Costum de baie întreg- alegerea mea pentru această vară.

În plin sezon estival m-am pregătit cum se cuvine pentru a întâmpina razele soarelui și briza mării, iar aici mă refer la costum de baie, protecție solară și accesorii. După trei sarcini în care am luat foarte multe kilograme, corpul meu nu mai arată ca înainte, iar din această cauză anul trecut am refuzat să merg la plajă, să mă bucur de frumusețea mării… Asta a fost anul trecut.

Vara aceasta mi-am propus să scap de complexul kilogramelor în plus, al celulitei și vergeturilor și să profit la maximum de acest sezon alături de puii mei. Să ne-nțelegem, asta nu înseamnă că mă voi etala pe plajă în bikini , cu șunculițele din dotare la vedere. Niciodată! Consider că am încă simțul penibilului  foarte bine dezvoltat. De aceea mi-am comandat un costum de baie întreg- modelator, de care sunt super încântată și despre care vă voi povesti mai multe în acest articol.

costum de baie intreg

Costum de baie întreg- potrivit pentru orice siluetă

Este sezonul preferat de toți, fie că stăm la mare, la munte sau oriunde în altă parte. Fie că mergem la ștrand, la lac sau la mare, adorăm să ne bălăcim, să ne răcorim. Indiferent de câte kilograme ne arată cântarul, dacă suntem mai plinuțe sau chiar prea slăbuțe, ori cu un corp de invidiat, toate ne dorim costumul de baie potrivit care să se așeze bine și în care să ne simțim confortabil, potrivit pentru vacanțele de vară și orele petrecute pe nisip sau șezlong.

Consider că un costum de baie întreg poate fi trendy, potrivit pentru orice siluetă, mai ales că poate ascunde și mare parte din complexele fetelor, femeilor, motiv pentru care am optat și eu pentru unul de acest gen.

Mi-am ales un costum de baie întreg modelator, în perfectă concordanță cu silueta mea. Este negru, cu decolteu in V, are pernițe de burete detașabile, spatele gol și slipul clasic. Modelul este oarecum clasic, materialul de calitate, îmi place cum se așează pe corp și cum maschează zonele cu probleme, care acum nu mai sunt o piedică sau un motiv pentru mine, pentru a nu mai merge la plajă, din contră. Mă simt confortabil în el, este perfect pentru mine în această vară.

Eu l-am găsit pe plaja.biz unde am vazut o mulțime de modele, de la culori neutre până la cele mai colorate, întregi sau din doua piese, cu slipi clasici sau cu talie înaltă. Fel și fel de modele în care să te simți bine în pielea ta, care să-și avantajeze silueta și care să fie perfecte pentru o zi de neuitat la mare, la piscină, sau poate într-o vacanță de vis pe o plajă sălbatică.

Voi pentru ce model de costum de baie ați optat?

 

11 comentarii
4 like-uri
Articolul anterior: Și apa ne poate îmbolnăvi! Cum ne protejăm?Articolul următor: Răsfăț facial în plină vară la Nomasvello Constanța Cora

Related posts

Comentarii

  • megulete carmen

    august 20, 2019 at 13:47
    Răspunde

    Frumos costumul...tot 3 copii am si eu si de la ultima sarcina am rămas cu burtica dar sincera sa fiu nu ma mai interesează ca […] Citește mai multFrumos costumul...tot 3 copii am si eu si de la ultima sarcina am rămas cu burtica dar sincera sa fiu nu ma mai interesează ca am vergeturi etc. Consider că totuși ma mentin bine după 3 sarcini cu 3 nașteri normale ...Iti sta super cu costumul😘 Read Less

  • Ivan Nelu

    august 16, 2019 at 08:07
    Răspunde

    Sunt mult mai comode si practice.

  • LORENA ANAMARIA ZAMFIR

    august 5, 2019 at 14:15
    Răspunde

    Îmi place cum va vine costumul de baie!💝

  • Baldea Gabriela

    iulie 27, 2019 at 22:23
    Răspunde

    Super îți vine și eu as opta pt unul asemănător

  • Simona Banica

    iulie 17, 2019 at 21:35
    Răspunde

    Este o alegere buna, eu as opta pentru aceelasi fel de costum!

  • Andutu Alex

    iulie 17, 2019 at 10:18
    Răspunde

    Imi plac foarte mult costumele intregi 😊Ascund tot ce noi nu dorim sa se vada🙈

  • Janeta Ivan

    iulie 16, 2019 at 23:18
    Răspunde

    Si mie imi plac costumele intregi .

  • Lucica Lazar

    iulie 12, 2019 at 11:09
    Răspunde

    Foarte dragut ❤ Iti vine foarte bine...mi-ar place si mie unul asa 😍

  • Monea Simona

    iulie 10, 2019 at 15:59
    Răspunde

    Este frumos... îți vine perfect...o sa trag un ochi pe site...oricum anul acesta nu am voie la mare 😭😭😭.din păcate...

  • Îmi place foarte mult cum îți vine costumul de baie, eu aș opta pentru un costum de baie din 2 piese și foarte colorat!

  • Valeria Chertes

    iulie 9, 2019 at 19:34
    Răspunde

    Îmi plac costumele din doua piese dar cu talie mai înaltă sa mai ascundă din imperfecțiuni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate