Universul cărților pentru copii-Usborne

V-am mai tot vorbit despre cărticele și pasiunea copiilor mei pentru ele, însă nu mă pot abține, v-aș vorbi la infinit. Sunt foarte bucuroasă că au pașit în acest univers și le place. Astazi vă voi scrie despre ultimele cărți adăugate colecției lor, primite în dar de la iepuraș. Bineînțeles, acestea sunt de la Usborne, editorul de top în Marea Britanie la categoria cărți pentru copii, datorită ilustrațiilor deosebite, precum și a conținutului extrem de variat și complex, care fac ca învățarea limbii engleze să fie plăcută și ușoară.

Usborne- universul cărților pentru copii

Când mi-am întrebat copiii ce-și doresc de la iepuraș, fară ezitare au zis: CĂRTICELE! Păi putea iepurașul să nu le-aducă ce-și doreau?

Bineînțeles, a fost nevoie de un ajutor de nădejde și așa am ajuns să o cunosc pe Cristiana Trefas. Tânăra mămică a descoperit cărțile de la editura Usborne împreună cu copilul ei și s-au îndragostit iremediabil de ele. Spune că sunt cu adevărat minunate și magice. Nu o contrazic, din contră, aceeași părere o am și eu de când am intrat  în contact cu prima carte de la Usborne.

Cristiana vă invită să descoperiți cărțile Usborne, cărți foarte educative și interactive, adaptate pentru fiecare vărstă (pentru dezvoltarea atenției, a motricității fine, a scrisului, a simțului estetic etc). În plus, aceasta are super oferte acum, înainte de 1 iunie 😉

A child who reads will be an adult who thinks…

Cărțile alese pentru piticii mei sunt:

  • Pentru cel mare am optat pentru Cărticica Phonics ReadersPoodle draws doodles deoarece el este pasionat de engleză, iar această carte este pentru cititul de început în limba engleză. Este viu colorată, cu ilustrații care îi atrag pe cei mici, povestioara este una simpatică, frazele sunt scurte, scrisul mare si curat, astfel încât celor mici le este foarte ușor să citească. Băiețelul meu este foarte încântat de ea și o răsfoiește de fiecare dată cu drag, deja a început să citească mai repede și să facă asocierea între cuvinte.usborne
  • Am mai luat 2 cărți Wipe-Clean, High Frequency Words to Copy și Doing Words to Copy cu gândul că le vor folosi băieții , mai ales că mai au astfel de cărticele și le plac la nebunie. A fost bătaie pe ele, le-a vrut fata pe amândoua, pentru că știa șmecheria: măzgălea și ștergea și tot așa la nesfârșit. Cu greu a convins-o mijlociul să ii dea și lui una. Acum s-au înțeles, mijlociul și cel mare fac exercițiile, apoi ii dau fetei să le măzgălească cât dorește, după care le ștergem cu șervețele umede și următoarea zi sunt numai bune de luat de la capăt. Imaginile acestor cărticele fac deliciul copiilor. Sunt viu colorate, ilustrează niște monstruleți tare simpatici și haioși, care fac diferite activități. Acestea sunt genul de cărți pe care eu le prefer pentru copiii mei, deoarece le consider interactive, distractive, dar mai ales educative, pentru că în joacă este mult mai simplu să învețe.
  • Prințesa a primit o mini cărticică de colorat, tare simpatică, Easter with rub-down transfers, care include și un șablon pentru transferul imaginilor. Am început să o colorăm împreună și vă recomand să faceți și voi asta, este o activitate distractivă și relaxantă, atât pentru părinți cât mai ales pentru copii.

Am observat că de fiecare dată când cei mici primesc o carte de la Usborne, o iubesc de la prima vedere. Nu pot decât să mă bucur că le-am insuflat această pasiune pentru cărticele, în detrimentul telefoanelor și tabletelor din zilele noastre. Să știți că toate cărțile de la această editură sunt de o calitate net superioară față de multe altele pe care le găsim la același preț, fiind menite să aibă o durată de viață foarte lungă.

Cărțile Usborne sunt potrivite pentru toate categoriile de vârstă, între 0 luni -18 ani, și au o tematică variată, de la povești, activități, jocuri, până la artă, știință, geografie, istorie, biologie, matematică etc., ele fiind prezentate într-o manieră ușor de înțeles pentru copii.  Acestea reprezintă și un suport didactic esențial pentru profesori în susținerea unor lecții deosebite și interesante, care îi fascinează pe micii curioși.

Oferiți copiilor voștri ocazia să învețe de mici limba engleză într-un mod distractiv și prietenos! În aceeași măsură îi veți ajuta să dobândească abilitățile necesare vârstei lor și să afle mai multe informații interesante despre tot ce ne înconjoară.

Faceți cunoștință cu aceste Cărticele Magice! O să vă placă!

3 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Curățare ProSkin și Rejuvenare Facială la Nomasvello Cora ConstanțaArticolul următor: Take 5 Coffee acum și în Mamaia!

Related posts

Comentarii

  • Simona Banica

    iulie 17, 2019 at 21:45
    Răspunde

    Sunt cartile nepotelei preferate 🤩🤩

  • Valeria Chertes

    mai 25, 2019 at 14:01
    Răspunde

    Foarte drăguțe și interesante aceste cărți.

  • Foarte interactive și distractive sunt aceste cărticele, avem și noi câteva și ne plac foarte mult!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate