Take 5 Coffee acum și în Mamaia!

Într-o superbă duminică de mai, 12mai, am onorat invitația pe care mi-a făcut-o  Matei Cristian, tânărul antreprenor, la deschiderea celei de-a treia cafenele Take 5 Coffee, situată în stațiunea Mamaia(Parcare AquaMagic), fix lângă Telegondolă. Despre asta vă scriu astăzi, mai ales că majoritatea dintre voi, cititorii mei, sunteți iubitori de cafea 🙂
Ești student la Ovidius? De aici îți poți lua cafeaua „to go” sau de ce nu, o poți savura în incinta sau pe terasa cafenelei, indiferent de vreme 😉

Dacă sunteți iubitori de cafea și nu numai, trebuie să știți cum a luat viață Take 5 Coffee!

Cei doi tineri antreprenori, prieteni din copilărie, Matei Cristian și Cristian Chifoi, nu aveau nici o legătură cu cafeaua, Matei mărturisindu-mi că el nici nu bea cafea înainte de acest proiect. Băieții au spus că mai întâi a fost ideea, apoi pasiunea. Iar ideea le-a venit într-o seară, pe când se distrau într-un club din Constanța, pur și simplu au avut același gând, în același moment: -Hai să începem o afacere! Și n-au glumit, a doua zi s-au întâlnit, au luat un laptop și au dat search pe google, s-au documentat și au decis să aleagă această branșă.

La scurt timp au ales cafeaua, au înființat societatea și așa a luat viață Take 5 Coffee. Conceptul cafenelei este de „to go”, în pas cu vremurile noastre, dar se poate savura și acolo o cafea, un cappuccino sau o limonadă etc. Toate rețetele sunt gândite și denumite în totalitate de ei.

Așa a început totul, iar astăzi au deja 3 cafenele deschise, urmează cât de curând și cea de-a patra și tot așa până vor ajunge la ce-a de-a 100-a, așa cum își doresc; un lanț de cafenele cu același concept de bază, dar fiecare având personalitatea ei, în funcție de zona în care se va situa.

Dacă nu le-ați trecut până acum pragul, trebuie sa știți că au o cafea excelentă, după cum a spus soțul meu, un frappe de vis, la fel ca și limonada pe care le-am comanda-o copiilor și au zis că este wow! Au prețuri mici pentru tot omul,  locația este foarte prietenoasă, îndrăgită chiar și de copii, mai ales că folosesc un concept care are la bază designul de Blackboard, iar la deschidere aveau niște desene fascinante până și pentru noi. Acest concept oferă spațiului posibilitatea de schimbare oricând se dorește un refresh. În plus, aici puteți găsi o gamă largă de preparate pe bază de cafea, limonade, precum și sandwich-uri, tot ce ai nevoie pentru o mică pauză.

Cei doi tineri antreprenori au reușit pornind de la o idee, ceea ce recomandă tuturor. Dupe ce ai ideea poți începe orice îți dorești, mai ales că există acces la informații!

La deschiderea celei de-a 3-a cafenele Take 5 Coffee a fost atmosfera foarte plăcută, cafeneaua a fost în permanență plină, locația bine aleasă, iar asta înseamnă că le va merge din plin! Le urez succes și să ne vedem cu bine de fiecare dată!

 

5 comentarii
30 like-uri
Articolul anterior: Universul cărților pentru copii-UsborneArticolul următor: Sunt în trend, port rucsac cu paiete revesibile de la Pina Călin!

Comentarii

  • Raluca

    iulie 2, 2019 at 16:25
    Răspunde

    Multumesc mult pentru recomandari :D

  • Marinela ursachi

    iunie 3, 2019 at 18:34
    Răspunde

    Ador o cafea buna la rasarit pe malul marii! Deci merita o vizita!

  • Foarte frumos, mulțumim pentru recomandare! Când ajung pe acolo le voi face și eu o vizită!

  • Andutu Alex

    mai 25, 2019 at 17:37
    Răspunde

    Foarte frumos.Ma bucur ca se mai deschid astfel de locatii

  • Valeria Chertes

    mai 25, 2019 at 14:03
    Răspunde

    In concediu voi merge sa le fac și eu o vizita.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate