Carti Usborne- cadoul potrivit pentru cei mici

V-am vorbit intr-un articol anterior despre evenimentul la care am participat cu cei mici, despre carti Usborne( vezi AICI) si vreau sa va spun ca nu am plecat cu mana goala de acolo. Cum piticii mei isi doreau de la Mos Nicolae si carti, am fost foarte atenta la ce carticele au rasfoit si care le-au placut cel mai mult. Ei bine, pe acelea le-au si primit.carti usborne

Carti Usborne- calitative, distractive si educative

In cazul in care nu stiati deja, editura Usborne este una dintre cele mai mari si mai cautate edituri din Marea Britanie, avand peste 2500 titluri, structurate pe mai multe categorii, astfel fiind o adevarata incantare pentru copiii de toate varstele. La ei se gasesc tot soiul de carti, de la carti de activitati, arta și indemanare pentru bebelusi și copii mici, la carti de colorat, cu stickere sau cu puzzle si jocuri, pana la atlase si enciclopedii. Mai mult de-atat, puteti gasi si carti pentru invatarea limbii engleze si a altor limbi straine, povesti clasice si basme, dar si fictiune pentru adolescenti. Sa nu mai spun de cartile cu trasee si jucarii, de genul masinutelor, trenuletelor, saniilor lui Mos Craciun, avioanelor etc.

Dupa cum spuneam mai sus, evenimentul la care am participat era dedicat lui Mos Nicolae si am avut parte de reduceri substantiale, din partea Danielei, mamica organizatoare, asa ca am ales si eu cate o carte pentru fiecare nazdravan din dotare.

Cavalerul meu cel mare a fost fascinat de cartea „SantaS Christmas Journey” care venea la pachet cu sania Mosului. Aceasta este o carte tare draguta, cu ilustratii de basm, care reproduc traseul lui Mos Craciun in noaptea de Ajun. Cartea este calitativa, cu file foarte groase, iar de la pagina 2 incep traseele pe care saniuta „zboara” in voie, spre incantarea copiilor. Este foarte distractiva, nu se mai satura de ea, o deschide de 10 ori pe zi, pe putin.Mijlociului i-a placut cel mai mult „Wipe-Clean Space Activities” , cartea care vine la pachet cu un marker. Scrii pe ea fara oprire si la final stergi, Are diferite activitati legate de spatiu, sateliti, astronauti, lucruri care tin copiii ocupati minute bune. Piticul meu care e la perioada in care scrie si mazgaleste peste tot pe unde apuca, are acum cartea ideala, pe care poate face absolut ce ii trece prin cap si la final o sterge cu un servetel umed, ramanand ca noua, numai buna de folosit si in ziua urmatoare.Printesei ii place mult sa picteze. S-a vazut asta si la eveniment, acolo unde am descoperit o carte minune, „Magic Painting Book”. Aceasta vine la pachet cu o pensula si ce credeti? Aveti nevoie doar de apa si atat! Nu murdarie, nu culori amestecate, nu teama de a  inghiti copilul acuarele sau apa murdare. Pe aceasta carte se intampla magia. Inmuiati pensula in apa si dati pe foi ca si cum ati picta. Culorile ies singure la suprafata. Acum stau linistita cand pitica picteaza, ma relaxez langa ea. In plus, are si o povestioara in limba engleza, eu am ales Rapunzel.Toate aceste carti dar si multe altele, le gasiti pe pagina de Facebook Carticele pentru pitici si afacere pentru mamici , dar si direct cu Inscriere site , avand ocazia sa va faceti propria afacere.

Cartile editurii Usborne sunt fascinante pentru toate varstele. Fiind calitative, educative si distractive, sunt iubite de copii dar si de parinti. Eu le recomand cu mare drag!

2 comentarii
9 like-uri
Articolul anterior: Scaune auto- Siguranta inainte de orice!Articolul următor: Daca as fi … parinte pentru o zi (guest post)

Related posts

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate