Gliss Purify&Protect- eficienta dovedita!

In zilele noastre poluarea este, din pacate, cea care ne cauzeaza probleme din toate punctele de vedere, incepand de la nivelul pielii pana la par. Poate nu ne dam seama, insa acesta(parul) are foarte mult de suferit, mai ales atunci cand poluantii si razele ultraviolete il ataca si il lasa vizibul subtiat si predispus la deteriorare. Ati observat si voi asta, nu?

Ei bine, astazi va scriu cateva cuvinte despre produsele din noua gama Gliss Purify and Protect de la Schwarzkopf, care contin 0% siliconi si 0%coloranti artificial.

Iata ce efect au avut produsele din gama Gliss Purify&Protect asupra parului meu

Am avut placerea sa primesc spre testare Kitul de BUZZ Gliss, de la BuzzStore (Te poti inscrie si tu AICI) , care continea:

-1 sampon si 1 balsam  Gliss Purify&Protect 250 ml, respectiv 200ml

-5 x pliante Gliss cu informatii despre produs pe care sa le impart prietenilor

-6 x piepteni Gliss pentru descurcarea parului, pentru mine si 5 prieteni

-1 pliculet Moringa pentru smoothie-uri detoxifiante

-Ghid de Buzz cu intructiuni de realizare a pasilor campaniilor.

Evident ca am inceput sa folosesc produsele inca din prima zi, mai ales ca sunt fan al produselor Gliss, le folosesc de ani de zile.

Despre gama Gliss Purify&Protect va pot spune ca este menita sa ne protejeze parul, avand 0% siliconi si coloranti artificiali. Promite sa asigure protectia necesara parului impotriva unor factori de stres prezenti in atmosfera, precum praful si gazele de esapament.  Noua gama de produse destinate ingrijirii parului este realizata cu o formula ultra-usoara care are la baza seminte de Moringa si serum cu keratina, astfel ajutând la crearea unui strat de protectie impotriva poluantilor.

Pot sa spun ca parul meu este tare dificil. Cret, subtire, uscat, lipsit de vitalitate, se incurca intr-o veselie, se rupe foarte repede. Rezultatele din urma folosirii acestor produse au aparut neasteptat de repede. Am vazut inca de la primele spalari cum parul meu este, se vede si se simte, mult mai curat. Apoi am observat cat era de neted si cat de repede se descurca la pieptanat, dupa ce am folosit doar aceste doua produse, fara uleiuri sau alte tratamente. Dupa 2 saptamani am observat ca firul de par a devenit mai puternic, mai hidratat, este plin de vitalitate. Podoaba mea capilara a inceput sa arate din nou a par normal :)) Si nu glumesc!

Imi place mult de tot noua gama Gliss Purify&Protect de la Schwarzkopf si chiar va recomand sa o incercati, rezultatele nu vor intarzia sa apara!

 

 

*Daca doresti sa primesti si tu spre testare, in mod gratuit, noile produse aparute pe piata, fa-ti cont AICI si incrie-te la campaniile active, Spor!

 

2 comentarii
3 like-uri
Articolul anterior: Bucuria de a primi/darui!Cadouri pentru parinti.Articolul următor: Cele mai bune cadouri parfumate pentru Ziua Mamei – by Duță Daniel – Glam News Magazine

Related posts

Comentarii

  • Oprea Carmen

    februarie 20, 2019 at 15:20
    Răspunde

    eu am folosit mult timp Gliss, mi se potriveste tare bine, are unul cu 7 uleiuri, nu l-am mai gasit, o sa-l incerc si pe […] Citește mai multeu am folosit mult timp Gliss, mi se potriveste tare bine, are unul cu 7 uleiuri, nu l-am mai gasit, o sa-l incerc si pe acesta! Read Less

  • Marinescu Constantina Cristina

    februarie 2, 2019 at 01:21
    Răspunde

    O să le caut și eu dacă tot zici că sunt așa bune!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate