Cum a fost la premiera comediei „ Faci sau Taci ”? Bestial!

Vă anunțasem intr-un articol anterior că urma să fie la Constanța premiera comediei „Faci sau Taci”. Și a fost. A fost bineee.

Majoritatea cunoștințelor, mai ales o mare parte din prieteni, când au auzit că merg la acest film s-au uitat strămb, ca de fiecare dată

când merg la un film românesc. Nu au ezitat să zică și: „-Hai, zi, mergi pentru că joacă Viziru, este?” Este și asta! :))

Îmi plac filmele românești, chiar dacă unele nu sunt reușite, eu tot încerc să văd și dincolo de bariere, ca să zic așa. Dar pelicula vizionată în premieră pe 14 martie a fost una al naibii de reusită.faci sau taci

Faci sau Taci!?

Am văzut trailerul care m-a pus pe jar și așteptam cu nerăbdare să văd filmul. Am ajuns cu ceva timp înainte și m-au năpadit emoțiile din prima clipă în care am pășit la cinema. Nu a durat mult și au ajuns actorii care și-au anunțat prezența, insoțiți de Iura Luncașu: Augustin Viziru, Codin Maticiuc, Giulia, Sandra Izbașa, Sali Levent, Cătălin Cazacu si Ana Baniciu. Mă bucur că am avut onoarea să il cunosc pe cel care a stat in spatele filmelor care mi-au marcat adolescența, de la „Numai iubirea”, „Inimă de țigan”, până la „Pariu cu viața” etc. Am facut poze, am stat de vorba, ba chiar am și luat doua interviuri pe care le voi posta zilele acestea. Cui? Pai cui credeți? 🙂 Lui Augustin Viziru(evident) și Giuliei .

Iura Luncasu

Augustin Viziru

Giulia

Sandra Izbasa

Levent

Codin Maticiuc

Ana Baniciu si Catalin Cazacu

Așa… am intrat în sala de cinema unde cei din distribuție au zis câteva cuvinte, iar după primele 2 secunde de la începerea filmului, a fost momentul in care toată sala a izbucnit in râs. Ei bine, a fost o râzmeriță acolo. De la prima secvență până la ultima, s-a râs. Și s-a râs cu poftă! A duduit sala de râsete. La final s-au auzit ropote de aplauze, atât regizorul cât și actorii le meritau din plin.

Să nu uit, sala a fost plină!!!

Povestea aduce in prim plan cativa functionari romani care primesc vizita oficialilor din Spania si trebuie sa pună la cale o misiune speciala, iar spaniola lor consta în cateva cuvinte. Se porneste in misiune, dar care este aceea? Lucrurile se complica teribil, noroc ca exista oameni competenti care se pun in miscare si lucrurile devin amuzante.

Am fost surprinsă de rolurile pe care le interpretează Augustin si Levent, mai ales că la Viziru este primul rol de comedie . Toți au jucat impecabil, s-a văzut că s-a creat o echipă, au transmis asta. Gata, trebuie să descoperiți singuri toate secvențele, să vedeți filmul de la început până la sfârșit.  Nu vă zic decât atât : Filmul românesc revine în forță! Avem nevoie de astfel de filme!

Mi-a plăcut atât de mult încât mi-am convins prietenii ca in week-end să mergem in gașcă, asigurându-i că nu vor regreta, iar dacă nu le place, le dau eu banii înapoi pe bilete. Am fost duminică. Ce credeți? După film s-a mai râs jumătate de oră :))

Nu vreau să dau din casă prea multe, așa că mai bine mergeți la cinema și vedeți cum stă treaba. Dați o șansă filmului românesc si pregatiți-vă să râdeți copios!

12 comentarii
5 like-uri
Articolul anterior: Beneficii in angajarea unei formatii de nuntaArticolul următor: Cumpărături istețe. Iată ce mi-am luat din DM cu 100lei

Related posts

Comentarii

  • barabula geta

    aprilie 15, 2019 at 11:01
    Răspunde

    Trebuie sa il vad neaparat , este super filmul

  • Ghita costina

    aprilie 15, 2019 at 10:54
    Răspunde

    Abia astept sa il vad si eu. Actorii sunt de mare elita si nu cred ca nu ma va impresiona placut

  • Simona Banica

    martie 23, 2019 at 10:42
    Răspunde

    Interesant, o sa merg sa vad filmul :)

  • Ana

    martie 22, 2019 at 20:04
    Răspunde

    Îmi doresc enorm sa văd filmul .

  • Marinescu Constantina Cristina

    martie 22, 2019 at 09:09
    Răspunde

    Aici la mine în zonă nu avem cinema, dar abia aștept să apară la TV sau în mediul online!

  • Lavinia Bianca

    martie 21, 2019 at 19:35
    Răspunde

    Chiar trebuie sa'l vad neapărat :)

  • Ana-Maria Tudor

    martie 21, 2019 at 19:30
    Răspunde

    Chiar imi doresc sa vad acest film

  • Pusa Raisa

    martie 20, 2019 at 07:43
    Răspunde

    Avem nevoie pentruu starea noastra de bine de astfel de filme care sa ne bucure sufletul Tare mult imi doresc sa vad acest […] Citește mai multAvem nevoie pentruu starea noastra de bine de astfel de filme care sa ne bucure sufletul Tare mult imi doresc sa vad acest film Read Less

  • Tudorache anuta

    martie 20, 2019 at 07:03
    Răspunde

    Cu siguranta trebuie sa vad acest film.pare foarte interesant.

  • Valeria Chertes

    martie 19, 2019 at 23:45
    Răspunde

    Eu îmi doresc nespus de mult sa văd acest film.

  • Monea Simona

    martie 19, 2019 at 19:26
    Răspunde

    Super filmul...chiar îmi doresc să-l văd...o sa fie numai în cinematografe?

  • roxana andreea Gheorghe

    martie 19, 2019 at 18:30
    Răspunde

    trebuie sa merg sa il vad neaparat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate