranta sau brodati.

Mi-au placut mult jucariile pe care le-am vazut pe pagina ei, Amigurumi Cristina, asa ca s-a pus de o colaborare. Am adaugat in ghetutele copiilor si cadouri crosetate, in functie de preferintele fiecaruia .
Pentru cel mare am vrut robotul R2-D2 din Star Wars , care a iesit super dragut.  A fost foarte incantat si nu mai merge nicaieri fara el.
Mijlociului i l-am ales pe Spider Man, pe care il viseaza in fiecare noapte. Acum sunt nedespartiti.
Iar domnisoarei, pasionata de pisicute, i-am ales o pisicuta, evident. Baietii spun ca este Angela, prietena lui Tom. Si eu zic ca seamana, doar ca acum o cheama Misi, cum o striga fata :))
Copiii au fost tare incantati, i-au multumit mosului pentru aceste cadouri la care nu se asteptau, dar care le-au placut enorm si de care nu se mai despart nici macar la plimbarile in parc sau in mall. Am ales ca acestora sa le fie atasat si cate un inel de breloc si se pare ca am luat cea mai buna decizie, cei mici le agata la rucsac si asa stau linistiti ca nu le vor pierde.
Jucariile crosetate de Cristina, mamica iscusita, sunt tare dragute, pot fi cadouri inedite cu orice ocazie. Sunt jucarii unicat care pot deveni rapid  prietenele copiilor. Acestea se pot face dupa personajele dorite, din povesti/desene si nu numai. Mai mult de-atata, pot crea povesti cu si pentru copii.
Pe pagina Amigurumi Cristina gasiti o sumedenie de modele de jucarii crosetate, ca sa va puteti face o idee. Insa Cristina face absolut orice model doriti, dupa preferintele celor mici.

Recomand cu mare drag astfel de cadouri pentru cei mici si nu numai.

 

2 comentarii
7 like-uri
Articolul anterior: Ghetute, brad si decoratiuni handmade din fetru- pentru CraciunArticolul următor: Scaune auto- Siguranta inainte de orice!

Related posts

Comentarii

  • Marinescu Constantina Cristina

    ianuarie 5, 2019 at 11:32
    Răspunde

    Sunt foarte frumoase 😍 și cu siguranță sunt un cadou nemaipomenit pentru cei mici!

  • Valeria Chertes

    ianuarie 5, 2019 at 01:50
    Răspunde

    Sunt foarte drăguțe aceste jucării pentru copii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate