Congestie nazală la copii?Noi am ameliorat-o cu Vapour Rub.

A mai trecut o iarnă în care am scăpat fară antibiotic. Nu aș vrea să sune a laudă, însă chiar așa a fost. Doi dintre copiii mei merg la grădi , unul în grupa mare iar celălalt in grupa mică și nu, nu au răcit cu adevărat deloc. Toată iarna au ieșit afară, indiferent de vreme. Bineînteles, au fost viroze ușoare, însă am apelat cu încredere la remediile pe care le-am folosit încă de când i-am născut și nu a fost nevoie de antibiotice.

Evident că ne-am luptat și cu congestie nazală la toți trei, nu de puține ori, însă am avut cel mai de nădejde aliat, descongestionantul nazal de la Vapour Rub. vapour rub

Viroze, congestie nazală? Nu și cu produse din ingrediente naturale!

După cum vă spuneam mai sus, nu mă pot plânge că iarna a fost prea grea pentru noi, mai ales că am scăpat și în acest sezon fără antibiotic. Pentru răceli ușoare apelam cu încredere, ca de fiecare dată, la siropuri naturiste, aerosoli cu ser fiziologic și masaj  pe gât, piept și spate cu produsele de la Vapour Rub. Acestea din urmă i-a ajutat să respire mai ușor, atât ziua cât și noaptea(mai ales!), iar datorită lor au fost vioi, au putut mânca  și dormi fără probleme.

De vreo 3 ani cumpăr în fiecare iarnă Snuffle Babe, potrivit copiilor pentru +3luni, dar cum au crescut am trecut la următorul nivel. Acum folosesc pentru fată Bell’s  Vapour Rub +6luni. Acest produs desfundă căile nazale ale bebelușului cu ajutorul uleiurilor aromatice de mentol și eucalipt. Când avea năsucul înfundat, pe timpul zilei îi puneam o cantitate mică de gel pe spate și masam, iar seara procedam în același fel, însă masam și pe piept și gât. Ce credeți? De fiecare dată doarme foarte bine.

Pentru cavaleri am ales Bell’s  Vapour Rub Adulți și copii +3ani, care are aceleași proprietăți ca și cel pentru bebeluși, însă este ceva mai concentrat. Ca și în cazul fetei, la fel procedez și cu baieții, îi masez ușor pe piept, gât și spate, iar rezultatele se văd pe loc. Au mai fost seri în care puneam o cantitate mică de gel pe un șervețel pe care î-l așezam pe noptieră, astfel copiii dormeau ne-ntorși. Recunosc că l-am folosit și eu de câteva ori atunci când am avut episoade de congestie nazală și respirație obturată și a făcut față cu brio.

Dacă nu știați, unguentele Vapour Rub sunt făcute din ingrediente naturale, pe bază de uleiuri naturale aromatice de cimbru, eucalipt și mentol. Datorită acțiunii antiinflamatoare, antibacteriene și antivirale, acestea au efecte descongestionante demonstrate.

Așadar, produsele Vapour Rub sunt nelipsite din casa noastră și ne sunt de un real ajutor atunci cănd vine vorba de congestie nazală, strănut, mâncărimi ale foselor nazale, disconfort în toată zona aparatului respirator superior. Nu este nevoie decât de o cantitate mică de gel pentru ca cei mici și nu numai, să poată avea o noapte întreagă de odihnă.

Era să uit. Trebuie să vă mai arăt un produs senzațional. Este vorba despre Cimmerin, un gel pentru îngrijirea buzelor, recomandat pentru crăpăturile din colțul gurii, apărute după o noapte de febră. Ce rău îmi pare că nu am știut de el mai de mult, mi-ar fi fost de un real ajutor într-un episod în care unul dintre băieței a avut febră mare peste noapte și a doua zi nu mai putea să mănânce și să bea din această cauză. Acest produs este recomandat atât copiilor de peste 3 ani, cât și adulților. Datorită conținutului ridicat de  clorhexidrină și Vitamina B2, Cimmerin protejează bacteriostatic si regenerează buzele afectate, mai ales zona din colțurile gurii.

Fără doar și poate sunt produse eficiente, pe care vi le recomand cu tot dragul și indiferent de sezon, trebuie să aveți în casă cel puțin un descongestionant nazal.

 

*Gama Vapour Rub conține mult mai multe produse decât folosim noi în momentul de față, însă atât pe cele prezentate de mine cît și pe celelalte, le gasiți in farmacii, online sau în DM.

*Vapour Rub este un dispozitiv medical, întrebați medicul sau farmacistul ori de câte ori aveți nelămuriri!

 

11 comentarii
4 like-uri
Articolul anterior: Răsfăț pentru ten: Mască tonică cu extract de Arbore de Ceai și MentăArticolul următor: Epilare definitivă cu IPL? Am testat-o pe pielea mea!

Comentarii

  • Broasca Bianca

    mai 13, 2019 at 13:11
    Răspunde

    Și noi tot vaporub folosim și acum că am citit si articolul yau convingerea mi s-a întărit că am făcut cea mai buna alegere

  • Andradda Nikky

    mai 7, 2019 at 12:43
    Răspunde

    Eu am folosit numai Vapour rub, o sa incerc di celelalte ! Un articol de folos!

  • Ciupala Marilena

    aprilie 25, 2019 at 11:40
    Răspunde

    Nu am folosit pana acum

  • Marin Theodora

    aprilie 22, 2019 at 22:22
    Răspunde

    am citit cu mare atentie articolul si sant convinsa de eficienta produselor prezentate de aceea le voi folosi la nevoie

  • Serban Elena

    aprilie 21, 2019 at 14:50
    Răspunde

    Interesante produsele prezentate si clar cu prima ocazie o sa le testez eficienta.

  • geanina

    aprilie 21, 2019 at 13:01
    Răspunde

    foarte interesant articolul, inca nu am folosit produsele.

  • Antonela Ceremus

    aprilie 21, 2019 at 10:49
    Răspunde

    Super articol. Îl voi recomanda părinților micuților pacienți.

  • Valeria Chertes

    aprilie 20, 2019 at 19:01
    Răspunde

    Și noi am avut aceste produse și lampa de sare este nelipsita.

  • Monea Simona

    aprilie 20, 2019 at 10:06
    Răspunde

    Noi nu am avut ocazia sa folosim aceste produse...nici nu auzisem de ele Oana acum vreo 2 luni...din articolul tau îmi sau seama că sunt […] Citește mai multNoi nu am avut ocazia sa folosim aceste produse...nici nu auzisem de ele Oana acum vreo 2 luni...din articolul tau îmi sau seama că sunt foarte bune.... mersi pentru recomandări Read Less

  • Anca

    aprilie 20, 2019 at 08:11
    Răspunde

    Si noi folosim aceste produse sunt foarte bune! Avem si lampa de sare😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate