Răsfăț pentru ten: Mască tonică cu extract de Arbore de Ceai și Mentă

Am decis ca astăzi să vă vorbesc despre o mască tonică pentru față, pe care am achiziționat-o de curând, in ideea de a încerca ceva nou, pe langă măștile pe care mi le fac de obicei acasă, din ingrediente naturale. În ultimii ani am tot folosit măști 7th Heaven, dar pe aceasta cu extract de Arbore de Ceai și Mentă, niciodată. Măștile lor sunt printre cele mai bune și accesibile, dintre toate mărcile care există pe piață .

În cazul în care nu știați, măștile de față sunt mult mai bogate în principii active decât o cremă, având o acțiune mai rapidă și mai eficientă.  Atunci când sunt alese corespunzător tipului de ten și nevoilor acestuia, iși fac treaba cu prisosință. 

Mască tonică- răsfăț pentru ten

Atunci când imi simt tenul obosit și lipsit de vitalitate, apelez la câte o mască pentru a-i da acestuia un refresh. De data asta mi-am aplicat o mască tonică cu extract de Arbore de Ceai și Mentă, care miroase divin. Aceasta îți trezește pielea și simțurile cu extractul arborelui de ceai și efectul răcoritor al mentei. 

Masca aceasta are puteri de energizare și revigorare, lăsând tenul curat, proaspăt și strălucitor, in doar 10minute, datorită ingredientelor naturale. Nu trebuie decât să vă îndepărtați machiajul și să curațați foarte bine tenul, să aplicați masca și să vă așezați comod pentru 10 minute. O pauză de relaxare totală este binevenită oricând, mai ales dacă apar și rezultate vizibile, cum se întamplă în cazul de față.

Dacă facem un obicei din a le introduce în rutina noastră de ingrijire, măștile de față ne ajută la menținerea tenului curat, sănătos, plin de vitalitate, suplu și lipsit de impurități. Chiar dacă sunt accesibile tuturor și se pot face cu ușurință acasă, acestea pot lua locul tratamentelor cosmetice costisitoare, ca timp si bani.

Eu imi aplic măștile de față in funcție de nevoi și timp, de 1-2 ori pe săptămână și prefer să le aplic seara, pentru a mă putea bucura de senzația pe care mi-o dau acestea , pentru a profita din plin de beneficiile ingredientelor naturale care pot îmbunătății semnificativ sănătatea pielii, lăsând-o hidratată și fresh.

Voi folosiți măcar ocazional mască tonică pentru față?

 

35 comments
15 likes
Prev post: Trendurile pentru primavara-vara 2019Next post: Congestie nazală la copii?Noi am ameliorat-o cu Vapour Rub.

Comments

 • Baldea Gabriela

  aprilie 15, 2019 at 10:28
  Reply

  Super, nu am folosit încă

 • Milea Mersinica

  aprilie 15, 2019 at 10:10
  Reply

  Nu am folosit, dar acum sunt curioasa sa incerc! :*

 • Monea Simona

  aprilie 14, 2019 at 19:39
  Reply

  Ce funny ești cu ea pe față....nu am avut ocazia sa o folosesc 😘

 • Valeria Chertes

  aprilie 14, 2019 at 13:27
  Reply

  Nu am folosit până acum dar o voi face.

 • Marinescu Constantina Cristina

  aprilie 14, 2019 at 12:29
  Reply

  Nu am folosit niciodată mască tonică, dar mi se pare interesantă! Întotdeauna este binevenit un mic răsfăț, chiar dacă durează doar 10 minute!

1 2 3 7

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate