De ce sa le cumparam copiilor Kart…

In zilele noastre, tehnologia ne-a acaparat pe toti, de la mic la mare. Copiii nu mai stiu ce inseamna sa bata mingea, sa mearga pe bicicleta sau cu rolele, afara, doar pe jocurile de pe telefon si tableta . In schimb, am observat ca atunci cand ies in parcuri, de buna voie sau scosi cu forta de catre parinti, piticii sunt fascinati de Karting. Din punctul asta de vedere ma simt o norocoasa, ai mei nu au acees la smartphone sau tableta, au trotinete, biciclete, pe care merg de la 3 ani, iar mai nou, le-am luat si kart. De ce? Pentru ca, la fel ca si ceilalti copii, erau fascinati de aceste automobile mici de curse, atunci cand mergeam in parcuri. Acum il au pe al lor, propriu si personal si, se pare ca am facut o alegere potrivita.

Despre Kart si plimbarile in aer liber

La ce ne referim cand vorbim de karturi copii? Kartul este un automobil mic de curse care are o viteza redusa, are caroseria simplificata si este perfect pentru a fi folosit de copii in jocurile sportive, precum Karting-ul. 

Va dau ca si  exemplu un  Kart cu pedale Racer Air Kidscare , care este foarte asemanator cu cel pe care l-am luat copiilor mei, ca sa va dati seama de ce am ales copiilor un astfel de „mijloc de transport” sau cum vreti sa-i spuneti.

In primul rand, este ideal pentru copii cu varsta intre 3 si 8 ani. Este foarte sigur, are structura metalica si roti gonflabile, frana de mana ce actioneaza pe rotile din spate, are scaun reglabil si duce o greutate de pana la 30kg. Este foarte usor de folosit de catre cei mici, dau la pedale fara probleme.

Noi l-am folosit asta toamna in parc si pe faleza lacului Techirghiol. Copiii sunt foarte incantati de el, mai ca imi vine si mie sa pedalez o tura :))

Daca va intrebati de ce am ales un kart cand ei au deja trotineta si bicicleta, va raspund fara probleme. Pentru ca ori de cate ori vedeau piste de karting, scoteam din buzunar cate 15 lei pentru fiecare, asta doar pentru o tura. Daca faceti o socoteala in cea mai mare graba, intr-o vara cheltuiam pe cateva plimbari cat am dat pe un kart pe care il pot folosi toti cei 3 copii ai mei, ani de zile.

Daca punem la socoteala si faptul ca se plimba in aer liber, ca fac miscare, este deja un plus si un castig pentru sanatatea copiilor. De fapt acesta este cel mai important motiv pentru care investesc in astfel de lucruri, decat sa ii vad cu ochii pe tableta, mai bine alerg dupa ei pe faleza :))

Karturile de pe KisdCare, caci de acolo il avem si noi, sunt stabile pe orice tip de teren, merg inainte si inapoi doar cu ajutorul pedalelor si nu necesita pedalare continua. La o anumita viteza pedalele pot ramane nemiscate in timp ce kartul inca se misca.

Asadar, kartul este o alegere potrivita pentru micii soferi ai familiei, isi satisfac curiozitatea si placerea de a conduce, in timp ce fac miscare in aer liber. Voi le-ati cumpara celor mici un astfel de „automobil”?

 

 

12 comentarii
4 like-uri
Articolul anterior: Carucior 3in1- alegerea practica si inteligentaArticolul următor: Unire in gusturi si arome- La Ana si Ion in Satul de Vacanta

Related posts

Comentarii

  • Tudorache anuta

    martie 20, 2019 at 06:56
    Răspunde

    Cu siguranta copiilor le place un kart, dar din pacate nu toata lumea dispunem de bani.

  • roxana andreea Gheorghe

    martie 19, 2019 at 18:15
    Răspunde

    Un kart este un cadou drăguț pentru un copil.

  • Ana-Maria Tudor

    martie 19, 2019 at 13:23
    Răspunde

    O jucărie minunata pentru orice copilaș

  • Pusa Raisa

    martie 18, 2019 at 18:54
    Răspunde

    Multumim pentru recomandare , un dar frumos pentru un copil

  • Lavinia Bianca

    martie 18, 2019 at 15:07
    Răspunde

    Un cadou super pentru orice copilaș

  • Monea Simona

    martie 6, 2019 at 09:16
    Răspunde

    Și cel mic al meu își dorește unul...dar mi se pare un pic cam scump...încă ne gândim daca as investim în așa ceva...😘😘😘

  • Simona Banica

    martie 5, 2019 at 22:07
    Răspunde

    Un kart e un cadou bun pentru copil.

  • Oprea Carmen

    februarie 19, 2019 at 22:48
    Răspunde

    Baietii tai cred ca ar aprecia in mod deosebit un.kart, iti dai seama ce concursuri :)

  • Diaconescu Raluca Elena

    februarie 18, 2019 at 15:06
    Răspunde

    Suuuper cadou pentru baietei, un cadou minunat, pot face miscare prin parc, ar fi incantati

  • Valeria Chertes

    februarie 6, 2019 at 23:53
    Răspunde

    Un kart este un cadou drăguț pentru un copil.

  • Daniel

    februarie 6, 2019 at 09:37
    Răspunde

    Am primit si eu cadou un kart cand eram micut, a fost cel mai frumos cadou din viata mea :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate