Demachierea perfectă dimineața și seara! Tips&Tricks.

Cu toții știm deja cât de importantă este demachierea pentru sănătatea și frumusețea tenului nostru, dar nu și faptul că aceasta trebuie efectuată inclusiv dimineața. Ei bine, da, ritualul de demachiere de dimineață ne ajută să facem față provocarilor zilnice, fie că urmează să ne machiem sau nu. Iar asta nu trebuie să fie doar în teorie, ci ar trebui să fie o rutină zilnică, de doua ori pe zi chiar, pentru a avea tenul curat, fără puncte negre, luminos și stralucitor.

Curățirea feței durează doar câteva minute așa că indiferent de cât de grăbite suntem dimineața sau de ora la care ne culcăm seara, oricât cât am fi de obosite, este necesar să înlăturăm de pe față toate impuritățile adunate peste zi, fie că avem  sau nu fard .

Cum se realizează corect demachierea?

Demachierea dimineața

Trebuie să știți că în timpul nopții crește cantitatea de grăsime secretată de piele, pe care trebuie să o îndepărtăm folosind produse speciale, cât mai naturale, astfel tenul va rămâne luminos și putem aplica liniștite machiajul zilnic.

  1. Îmi curăț tenul cu Laptele demachiant cu Unt de Shea, Uleiuri vegetale, Propolis, Miere și Ceară de Albine de la Apidava . Pun o cantitate generoasă de produs pe discheta demachiantă și șterg bine, cu mișcări circulare, fața și gâtul. Laptele demachiant curăță și  protejează epiderma, revitalizează, împrospătează și hidratează pielea, dar mai ales, stimulează circulația.
  2. Aplic Loțiunea tonică purifiantă cu Miere, Propolis, Extract din Flori de Salcâm și ulei de Menta, pentru a reechilibra pH-ul feței, pentru a-mi simți tenul mai fresh. Folosesc tonicul de la Apidava, care este un produs antibacterian, hidratant, înlătură excesul de grăsime și calmează derma iritată.
  3. În această perioadă folosesc și o apă termală imediat după demachiere, mai ales în zilele în care nu-mi aplic machiaz pe față, de genul fond de ten, pudra etc.

După acest ritual, folosesc o cremă hidratantă cu spf 30+ și ziua mea începe perfect!

Demachierea seara

Nu trebuie să existe scuze pentru a adormi cu tenul încărcat . Rezervați-vă măcar 3 minute pentru o demachiere completă și benefică tenului, mai ales dacă ați folosit machiaj pe timpul zilei:

  1. Indicat este să începeți cu demachierea buzelor. Eu pun pe o dischetă lapte demachiant, același pe care îl folosesc și dimineața, și demachiez buzele prin mișcări circulare.
  2. Demachierea ochilor. Umezesc cu apă foarte puțin discheta, apoi pun o cantitate suficientă de lapte demachiant și incep să îndepărtez mai întâi rimelul de pe gene, apoi cu alte dischete cu demachiant șterg pleoapele prin mișcări circulare.
  3. Continuăm cu demachierea feței. Întind o cantitate generoasă de lapte demachiant de la Apidava pe  față și gât, după care masez ușor pentru a permite încorporarea murdăriei în demachiant . Apoi îndepărtez totul cu o dischetă îmbibată în loțiune tonică. Tenul rămâne curat și este pregătit pentru odihnă.

Indiferent de sezon, dar în special vara, când ieșim cel mai des din casă și tenul are cel mai mult de suferit, nu trebuie să uităm de îngrijirea adecvată a acestuia. Fie că este mai gras, mai deshidratat, uscat sau iritat, demachierea este indispensabilă atât seara cât și dimineața. Este pentru prima dată când folosesc aceste produse de la Apidava și consider că am făcut alegerea potrivită, deoarece îmi priesc mai bine decăt mă așteptam.

Laptele demachiant de la Apidava are la bază o mulțime de ingrediente naturale care hrănesc pielea. Are o textură cremoasă, îl pot folosi fără probleme și în zona ochilor, curăță tenul în profunzime, lăsându-l vizibil mai curat, hidratat și catifelat.

Loțiunea tonică de la Apidava are la bază miere și propolis, dar și multe alte ingredinte naturale, inclusiv menta, datorită căreia oferă senzația de răcorire și prospețime. Aceasta  îndepărtează foarte bine impuritățile și urmele de machiaz, dar și calmează iritațiile pielii.

Ambele produse de la Apidava nu conțin alcool, parabeni, phenoxiethanol sau parfum, doar ingredinte naturale! Folosite împreună, oferă rezultate uimitoare, curăță și protejează epiderma, având și un important rol în revitalizarea și hidratarea pielii.

Rutina de îngrijire adecvată tenului nu constă în folosirea de produse scumpe, ci o putem construi cu produse din ingrediente naturale și prietenoase cu pielea, accesibile ca preț și la îndemăna tuturor, precum acestea de la Apidava. Cel puțin aceasta este concluzia la care am ajuns eu de câțiva ani, în special de când am devenit mămică.

Voi ce produse folosiți pentru curățarea tenului?

 

4 comentarii
1 like
Articolul anterior: Curaprox-Solutii pentru ingrijirea dentara a celor miciArticolul următor: Cum ar arăta dormitorul visurilor mele…

Comentarii

  • Simona Banica

    iulie 17, 2019 at 21:30
    Răspunde

    Este foarte important sa te demachiezi !

  • Folosesc apă micelara sau gel de curățare, mulțumim pentru recomandare!

  • Valeria Chertes

    iulie 13, 2019 at 15:56
    Răspunde

    Mulțumim pentru sfaturi și recomandări.

  • Monea Simona

    iulie 13, 2019 at 14:36
    Răspunde

    Mersi pentru sfaturi...din păcate eu mai sar peste demachierea asta zilnică...cel puțin când nu mă machiez mi se pare inutilă...dar acum mi-am dat seama că […] Citește mai multMersi pentru sfaturi...din păcate eu mai sar peste demachierea asta zilnică...cel puțin când nu mă machiez mi se pare inutilă...dar acum mi-am dat seama că este foarte necesară Read Less

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate