Cămășile care-și spun propria poveste. Cămășile Dragoș Prioteasa.

La început credeam că simbolul masculin este cea mai simplă înfățișare. De fapt, cred că totul ar fi fost mult mai ușor dacă nu eram femeie.

În 8 ani de zile am ajuns să-l cunosc întru totul: de la preferințe, până la mărimi. Și totuși, fiecare cadou pentru el reprezintă o provocare pentru mine.

Pentru noi, Ziua Îndrăgostiților marchează un nou an din viața sa, iar trecerea de anul acesta am ales să o marchez prin cadouri speciale precum cămașa elegantă de la Dragoș Prioteasa.


Cămășile – O piesă unisex, apreciată de mai bine de 100 ani.

Deși eu nu sunt acea personalitate a cămășilor, știu multe persoane care adoră acest stil ce poate fi pe atât de simplu și casual, dar tot pe atât de elegant. Cheia este modul în care acestea sunt accesorizate.

Găsim cămăși la tot pasul, dar ce le face atât de speciale pe cămășile Dragoș Prioteasa?

În primul rând conceptul în sine. Cămășile sunt o creația proprie a acestui designer român, Dragoș Prioteasa, care promovează valorile și spiritul creativ printr-un articol simbol și vestit de zeci de ani. Cămășile sunt realizate în totalitate din materiale tot mai rare, precum bumbacul, fiind plăcute la atingere, dar și delicate cu pielea. Cămașa albă de ocazie cu dantelă pe partea dreaptă, adică acest model ales de mine este din 100% bumbac și lasă pielea să respire, nu provoacă reacții alergice precum materialele sintetice și oferă confort. El este genul de mascul foarte simandicos și nu poartă nici în ruptul capului materiale sintetice.


Atunci când îți este frică de o transpirație urât mirositoare sau de simplă ei apariție, apelezi la astfel de materiale și alegeri vestimentare care să-ți ofere personalitate și care să te facă auzit, remarcat. Îți dai seama de calitatea acestor cămăși imediat ce le atingi și da, nu e doar o remarcă cu care se laudă eticheta, ci este cu adevărat un bumbac de o calitate superioară.

Croiul cămășilor este atent creeat, cel puțin așa am observat eu la cămașa aleasă pentru partenerul meu. Are niște îmbinături perfecte de material, nu un croi anost, fără formă. Nici vorbă de ațe care atârnă, nasturi cusuți strâmb sau pense puse la locul nepotrivit. Broderia din dantelă o face elegantă, impunătoare și potrivită pentru ocazii speciale.

 

La spălare, cămașa nu-și schimbă forma (nu se micșorează, nu se lărgește), iar la călcat, deși nu sunt cea mai pricepută din univers și mereu mă lupt cu hainele mele la acest capitol, cu această cămașă pare totul floare la ureche.

Am remarcat în portofoliul Dragoș Prioteasa atât cămăși casual, cât și cămăși elegante, atât de damă, cât și de bărbați. Partea bună e că poți apela fie la o creație standard, fie poți alege o cămașă personalizată pentru dorințele tale sau ale partenerului, acestea fiind croite după tiparul pe care îl ai în minte și după măsurile tale.

Deși eu nu sunt un fan al cămășilor de fel, văzând această cămașă pe partenerul meu chiar mi-a plăcut. Croiul și mărimea S îl face masculin, plin de eleganță, îi scoate în evidență personalitatea și ambiția, chiar și exigențele. Nu este nici prea mulată, nici largă, ci pur și simplu lejeră și pregătită de orice „misiune” plină de masculinitate absolută. Și el nu e omul care se lasă impresionat de orice lucru, dar această alegere îl poate face pe orice bărbat să se simtă iubit, apreciat, respectat.


Este o idee de cadou pe care o recomand oricui căci, cămășile Dragoș Prioteasa nu sunt cămăși clasice realizate după tipare standard, ci articole vestimentare de top ce pot fi integrate în ținute diverse, pentru un număr infinit de ani.

*Articol scris de Alexandra Enache

8 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Unire in gusturi si arome- La Ana si Ion in Satul de VacantaArticolul următor: NEVERSEA 2019?Iata primii artisti care au confirmat ca vor urca pe scena!

Comentarii

  • Camelia

    februarie 26, 2019 at 15:56
    Răspunde

    Tocmai m-am întors, după ce am pornit călătoria printre paginile site-ului designerului și vreau să spun că sunt total încântată! M-am uitat și am găsit […] Citește mai multTocmai m-am întors, după ce am pornit călătoria printre paginile site-ului designerului și vreau să spun că sunt total încântată! M-am uitat și am găsit atât de multe lucruri frumoase, pe care, dacă aș putea le-aș pune în coș chiar acum. Am fost foarte fericită să găsesc și piese pentru doamne, atât de feminine! Read Less

  • Deaconu daniela

    februarie 24, 2019 at 00:09
    Răspunde

    Multumim de recoamdari Chiar modele unice și foarte frumoase

  • Monika Ciofu

    februarie 21, 2019 at 15:04
    Răspunde

    Cămășile mi se par mereu elegante si ușor de asortat.

  • Oprea Carmen

    februarie 19, 2019 at 22:43
    Răspunde

    Ce frumoase camasi! O sa ma uit si eu, o marime mai mare am avea noi nevoie!

  • iulia scinteie

    februarie 19, 2019 at 07:21
    Răspunde

    camasa da o nota de eleganta

  • Nicoleta Stanescu

    februarie 18, 2019 at 22:11
    Răspunde

    Sunt originale si clasice.Imi plac.

  • Valeria Chertes

    februarie 18, 2019 at 14:00
    Răspunde

    Îmi plac foarte mult camasa ,este o alegere buna pentru cadou.

  • Marinescu Constantina Cristina

    februarie 13, 2019 at 14:14
    Răspunde

    Foarte frumoasa cămașa, o sa arunc și eu o privire pe site să văd ce modele mai sunt!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate