Vine vara, apelează cu încredere la un antrenor personal București!

Din clasele primare știm, în teorie, că sportul este foarte sănatos, însă practic, puțini sunt cei care-l practică. Ce este în esență sportul? Acesta constă în a delega corpului câteva dintre virtuțile cele mai mari ale sufletului. Pe înțelesul tuturor, sportul reprezintă o activitate de natură fizică care poate influența stilul de viață și personalitate a unui om.

În zilele noastre, cei care vor să fie activi  merg la sala de fitness și apelează cu încredere la un antrenor personal București, pentru că acolo au parte de exerciții special gândite pentru nevoile fiecarei persoane în parte. Mersul la sală, pe langă scăderea sau menținerea în greutate și tonifiere, crește nivelul de energie și ajută la un stil de viață activ, sănătos.

Iată de ce să alegi un antrenor personal București

Atunci când vrei să muncești cu rezultate, ideal este să iți iei un antrenor fitness pentru că acesta îți va explica că sportul nu reprezintă doar o modalitate de a slăbi sau de a te tonifia. Nu este nevoie doar să tragi de fiare sau să alergi cu orele pe bandă , de aceea un antrenor personal București vine întotdeauna cu exerciții potrivite, te învăță să adopți postura corectă astfel încât să ai o execuție bună a acestora, pe tot parcursul antrenamentelor.

„Mens sana in corpora sano.”

Dacă ai fost la sală fară un antrenor fitness București, probabil ai observat că antrenamentul de unul singur nu îți aduce rezultatele dorite, asta pentru că de cele mai multe ori nu execuți exercițiile de care ai nevoie, sau nu le execuți corect. De aceea este nevoie ca  exercițiile să fie adaptate nevoilor fiecaruia în parte, dar și de un program de nutriție personalizat.

 

„Am creat un mediu prietenos în care comunicăm foarte mult și înțelegem cât de importantă este mișcarea în viața noastră, cât de important este să ne hidratăm și să ne hrănim în mod sănătos și mai ales importanța prieteniei în viețile noastre, toate acestea făcându-ne mai fericiți, mai optimiști și cu o mai mare dorința de viață”– Bogdan Preda, personal trainer

Cu un antrenor personal București vei avea rezultate imediate

 

A venit timpul să renunți la stilul de viață haotic și să faci o schimbare în bine pentru tine! În echipa SporTnic nu vei avea parte de un cumul de exerciții oarecare, ci de unele special gândite pentru patricularitățile fiecărui elev.

Când îți dorești cu adevărat să ai un mod de viață echilibrat și potrivit vieții tale cotidiene, lucrezi la asta. Este mai simplu decât crezi. Dacă vei apela la un antrenor fitness vei lucra mult mai organizat, te vei ghida după un plan de nutriție echilibrat, iar rezultatele se vor vedea mult mai repede decat îți imaginezi.

Nu trebuie să uiți că indiferent de natura lui, sportul este important!

3 comentarii
4 like-uri
Articolul anterior: Interviu de senzație cu actorul Augustin ViziruArticolul următor: 10 lucruri bine de știut despre muşcătura de căpuşe!

Comentarii

  • Carmen Miron

    aprilie 19, 2019 at 08:57
    Răspunde

    Eu mereu ma agit in prima zi si apoi renunt pt. ca am febra musculara .

  • Valeria Chertes

    aprilie 5, 2019 at 00:55
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare.

  • Marinescu Constantina Cristina

    aprilie 5, 2019 at 00:17
    Răspunde

    Mulțumim pentru articol! Sportul este foarte important în menținerea sănătății!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate