Sunt în trend, port rucsac cu paiete revesibile de la Pina Călin!

De când am devenit mămică am început să port genți voluminoase, am spus adio poșetuțelor. Acum că am trei copii, chiar și acestea  au pierdut teren. Rucsacul a devenit un accesoriu indispensabil de mai bine de doi ani.  Având doar două mâini( ocupate în permanență), am vrut să scap de o grijă în plus și am ales să port rucsac. Știți cum e, alergătură multă după cei mici la fiecare ieșire. Așa am ajuns să port zilnic rucsac, am acasă o mică colecție, însă de la Paște am purtat doar unul singur. Și îl voi purta la infinit, până ce ațele îi vor ceda… :))

Este vorba despre rucsacul cu paiete reversibile de la Pina Călin, care m-a cucerit de la prima vedere, deși înainte de a-l avea în mână n-aș fi crezut că voi purta vreodată unul de acest gen. Încurcate gusturi am.

Rucsac cu paiete reversibile – potrivit pentru orice ținută chic

Pe site la Pina Călin putem găsi o gama variată de genți superbe, unicat, genți cu paiete, rucsace și bijuterii. Toate arată într-un mare fel, îți iau ochii.

În general, rucsacul este un accesoriu practic, ușor de purtat, însă acesta este mai mult de-atât.  Până acum am avut numai modele clasice, in culori neutre sau cu imprimeuri, niciodată unul cu paiete. La prima vedere mi-au rămas ochii la culoarea placută, de fapt la combinația de  mov-turcoaz, care sunt fix culorile mele preferate.

Rucsacul meu mov de la Pina Călin este foarte frumușel, confortabil, are bretele ajustabile, groase și moi, care vin foarte bine și nu crează niciun fel de disconfort la plimbările lungi. E plin de paiete, are chiar și în partea de sus a bretelelor, iar toate , absolut toate, sunt reversibile. Se pot purta dupa dorința, ținuta, preferința fiecărei doamne/domnișoare.

Este realizat din piele ecologică mov, de foarte bună calitate și are fermoare YKK, foarte rezistente. Cu un design atragător, este încăpător și foarte bine compartimentat, având un compartiment mare în interiorul căruia se află un buzunar cu fermoar(pe spate) și doua buzunare micuțe (pe față). Pe exterior are două buzunărașe laterale deschise, pentru sticla de apă și chestii de genul, și un buzunar generos cu fermoar în față.

Rucsacul este lucrat cu simț de răspundere, se vede că s-a pus atenție la detalii, pe scurt m-a cucerit. Și nu numai pe mine. A fost jale cu pitica mea, îl târâia toată ziua după ea prin casă, cu greu îl puteam lua din mâinile ei : „- A meu, mami, a meu!” . S-a îndrăgostit de el, eram sigură că asta urma să se întâmple, este fascinată de tot ce sclipicește :)) Să vă mai spun că și băieții se jucau cu el și făceau tot felul de forme și desene?

Datorită faptului că este extrem de practic și foarte încăpător, îl port cu mine peste tot, indiferent de ținută. Pun în el neașteptat de multe lucruri, atât pentru copii cât și pentru mine. Și nu de puține ori a fost admirat de cei din jur, care m-au și întrebat de unde îl am. Pur și simplu îl ador!

Vouă vă place? Ați purta un rucsac cu paiete reversibile?

 

 

10 comentarii
2 like-uri
Articolul anterior: Take 5 Coffee acum și în Mamaia!Articolul următor: Cele mai populare dimensiuni de anvelope auto

Comentarii

  • megulete carmen

    august 20, 2019 at 13:52
    Răspunde

    De cand sunt mamica de bebe iar rucsacul e nelipsit. Cu sau fara paiete ,nu conteaza. Important e să fie încăpător pentru biberoane,șervețele, Pampers etc😉

  • Ivan Nelu

    august 16, 2019 at 08:11
    Răspunde

    Sunt foarte frumoase si foarte practice.

  • LORENA ANAMARIA ZAMFIR

    august 5, 2019 at 14:20
    Răspunde

    Foarte frumoas acest rucsac!Eu am unul cu Minnie!

  • Baldea Gabriela

    iulie 27, 2019 at 22:26
    Răspunde

    Super rucsacul, îmi place de când ai pus prima poza

  • Simona Banica

    iulie 17, 2019 at 21:43
    Răspunde

    Foarte frumos sunt fan paiete!

  • Andutu Alex

    iulie 17, 2019 at 10:21
    Răspunde

    Un rucsac foarte frumos si util

  • Janeta Ivan

    iulie 16, 2019 at 23:21
    Răspunde

    Îmi place foarte mult rucsacul

  • Monea Simona

    iulie 10, 2019 at 15:53
    Răspunde

    Și mie îmi plac foarte mult rucsacurile...am avut și eu unul...care a cedat din păcate...am revenit la gențile tip poștaș...până voi reuși să-mi achiziționez altul...este […] Citește mai multȘi mie îmi plac foarte mult rucsacurile...am avut și eu unul...care a cedat din păcate...am revenit la gențile tip poștaș...până voi reuși să-mi achiziționez altul...este foarte frumos al tău... să-l porți cu plăcere... Read Less

  • Imi place foarte mult rucsacul, este foarte frumos și cu siguranță aș purta și eu unul!

  • Valeria Chertes

    iulie 9, 2019 at 23:20
    Răspunde

    Îmi place foarte mult rucsacul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate