Seara fetelor la avanpremiera Poms/Hai că încă putem!-la Cinema City

Luni, 22iulie, de la ora 19:20 a avut loc avanpremiera absolută a comediei „Poms”( Hai că încă putem) la Cinema City din Vivo Constanța. Am primit o invitație dublă pentru a mă distra alaturi de o prietenă, gen seara fetelor, ceea ce mi s-a parut o idee genială. Mai mult decât atât, ei încurajează acestă idee și prin oferirea unui cadou constând într-un produs cosmetic, la cumpărarea fiecărui bilet.

Poms/Hai că încă putem!

Am ales să merg împreună cu una din cititoarele blogului și trebuie să recunosc că mă bucur deoarece am avut astfel ocazia să o cunosc personal și chiar m-am simțit foarte bine in compania ei.

„Poms” relatează povestea unei femei demult trecută de prima tinerețe, Martha (Diane Keaton), care decide să se mute într-o restrânsă comunitate de pensionari pentru mai multă liniște și odihnă, având o problemă de sănătate despre care nu a vrut să spună nimănui. Bineînțeles că nu a fost așa, pentru că în foarte scurt timp s-a împrietenit cu câteva vecine și la insistențele acestora, Martha înființează o trupă de majorete de vârstă a treia, astfel împlinindu-și un vis din copilărie.

Împreună cu Sheryl, Olive și Alice se antrenează intens, în timp ce trec printr-o perioadă cu multe peripeții, dar ajung ca în final să demonstreze că nu e niciodată prea târziu să-ți urmezi visurile.

Replicile doamnelor au făcut deliciul publicului prezent în sala de cinema.Vă mai spun doar că povestea este presărată cu foarte mult umor, dar și foarte emoționantă. Este o comedia care merită văzută.

Începând cu 26 iulie, filmul este prezent în sălile de la Cinema City din toată țara.

 

8 comments
1 like
Prev post: Mame care ne inspiră – Muzeul interactiv de activități în ConstanțaNext post: Fii pregatit pentru a tranzactiona criptomonede pe www.bitmahavi.com

Related posts

Comments

 • Baldea Gabriela

  august 8, 2019 at 09:05
  Reply

  Nu am avut ocazia sa îl vad

 • Janeta Ivan

  august 6, 2019 at 22:48
  Reply

  Cred că a fost super filmul, eu nu am avut ocazia sa-l vad.

 • LORENA ANAMARIA ZAMFIR

  august 5, 2019 at 14:27
  Reply

  Cred că a fost super filmul,e din păcate nu am fost la cinematograf de câțiva ani!

 • Monea Simona

  august 5, 2019 at 10:23
  Reply

  Pare foarte frumos...eu sunt mare fană comedii...sigur îl vom vedea și noi... mersi pentru recomandare

 • Valeria Chertes

  august 5, 2019 at 01:41
  Reply

  Mi se pare foarte interesant,am să mă interesez daca rulează și la noi sa mergem să-l vedem.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate