Curaprox-Solutii pentru ingrijirea dentara a celor mici

Stim cu totii cat de importanta este sanatatea dentara si gingivala, nu doar la nivel local, cat si la nivelul intregului organism. Mi-am invatat copiii de mici cu o igiena dentara riguroasa, pentru ca in felul acesta au o dantura care creste sanatos si le ofera zambetul acela imaculat pe care il surprind in fiecare dimineata. Iar asta nu poate decat sa ma bucure, pentru ca au inteles de mici ca sanatatea noastra, atat a parintilor, cat mai ales a lor, este foarte importanta. Iar sanatatea dentara si cea gingivala incepe cu un periaj corect.

Am testat mai bine de o luna o serie noua de produse destinate igenei dentare pentru intreaga familie, respectiv periutele de dinti si doua variante de pasta de dinti de la Curaprox, despre care va scriu astazi cateva randuri.

Zambetul sanatos si frumos se mentine cu produsele Curaprox

Ce mi-a atras atentia la acest brand este faptul ca este de origine germana, dar mai ales pentru ca se stie ca produsele nemtesti sunt de inalta calitate, din cele mai bune materiale, de aceea am avut incredere sa incerc ceva nou, mai ales pentru copii. Dar ceea ce conteaza cu adevarat e faptul ca cele doua paste de dinti nu contin SLS. Compusii chimici de tip SLS tind deseori sa atace dantura si chiar sa produca sensibilitate dintilor si implicit gingiilor, prin producerea unor afectiuni gingivale specifice.

Pentru copii am ales sa incercam este pasta de dinti Enzycal Zero fara fluor de 15ml impreuna cu periutele Curakid si Smart7600,in culorile lor preferate, iar pentru noi,  pastele de dinti Enzycal 950 de 10ml si periutele 5460 Ultra Soft.

Aceste paste de dinti au o aroma… nici nu stiu cum s-o descriu…cea pentru copii, Enzycal Zero, parca aduce a eucalipt, dar foarte usor, insa surprinzator de placuta, iar cea pentru adulti este usor mentolata. Mentolul este la un nivel potrivit, astfel ca improspateaza respiratia insa fara a provoca senzatia de arsura. In timpul periajului nu face spuma, ca celelalte paste de dinti, parca ar fi o crema pentru dinti. Are o putere mare de preventie a acumularii placii gingivale. Copii adora textura fina a pastei de dinti Enzycal Zero si de fiecare data o aleg pe aceasta, in detrimentul celorlalte paste de dinti pe care le foloseau in trecut. 

Periutele de dinti pentru copii sunt si ele foarte importante.

Periutele de la Curaprox sunt realizate din peri moi care sunt blanzi cu gingiile si curata cu usurinta fatetele dentare. Periutele Curakid au capatul de curatare extra mic, format din 4260 de filamente Curen si au fost concepute special pentru copii, de la aparitia primilor dintisori, pana la varsta de 6 ani. Celelalte, Smart 7600 sunt concepute pentru copiii cu varste de peste 5 ani dar sunt potrivite si pentru adulti. Au un capat de curatare foarte mic, format din 7600 de filamente Curen, potrivit pentru un periaj precis in toate zonele cavitatii bucale. Copiilor le plac foarte mult. Multumita lor nu s-au confruntat cu dureri sau cu vreo sensibilitate aparte in timpul periajului, un factor extrem de important mai ales pentru copiii cu dantura in transformare.

Mai mult de-atat, eu am probleme de ani de zile cu sangerarile gingivale, iar daca nu aleg produsele potrivite, risc sa imi sangereze gingia la fiecare spalare. Lucru care nu s-a intamplat cu produsele acestea. Astfel, folosite impreuna, periuta si pasta de dinti sunt ideale chiar si pentru cei care sufera de sensibilitate dentara si/sau gingivala. 

La un periaj corespunzator, de minim 3 minute si pe toate fatetele dentare, dantura familiei mele a fost curatata in profunzime, fara disconfort. Au un factor de abraziune redus, asigura flora cavitatii bucale prin enzimele continute si nu distorsioneaza papilele gustative. Cu totii am facut si un mic test. Imediat dupa ce ne-am spalat pe dinti am baut cate un fresh de portocale. Rezultatul a fost cu adevarat wow, unul la care nu ne asteptam. Nu va spun mai multe, vreau sa faceti si voi acest test cu pasta voastra de dinti, apoi cu una de la Curaprox si stam de vorba dupa aceea. Va provoc chiar! 😉

Curaprox s-a dovedit a fi un brand de incredere pentru ingrijirea dentara a familiei mele. Folosim aceste produse zilnic, iar dantura este curatata corespunzator, riscurile aparitiei problemelor dentare si gingivale sunt reduse semnificativ, iar dantura se mentine sanatoasa si stralucitoare. 

8 comentarii
2 like-uri
Articolul anterior: Răsfăț facial în plină vară la Nomasvello Constanța CoraArticolul următor: Demachierea perfectă dimineața și seara! Tips&Tricks.

Comentarii

  • megulete carmen

    august 20, 2019 at 14:01
    Răspunde

    Nu am auzit de ele dar cu siguranta le voi cauta si incerca

  • Ivan Nelu

    august 16, 2019 at 08:22
    Răspunde

    E foarte importanta igiena orala de la varste fragede , vor avea grija de dantura si cand vor fi mari.

  • Baldea Gabriela

    august 8, 2019 at 09:07
    Răspunde

    Celui mic ii place sa se spele singur, se spala și de 4 - 5 ori pe zi

  • Janeta Ivan

    august 6, 2019 at 22:50
    Răspunde

    E foarte importanta igiena orala de la vârste mici , cum ii invatam asa se vor ingriji si cand vor fi mari.

  • LORENA ANAMARIA ZAMFIR

    august 5, 2019 at 14:30
    Răspunde

    E foarte importanta igiena orala de la vârste fragede!

  • Monea Simona

    august 5, 2019 at 10:29
    Răspunde

    Și celui mic îi place foarte mult sa se spele singur pe dințișori...folosim tot produse specifice vârstei lui...și noi punem accent pe igiena orala.... mersic […] Citește mai multȘi celui mic îi place foarte mult sa se spele singur pe dințișori...folosim tot produse specifice vârstei lui...și noi punem accent pe igiena orala.... mersic pentru recomandări Read Less

  • Valeria Chertes

    august 5, 2019 at 01:43
    Răspunde

    Este foarte important pentru copii sa fie învățați să-și îngrijească dințișorii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate