25 ani de Barza, secretul femeilor implinite.

Anul acesta Barza a implinit 25 de ani. 25de ani de cand exista solutii pentru fiecare femeie in parte, de la teste avansate si cu o acuratete maxima pentru sarcina, pana la teste de ovulatie, de infectii intime, produse destinate femeilor cu dureri menstruale insuportabile etc.

Cu ocazia frumoasei aniversari, cei de la Barza mi-au oferit un mic cadou care imi readuce aminte sa-mi protejez sanatatea intima si sa am o serie de evidente periodic, chiar si atunci cand sunt in vacanta si nu e posibila vizita la medicul de specialitate.

Kit-ul Barza de 25 de ani a venit insotit de:

servetelele umede cu bicarbonat – acestea pastreaza sanatatea intima datorita efectului antibacterian, ce impiedica dezvoltarea bacteriilor si implicit formarea unor micoze/infectii; totodata aceste servetele au si un rol calmant, fiind ideale in remedierea iritatilor provocate de o igiena intima necorespunzatoare si de iritatiile la absorbante;

plasturi menstruali – cu carbune activ, care in contact cu aerul se incalzesc si induc caldura pentru ameliorarea disconfortului asociat cu durerile menstruale; acestia diminueaza durerile in zona pelvina intr-un mod invaziv, aplicarea acestora fiind extrem de usoara, pe slip;

teste de sarcina – simple si cu banda, cu o acuratete de pana la 99%, acestea ajuta la determinarea prezentei unei sarcini chiar din fazele cele mai mici de viata ale fatului;

testul de pH – ideal in verificarea pH-ului din zona intima, ceea ce indica igiena (ne)corespunzatoare si implicit daca mediul reprezinta un risc de formare a unor bacterii ce duc la infectiile vaginale;

Feminitatea mea, la 25 ani.

Chiar daca sunt mama a 3 copii, nu inseamna ca nu ar trebui sa realizez oricand teste de rutina care sa previna si sa-mi indice pe alocuri momentele critice, cand vizita la medicul specialist este necesara. Stiu ca adolescentele privesc cu reticenta controlul ginecologic, insa acesta este benefic si e extrem de important a se realiza periodic. Aceste controale pot indica prezenta unei infectii in stadiul incipient, chiar si in aparitia unor simptome, ceea ce reduce riscul de infertilitate sau complicatii ce pot necesita insusi interventii chirurgicale.

Pentru linistea mea sufleteasca sau in calatorii, ma folosesc de testele Barza care imi indica simplu si rapid daca este cazul sa-mi fac griji si sa urgentez aceasta vizita la medic.

In cazul menstruatiei suparatoare, corpul poate deveni imun la medicamentatie, la fel cum este normal si sa apara alergii la anumite absorbante, corpul nostru reactionand divers, de la o persoana, la alta. De aceea ma folosesc de servetelele cu bicarbonat care previn aparitia iritatiilor de absorbant si creeaza un mediu adecvat in care bacteriile nu se pot transforma intr-o problema majora de sanatate. Iar atunci cand se instaleaza durerile menstruale, in locul medicamentatiei dupa ureche ce face mai mult rau decat bine, apelez la plasturii cu carbune activ care amelioreaza semnificativ durerea, echilibrand fluxul sangvin.

Testele de fertilitate sunt utile pentru a stabili exact momentul oportun pentru instalarea unei sarcini, dar si pentru a preveni sarcinile nedorite. Copiii mei sunt cel mai frumos lucru de pe lume si, consider ca orice femeie ar trebui sa fie previlegiata de venirea pe lume a unui copil.

Barza a fost alaturi de mine inca din primele clipe in care am aflat ca voi fi mamica si continua sa aiba grija de sanatatea mea intima, dar si a femeilor din intreaga lume. La mult mai multi ani, Barza!

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Muzeul interactiv Mame care ne inspiră- evenimentArticolul următor: Explorăm, ne jucăm și prețuim natura!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate