Cele mai bune cadouri parfumate pentru Ziua Mamei – by Duță Daniel – Glam News Magazine

Mamele sunt minunate, este un lucru bine-cunoscut. Atunci când Ziua Mamei se apropie, trebuie să sărbătorim femeile care ne-au dat viață, ne-au crescut și ne-au transformat în persoanele extraordinare care suntem astăzi. Prin urmare, este imperativ ca cel puțin să le răsfățăm în această zi a anului. Desigur, cinicii pot spune că este încă o altă strategie de marketing, pentru a ne cheltui banii câștigați. Ziua Mamei are multe înțelesuri, însă trebuie să mulțumim mamelor și acelor femei care sunt lângă noi și ne oferă atât de multe. Ele merită, la urma urmei.

Și care este cea mai bună modalitate de a mulțumi cuiva decât cu un parfum? Mai jos, am realizat un mic ghid care vă va duce într-un tur prin patru dintre cele mai populare familii de parfumuri. Aici veți găsi parfumuri gurmande, florale, Chypres și orientale delicioase – toate acestea variind de la parfumuri ușor de iubit la opțiunile mai îndrăznețe. Există ceva pentru fiecare mamă în acest ghid!

Parfumuri Gurmande

Ușor de iubit: Lancome La Vie Est Belle Intense

La Vie Est Belle Intense se deschide suculent și extrem de delicios. Notele de top sunt un cocktail spumant de fructe, cu tonurile pline de viață și strălucitoare de pere și bergamotă, contrastate de notele calde de prune și coacăze negre. În ciuda profunzimii sale asemănătoare gemului, parfumul nu se simte „lipicios” sau grețos, ci prezintă o notă dulce, fructată, bogată și strălucitoare, dar fără a da indigestie.

În inimă, La Vie Est Belle Intense este un gurmand modern combinat cu flori pudrate. Există o notă puternică de zahăr caramelizat (cel mai probabil etil maltol – se găsește și în Flowerbomb sau Angel) aromat cu apă delicată de trandafir. În bază, toată dulceața este susținută de o notă solidă de patchouli și lemn de cedru.

Mai îndrăzneț: Thierry Muler Angel

Florile sunt minunate, este adevărat, dar nimic nu egalează ciocolata. La urma urmei, ciocolata este…ciocolată. Are o mulțime de caracteristici deosebite, cum ar fi comestibilă, gustoasă și delicioasă și funcționează, de asemenea, surprinzător de bine în parfum. Parfumurile gurmande (adică aromele de mâncare) sunt extrem de delicioase, iar unul dintre cele mai bune este Angel al lui Thierry Mugler.

Da, Angel este alegerea evidentă a gurmandelor, dar există un motiv pentru asta – este cel mai mare parfum gurmand al tuturor timpurilor. În Angel, ciocolata, vanilia, caramelul și capșunile se ciocnesc cu o notă de patchouli, pentru a crea un parfum care dărâmă barierele dintre masculin și feminin. Angel este o legendă, la fel ca și mama ta. Este, de asemenea, foarte scăzut în calorii, mai ales în comparație cu o cutie de bomboane de ciocolată. Amintiți-vă că nu ar trebui să fie mâncat ci pur și simplu pulverizat …

Parfumuri florale

Ușor de iubit: Acqua di Parma Rosa Nobile

Atunci când oferi un cadou, în special mamei tale dragi, trandafirii sunt întotdeauna cea mai bună alegere. Trandafirii sunt frumoși și atemporali și sunt un mod clasic de a spune mulțumesc și mai important, te iubesc. Ei vin în mai multe dimensiuni, culori și forme. Este o sarcină care necesită gândire, timp și o mare grijă, la urma urmei nu am putea să-i oferim cadou celei mai de preț ființe, tipul greșit de trandafir, nu-i așa?

Unul dintre cei mai frumoși trandafiri pe care îi știu este Rosa Nobile de la Acqua di Parma. Acesta este echivalentul parfumat al unui buchet de trandafiri cel mai frumos și mai roz, văzut vreodată de om. Se deschide proaspăt și dulce, ca o stropire cu apă de trandafir, cu valuri și valuri de frunze verzi, care se schimbă rapid într-o ambră caldă. Totul se simte ca și cum ar fi făcut din materiale prețioase și este atît de frumos, orice mamă ar fi foarte fericită să îl poarte.

Mai îndrăzneț: Amouage Gold Woman

Dacă vrei să îți răsfeți mama cu un floral cu adevărat fabulos, atunci nu ai cum să dai greș cu parfumul Gold Woman incandescent a lui Amouage. Creat în 1983 de către maestrul parfumier Guy Robert, Gold este unul dintre cele mai luxoase florale create vreodată, sugerând exuberanța exotică, bogăția fără sfârșit și o femme fatale extrem de strălucitoare.

Gold Woman este un floral adevărat, realizat în stilul franțuzesc clasic, în sensul că folosește diferite flori – trandafir, crin și iasomie – ca acorduri individuale pentru a crea o simfonie de flori care este euforică atât în volum cât și în frumusețe. Acest parfum este pentru mamele care au un simț infinit al eleganței. Da, este puțin mai scump, dar poți să spui că mama ta nu merită? Nu cred …

Clasicele Chypres

Ușor de iubit: Guerlain La Petite Robe Noire Couture

Versiunea Couture a lui Guerlain La Petite Robe Noire nu este pe piață de prea mult timp, dar este un parfum care știe să facă o primă impresie bună. În Couture, deliciosul capriciu al acordurilor de cireșe, lichior și ceai negru este interpretat foarte grațios și este cu adevărat ușor de plăcut. Plasând notele fructate ale parfumului într-un cadru mai greu cu patchouli, mușchi și vetiver, Guerlain a creat un stil de parfum complet nou. Acest stil îmbină stilul modern cu o atingere a strălucirii Old School, realizând o semnătură clasică, semnătură ce este la fel de atemporală ca o piesă couture de epocă, rezultând un parfum care este perfect pentru mămicile la modă.

Mai îndrăzneț: Etat Libre d’Orange The Afternoon of a Faun

Trebuie să mă ierți dacă nu ai auzit de acest parfum până acum, dar adevărul este că e prea frumos să nu îl prezint, mai ales când discutăm despre genul Chypres. Ceea ce face acest parfum atât de impresionant este faptul că nu se îndepărtează de mirosul acela de trandafir prăfuit și clasic. Faun nu este doar un Chypre tradițional sub o etichetă de nișă; este, de fapt, o abordare clasică a genului, cu o întorsătură modernă. Prin adăugarea unui val de flori nemuritoare, parfumierul Ralf Schweiger oferă Chypre-ului o notă animalică, ce ne aduce aminte de pielea tăbăcită și mosc. Este un parfum clasic, plin de scorțișoară, smirnă, iris si bergamotă. Dacă mama ta poate fi descrisă ca fiind „îndrăzneață”, atunci parfumul Faun reprezintă o necesitate absolută.

Opulența Orientală

Ușor de iubit: Prada Candy

Candy este un parfum cu adevărt excepțional. Poate că este vorba de cocktail-ul său cu miros de caramel moale catifelat și benzoin care mă face să fiu îndrăgostit de personalitatea lui extrem de dulce? Candy este unul dintre acele parfumuri care fac pe cineva să se simtă ca și cum ar fi înfășurat într-o pătură de miros dulce. Reușeste să fie plin de caramel, vanilie și chihlimbar, fără a se îndrepta spre nimic grețos. De fapt este destul de ușor și aerisit, ceea ce este un lucru destul de tehnic! Candy este perfect pentru mamele cărora le place să se distreze și să se bucure de arome delicioase.

Mai îndrăzneț: Serge Lutens Vitriol d’Oeillet

Nicio floare nu este mai îndrăzneață decât garoafa. Venind într-o gamă de culori vii și care se mândrește cu unul dintre cele mai distinse mirosuri din grădina Mamei Naturi, aceste flori sunt exotice, picante și încântătoare. Serge Lutens este regele orientalelor, deci nu este o surpriza faptul că oda lui adresată garoafelor – „Vitriol d’Oeillet” – este o combinație perfectă de cuișoare, piper și ghimbir, care redau împreună semnatura olfactivă a acestei flori foarte aromate. Vitriol d’Oeillet este un parfum liniar, ceea ce înseamnă că ceea ce simți la început nu se schimbă până la final. Acest lucru face ca acesta să fie o alegere bună pentru acele mămici cărora le plac parfumurile condimentate orientale.

Duță Daniel – Glam News Magazinewww.glamnews.ro

4 comentarii
2 like-uri
Articolul anterior: Gliss Purify&Protect- eficienta dovedita!Articolul următor: Tucano Coffee- o pata de culoare in Vivo Constanta

Related posts

Comentarii

  • Ana Maria Paveliuc

    februarie 24, 2019 at 08:12
    Răspunde

    Un parfum este binevenit oricănd ! Cănd nu stiu ce cadou să îi iau unei persoane , aleg un parfum si stiu sigur că nu […] Citește mai multUn parfum este binevenit oricănd ! Cănd nu stiu ce cadou să îi iau unei persoane , aleg un parfum si stiu sigur că nu dau gres . ♡ Read Less

  • Oprea Carmen

    februarie 20, 2019 at 15:14
    Răspunde

    eu chiar le vreau pe toate :)...si am vazut si cateva pe care nu le-am incercat niciodata!

  • Marinescu Constantina Cristina

    februarie 2, 2019 at 01:13
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandări! Într-adevăr mamele merită tot ce e mai bun!

  • Valeria Chertes

    ianuarie 30, 2019 at 17:33
    Răspunde

    Multumesc pentru recomandari, am sa tin cont de ele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate