Mame care ne inspiră – Muzeul interactiv de activități în Constanța

COMUNICAT DE PRESĂ: Mame care ne inspiră – Muzeul interactiv de activități în Constanța, București și Cluj, susținut prin programul Start ONG

Constanța 19 iulie 2019

Asociația Work At Home Moms dă startul unui maraton de activități pentru copii, cu scopul orientării profesionale, venind în întâmpinarea acestora cu ateliere/demonstrații creative și tradiționale/meșteșugărești.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere și instituțiilor nonadministrative.

Mame care ne inspiră – Muzeul interactiv de activități în Constanța

Ne dăm întâlnire pe 19 și 20 iulie cu 8 traineri din Constanța care vor îndruma copiii între 3-12 ani în derularea unor activități în vederea dezvoltării gândirii prin implicarea abilităților native, stimularea creativității și a noilor abilități, încurajarea dexterității, agilității și pasiunii pentru artele frumoase. Unul din principalele obiective vizate este responsabilizarea lor și a părinților, precum și creșterea conștientizării privind importanța educației și integrării social-profesionale. Vizitatorii vor putea lua contact cu procesul de manufactură, instrumentele și materialele de lucru.

Ne dorim să schimbăm pozitiv felul în care cei mici se îndreaptă spre activități specifice privind viața lor socială și profesională.

Totodată, oferim sprijin părinților participanți cu copii în cadrul atelierelor de lucru, cât și trainerilor, la rândul lor părinți care aleg să-și crească copiii într-un mod sănătos, rămânând cu ei pentru o perioadă lungă de timp și implicându-i în activități creative, culturale, meșteșugărești și de artizanat: croitorie, confecționare flori de hârtie, croșetat, realizare decor cu mozaic de sticlă, quilling, florărie, decor biscuiți de casă, creare bijuterii.”

Data 19-20 iulie

Ore: 10.00-18.00

Loc: Librăria Dorian Gray, Bd. Ferdinand, nr. 24, Constanța

Asociația Work At Home Moms vine în întâmpinarea mamelor care doresc să lucreze part time, project based, home based, dar și a celor antreprenoare.
3 comentarii
1 like
Articolul anterior: Îți dorești un look de festival vara aceasta? Avon are soluția!Articolul următor: Seara fetelor la avanpremiera Poms/Hai că încă putem!-la Cinema City

Related posts

Comentarii

  • Valeria Chertes

    iulie 19, 2019 at 21:12
    Răspunde

    Sigur ne vei povesti tu cum a fost.

  • Monea Simona

    iulie 19, 2019 at 15:23
    Răspunde

    Super fain evenimentul...păcat că sunt așa departe...as fi fost bucuroasa sa pot participa

  • Un eveniment foarte frumos, abia aștept să ne povestești cum a fost!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate