Bloggers Resolutions Meet-2019

Hei, ce mai faceti dragilor?

Da, stiu, sunt scumpa la vedere in ultimul timp, dar asta doar in online, caci in viata de zi cu zi am inceput anul foarte activa si asa cred ca il voi continua. In articolul de astazi vreau sa va scriu cateva cuvinte despre ultimul eveniment la care am participat, este vorba despre Bloggers Resolutions Meet, organizat de catre Cristina Joy, cel mai vesel si energic om pe care il cunosc. Desi locuieste de luni bune in Londra, nu poate sta prea mult departe de noi, asa ca la ultima ei vizita in tara ne-a pus gand rau :))) Dar e de bine :))

Asadar, a reusit sa ne adune duminica trecuta la „Lake View”, fostul „Vraja Marii”, unde am stat cateva ore bune la discutii si ne-am setat eficient rezolutiile pentru 2019.

sursa foto: cristinajoy.ro

Bloggers Resolutions Meet- o intalnire de succes

Cristina a reusit sa ne urneasca din loc si astfel ne-am strans un numar destul de mare de bloggeri, insa am avut placerea sa cunoastem si oameni noi, precum cei doi Cristi, prieteni si antreprenori , Decebal- videograf, Nicoleta- fotograf si Carina-instructor fitnes(daca retin bine).

In cadrul evenimentului, Cristina cu ideile ei (e de bine!), ne-a dat si „o lucrare de control”, astfel am pus pe foaie rezolutiile pentru 2019. A venit pregatita cu formulare pe care le-am completat la sange :)) , am facut planul pentru a obtine ceea ce ne dorim si, mai mult de-atat, ne-a dat si tema pentru acasa. Am tras la sorti cate un partener caruia sa ii urmarim progresul indeplinirii rezolutiilor pe 2019, asta inseamna ca trebuie sa il tragem de maneca si sa ii amintim in fiecare luna, pe data de 13, despre planurile puse pe foaie. Asa ca sa te tii, Decebal! :))

A fost o intalnire tare placuta, am cunoscut oameni noi, am ras, am facut planuri, ne-am distrat intr-un cuvant.

Gasca vesela prezenta la Bloggers Resolutions Meet :

2019 a inceput bine, sper sa o pot tine tot asa. Daca nu ti-ai setat rezolutiile pentru 2019, nu mai amana, este timpul sa o faci acum! Crede in tine, totul este posibil daca iesi din zona de confort si faci primul pas!

Pana data viitoare,

Numai bine!

5 comentarii
5 like-uri
Articolul anterior: Daca as fi … parinte pentru o zi (guest post)Articolul următor: Answear.ro – moda fara prejudecati

Comentarii

  • coco

    ianuarie 22, 2019 at 17:38
    Răspunde

    e de bine, o sa fim cu ochii unul pe altul mai mult ca de obicei :) si poate reusim mai multe intalniri!

  • Dincolo de nori

    ianuarie 21, 2019 at 09:36
    Răspunde

    Oameni buni, Elena a început și un curs de web design, așa că va trebui să vă țineți bine atunci când veți vedea cum își […] Citește mai multOameni buni, Elena a început și un curs de web design, așa că va trebui să vă țineți bine atunci când veți vedea cum își va schimba blogul. Spor Elena! Read Less

  • Valeria Chertes

    ianuarie 18, 2019 at 13:56
    Răspunde

    Foarte frumos, felicitari!

  • Marinescu Constantina Cristina

    ianuarie 18, 2019 at 13:04
    Răspunde

    Mă bucur că ai avut ocazia să participi la acest eveniment minunat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate