Carucior 3in1- alegerea practica si inteligenta

Desi in calendar nu este inca primavara, vremea ne arata altceva. Soare, ciripit de pasarele, numai bine pentru plimbarile in aer liber cu cei mici. Viitorii si proaspetii parinti sunt cei mai nerabdatori sa iasa la plimbare cu bebelusii. Ei bine, aici incepe marea problema pentru cei care nu stiu ce carucior sa aleaga. Inca de la nastere, prichindeii trebuie sa fie pusi in scoica/scaun auto, sa fie scosi zilnic afara, sa se obisnuiasca cu aerul din jur, indiferent de vreme, macar cateva minute. Este foarte important ca aceste articole, caruciorul si scoica, sa fie de buna calitate, de aceea o sa va spun care este alegerea cea mai buna, practica si inteligenta pe care o puteti face .

Carucior 3in1- cu 3 piese diferite, de la nastere pana la 3 ani

Cu totii vrem sa facem alegerea potrivita pentru copilasul nostru, de aceea opiniile despre carucioare copii sunt impartite, din mai multe puncte de vedere. Sunt si parinti care nu gasesc util un carucior, altii care investesc foarte multi bani in unul neadecvat varstei, iar copilul este prea mic pentru a sta in el etc. Ei bine, din punctul meu de vedere, ca vorba aia, am experienta a 3 copii, va recomand carucioarele 3 in 1. Acestea sunt compuse din 3 piese diferite : londou, parte sport si scaun auto tip scoica, practic tot ceea ce ai nevoie pentru primii 2-3 ani de viata ai micutului.

Va pot sugera chiar si un model anume, Carucior 3in1 Navarra maro Kidscare , care este un carucior multifunctional, cu cele 3 piese diferite de care va ziceam mai sus. Acesta este realizat din materiale de calitate, cu design modern, elegant, poate fi folosit de la nastere pana la aproximativ 3 ani. Este compact si usor de utilizat, are suspensii integrate, tocmai pentru ca a fost creat pentru confortul bebelusilor, are maner ajustabil, spatar si suport pentru picioare reglabil.

Caruciorul Navarra include:  cadrul usor din aluminiu, parte sport, landou, scaun auto pentru 0-13 kg( reversibil, se monteaza cu centura masinii cu prindere in 3 puncte, pe locul din fata sau din spate), gentuta si husa pentru picioare. Acesta respecta standardul EN 1888, iar scaunul auto este conform standardului ECE R 44/04, la fel ca toate produsele de acest gen de la KidsCare.

Acesta este doar unul dintre modelele de carucioare copii 3 in 1 pe care il puteti lua in calcul atunci când sunteti incautare de carucior si scaun auto. Majoritatea mamicilor pe care le cunosc sunt multumite in totalitate de folosirea unor astfel de carucioare 3 in 1, pentru ca sunt cele mai practice si confortabile la ora actuala, atat pentru copii cat si pentru parinti. Sa nu mai zic si de partea financiara, ca atunci cand cumperi carut, londou si scaun auto separate, pretul este mult mai mare.

Voi pentru ce gen de carucior ati optat ?

9 comentarii
4 like-uri
Articolul anterior: Tucano Coffee- o pata de culoare in Vivo ConstantaArticolul următor: De ce sa le cumparam copiilor Kart…

Related posts

Comentarii

  • Tudorache anuta

    martie 20, 2019 at 06:57
    Răspunde

    Un carut muktifunctional si de mare folos.

  • roxana andreea Gheorghe

    martie 19, 2019 at 18:17
    Răspunde

    Si eu am unul 2 în 1 și chiar m-a ajutat foarte mult!

  • Ana-Maria Tudor

    martie 19, 2019 at 13:26
    Răspunde

    Mulțumim frumos pentru toate sfaturile utile

  • Pusa Raisa

    martie 18, 2019 at 19:09
    Răspunde

    Adevarat este ca trebuie sa avem grija la alegerea unui carucior

  • Lavinia Bianca

    martie 18, 2019 at 15:08
    Răspunde

    Ce frumos arată. Cred ca e de calitate

  • Simona Banica

    martie 5, 2019 at 22:09
    Răspunde

    Carucioarele sunt importante daca le alegem pe cele care sunt comode si potrivite micuților.

  • Monea Simona

    martie 5, 2019 at 19:17
    Răspunde

    Spre norocul nostru noi am tot primit cărucioare de la nasa... băiețelul ei este un pic mai mare decât al nostru ...vreo 2 ani...și ne-a […] Citește mai multSpre norocul nostru noi am tot primit cărucioare de la nasa... băiețelul ei este un pic mai mare decât al nostru ...vreo 2 ani...și ne-a scutit de niste bani...sunt super aceste cărucioare...și foarte practice....as fi optat pentru unul daca era cazul Read Less

  • Marinescu Constantina Cristina

    februarie 6, 2019 at 00:30
    Răspunde

    Am unul 2 în 1 și chiar m-a ajutat foarte mult!

  • Valeria Chertes

    februarie 5, 2019 at 16:37
    Răspunde

    Este foarte importanta alegerea caruciorului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate