Cămășile care-și spun propria poveste. Cămășile Dragoș Prioteasa.

La început credeam că simbolul masculin este cea mai simplă înfățișare. De fapt, cred că totul ar fi fost mult mai ușor dacă nu eram femeie.

În 8 ani de zile am ajuns să-l cunosc întru totul: de la preferințe, până la mărimi. Și totuși, fiecare cadou pentru el reprezintă o provocare pentru mine.

Pentru noi, Ziua Îndrăgostiților marchează un nou an din viața sa, iar trecerea de anul acesta am ales să o marchez prin cadouri speciale precum cămașa elegantă de la Dragoș Prioteasa.


Cămășile – O piesă unisex, apreciată de mai bine de 100 ani.

Deși eu nu sunt acea personalitate a cămășilor, știu multe persoane care adoră acest stil ce poate fi pe atât de simplu și casual, dar tot pe atât de elegant. Cheia este modul în care acestea sunt accesorizate.

Găsim cămăși la tot pasul, dar ce le face atât de speciale pe cămășile Dragoș Prioteasa?

În primul rând conceptul în sine. Cămășile sunt o creația proprie a acestui designer român, Dragoș Prioteasa, care promovează valorile și spiritul creativ printr-un articol simbol și vestit de zeci de ani. Cămășile sunt realizate în totalitate din materiale tot mai rare, precum bumbacul, fiind plăcute la atingere, dar și delicate cu pielea. Cămașa albă de ocazie cu dantelă pe partea dreaptă, adică acest model ales de mine este din 100% bumbac și lasă pielea să respire, nu provoacă reacții alergice precum materialele sintetice și oferă confort. El este genul de mascul foarte simandicos și nu poartă nici în ruptul capului materiale sintetice.


Atunci când îți este frică de o transpirație urât mirositoare sau de simplă ei apariție, apelezi la astfel de materiale și alegeri vestimentare care să-ți ofere personalitate și care să te facă auzit, remarcat. Îți dai seama de calitatea acestor cămăși imediat ce le atingi și da, nu e doar o remarcă cu care se laudă eticheta, ci este cu adevărat un bumbac de o calitate superioară.

Croiul cămășilor este atent creeat, cel puțin așa am observat eu la cămașa aleasă pentru partenerul meu. Are niște îmbinături perfecte de material, nu un croi anost, fără formă. Nici vorbă de ațe care atârnă, nasturi cusuți strâmb sau pense puse la locul nepotrivit. Broderia din dantelă o face elegantă, impunătoare și potrivită pentru ocazii speciale.

 

La spălare, cămașa nu-și schimbă forma (nu se micșorează, nu se lărgește), iar la călcat, deși nu sunt cea mai pricepută din univers și mereu mă lupt cu hainele mele la acest capitol, cu această cămașă pare totul floare la ureche.

Am remarcat în portofoliul Dragoș Prioteasa atât cămăși casual, cât și cămăși elegante, atât de damă, cât și de bărbați. Partea bună e că poți apela fie la o creație standard, fie poți alege o cămașă personalizată pentru dorințele tale sau ale partenerului, acestea fiind croite după tiparul pe care îl ai în minte și după măsurile tale.

Deși eu nu sunt un fan al cămășilor de fel, văzând această cămașă pe partenerul meu chiar mi-a plăcut. Croiul și mărimea S îl face masculin, plin de eleganță, îi scoate în evidență personalitatea și ambiția, chiar și exigențele. Nu este nici prea mulată, nici largă, ci pur și simplu lejeră și pregătită de orice „misiune” plină de masculinitate absolută. Și el nu e omul care se lasă impresionat de orice lucru, dar această alegere îl poate face pe orice bărbat să se simtă iubit, apreciat, respectat.


Este o idee de cadou pe care o recomand oricui căci, cămășile Dragoș Prioteasa nu sunt cămăși clasice realizate după tipare standard, ci articole vestimentare de top ce pot fi integrate în ținute diverse, pentru un număr infinit de ani.

*Articol scris de Alexandra Enache

8 comments
0 likes
Prev post: Unire in gusturi si arome- La Ana si Ion in Satul de VacantaNext post: NEVERSEA 2019?Iata primii artisti care au confirmat ca vor urca pe scena!

Comments

 • Oprea Carmen

  februarie 19, 2019 at 22:43
  Reply

  Ce frumoase camasi! O sa ma uit si eu, o marime mai mare am avea noi nevoie!

 • iulia scinteie

  februarie 19, 2019 at 07:21
  Reply

  camasa da o nota de eleganta

 • Nicoleta Stanescu

  februarie 18, 2019 at 22:11
  Reply

  Sunt originale si clasice.Imi plac.

 • Valeria Chertes

  februarie 18, 2019 at 14:00
  Reply

  Îmi plac foarte mult camasa ,este o alegere buna pentru cadou.

 • Marinescu Constantina Cristina

  februarie 13, 2019 at 14:14
  Reply

  Foarte frumoasa cămașa, o sa arunc și eu o privire pe site să văd ce modele mai sunt!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate