Muzeul interactiv Mame care ne inspiră- eveniment

Dragile mele, dacă sunteți din București sau prin zonă pe 29 și/sau 30 iunie, sunteți invitate, chiar așteptate cu brațele deschise la evenimentul „Muzeul interactiv Mame care ne inspiră”.
🌸Acesta este un adevărat tur captivant printre meserii, materiale de lucru, povești și demonstrații, pe care n-ați vrea să îl ratați!

💮Muzeul interactiv susține mamele pricepute în meșteșugărit, artizanat sau orice altă formă de exprimare artistică ce presupune realizarea de obiecte și este susținut prin programul Start ONG, Kaufland Romania.muzeul interactiv

💐Sunteți așteptate pentru a cunoaște 8 îndeletniciri și 8 îndrumătoare care vă vor purta pașii printre pasiunile lor, instrumentele, materia primă cu care făuresc adevărate povești!
📌Inițiativa se adresează copiilor între 3-12 ani, dar și părinților care doresc să îi însoțească pe cei mici în fascinanta călătorie a meseriilor.
Date: 29 și 30 iunie
Ore: 10.30-17.30
Adresa: Intrarea Școala Herăstrău, 1 c, corp B, în cadrul centrului educațional și cultural Ludotech
📍Participarea este gratuită
Ce veți descoperi?
➡️Împâslit alături de Alexandra Ghita
➡️Țesut la război alături de Cristina Stefania Radu
➡️Realizarea florilor din hârtie alături de Ina Noileanu
➡️Modelaj lut, lucrul cu vârtelnița, tors lâna alături de Loredana Joita Rosu
➡️Făurirea cărților alături de Cristina Antonica
➡️Realizarea obiectelor vestimentare alături de Dana Florentina Ungureanu
➡️Tainele ceramicii alături de Narcisa Rusen
➡️Manufactură obiecte din lut polimeric alături de Oana Ciobănescu
☀️Se dorește ca mamele să se întâlnească, să îndrume și să trezească curiozitatea celor mici pentru meseriile și pasiunile lor, să se cunoască, să fie susținute și să poată colabora în cele mai inedite moduri.
🆒Se lanseaza, așadar, o invitație celor interesați să învețe meserie de la mamele WAHM prin sesiuni de povești, prezentare materie primă și materiale, demonstrații și ateliere de lucru amenajate cât mai fidel celor de acasă.
👌Acesta este un proiect dezvoltat de către Asociația Work At Home Moms și susținut de Kaufland România, prin programul Start ONG, care are ca scop promovarea mamelor antreprenoare și susținerea celor care doresc să lucreze part time, project based, home based.
Grafica: imagine people
Start ONG, Act for Tomorrow, Kaufland Romania

Gasiti AICI evenimentul.


Cristina Ropotan
Florentina Marilena Baloș
Cristina Stefania Radu

1 comentarii
5 like-uri
Articolul anterior: Cele mai populare dimensiuni de anvelope autoArticolul următor: 25 ani de Barza, secretul femeilor implinite.

Related posts

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate